HABERLER>EGE
17 Eylül 2017 Pazar - 09:16

Olgun ikinci döneme rakipsiz giriyor: Önemli olan Torbalı'nın kazanması

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, düzenlediği basın toplantısı ile 4 Ekim’de oda seçiminin yapılacağını duyurdu. İkinci dönemine rakipsiz giren TTO’nun genç başkanı, meclisin yarısının sanayicilerden oluşacağını duyurdu.

Olgun ikinci döneme rakipsiz giriyor: Önemli olan Torbalı nın kazanması

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, düzenlediği basın toplantısı ile 4 Ekim’de oda seçiminin yapılacağını duyurdu. İkinci dönemine rakipsiz giren TTO’nun genç başkanı, meclisin yarısının sanayicilerden oluşacağını duyurdu.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, oda yöneticileriyle birlikte dün gazetecilerle kahvaltıda buluşup, oda seçiminin 4 Ekim’de yapılacağını duyurdu. Öncelikle 4 yıl boyunca Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahseden Olgun, tekrardan başkan seçilmesi halinde Torbalı’nın ekonomik anlamda gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Şu ana kadar tek liste olduğunu belirten Olgun, buna rağmen seçimde şeffaf ve kucaklayıcı olacaklarını belirtti. Toplantıda yeni dönemde özellikle oda meclisinin yarısının sanayici isimlerden oluşacağına vurgu yapıldı. Listede büyük oranda yenileşmeye gideceğini belirten Olgun, ayrıca listede kadınların da etkin olacağını ifade etti. Ticaret Odası’nda 4 Ekim’de Meslek Komitesi seçimleri 11 Ekim’de ise başkanlık seçimi yapılacak.

BAŞARI DOLU 4 YIL

Üye sayısını 2 bin 500’e kadar çıkartan odayı akredite eden ve tam 7 milyon liralık bir binayı ekibiyle birlikte Torbalı’ya kazandıran Abdulvahap Olgun oda için yeniden aday olduğunu resmen açıkladı. Ticaret Odası başkanlığına seçildiği günden itibaren her geçen üzerine katarak ilerlediklerini belirten Olgun, “4 yıl önce son derece çekişmeli seçimden sonra başkanlığa seçilmiştim ve ilk günden itibaren Torbalı ticaret Odası’nın daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden çalıştık. Görevi aldığımız zaman ki TTO ile şimdikisi arasında çok büyük bir fark. Artık bir marka olan ve ekonominin kalbinin attığı bir Torbalı var. Bu sadece benim başarım değil elbette. Perdenin arkasında canla başla koşturan ekip arkadaşlarımız sayesinde 4 yıl boyunca görevimiz layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Önümüzde seçim var; yine aynı şevkle ve kararlılıkla görevimize devam etmek istiyoruz. Tek aday olmam konusunda ise üyelerimizin bizi ödüllendirdiğini düşünüyorum. Bu durum bizim sorumluluğumuzu artırıyor” dedi.

ÖNEMLİ OLAN TORBALI’NIN KAZANMASI’’

Ekim ayı itibariyle tüm borçları silinecek olan yeni binaya bir konferans salonu ve sanayicilerin konuklarını ağırlayabileceği bir restoran kazandırmak istediklerini belirten başarılı başkan, “Ekim ayında odamızın yeni binası için kullandığımız kredi borcumuz bitecek. 7 Milyonluk yatırımın ardından yeni yatırımlara başlayacağız. Yeni hizmet binamıza 400 kişilik bir konferans salonu yapıyoruz. İlk başlarda dolmaz denilen salonlara şimdilerde sığmıyoruz. Bunun yanında önemli iş adamlarını ağırlayacağımız restoran kazandırmak istiyoruz. Yeni dönemde sanayicilerimizle etkin olarak çalışmak istiyoruz. Listemizin yüzde 50’si de sanayicilerimizden oluşacak. Ayrıca yeni dönemde gençlerimizi aramızda görmek istiyoruz. Dinamik ve ideali olan her gence kapımız açık. Önemli olan Torbalı’nın kazanması. Sürekli değişen ve gelişen politikamızla birlikte zirvede kalmak durumundayız.” ifadelerini kullandı.

 

 

 
Edebiyat Festivali başlad! İnce: Kalıcı olan sosyal medya değil kitaptır!
 
Efes Opera ve Bale Günleri başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manisa'da iş makinesi devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Manisa'nın Gördes ilçesinde iş makinesinin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Yer: Denizli... Camide uyuşturucu sonu oldu!
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde cami tuvaletinde, yüksek dozda uyuşturucu ...
Yangın kabusu bitmiyor... Bu kez adres Milas!
Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın ...
 
Çıplak elle balık avı yarışı!
Denizli'nin Çameli İlçesi'nde düzenlenen 7'nci Kültür, Tarım, Alabalık ...
James Bond Ege sularında! Sır tekne!
Çanakkale ve Enez Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı devriye ekipleri, ...
Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı
Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan Yıldırım Demirören Spor Tesisleri ...
 
Manisa'da 3 çocuk babası intihar etti
Manisa'nın Soma ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası 39 yaşındaki Şükrü Bozkurt, kendini ...
CHP Manisa'da tarım mitingi yapacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Halil Tokul kentte tarım ...
Kütahya'nın ciğerleri 5 gündür yanıyor: İşte son durum...
Kütahya'nın Domaniç İlçesi'nde geçen pazar günü başlayan orman yangının ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva