HABERLER>GÜNCEL
3 Nisan 2024 Çarşamba - 20:14

Oğlunun ölümüne sebep olmuştu... Sürücüyü öldürdü!

Kocaeli'de trafik kazasında oğlunun ölümüne sebep olan sürücüyü vuran Mustafa Şişek 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargılama aşamasında Mustafa Şişek, cezaevinde tutukluyken fenalaştı. Hastaneye götürülen Şişek'e kalp ameliyatı yapıldı. Ameliyatın ardından Şişek'in cezaevinden tahliyesine, ev hapsine alınmasına karar verildi. Bir önceki duruşmada mahkeme, Şişek'in yeniden tutuklanmasına karar verdi

Oğlunun ölümüne sebep olmuştu... Sürücüyü öldürdü!

Kocaeli'de, oğlunun öldüğü trafik kazasında, otomobili kullanan Belfun Doğramacı'yı (44) öldürüp, eşi Sevda Doğramacı'yı (39) yaralayan Mustafa Şişek, tutuklu yargılandığı davada, haksız tahrik indirimi uygulanıp 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 22 Şubat 2022'de Derince ilçesi Yenikent Mahallesi Körfez Caddesi'ndeki markette meydana geldi. Mustafa Şişek, 25 Mayıs 2019'da Isparta-Antalya yolunda oğlu Ahmet Batuhan Şişek'in (19) öldüğü kazada, otomobilin sürücüsü Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğramacı ile markette karşılaştı.

ÇİFTİ YARALADI, BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Şişek, önce tabancasını çıkarıp kabzasıyla Belfun Doğramacı'yı darbetti, ardından silahı ateşleyip çifti yaraladı. Hastaneye kaldırılan Belfun Doğramacı hayatını kaybetti, kolundan yaralanan Sevda Doğramacı ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Şişek, ifadesinde Belfun Doğramacı'nın tehlikeli şekilde araç kullandığını ve oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu için olayı gerçekleştirdiğini söylerken, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

İDDİANAMEDE MÜEBBET HAPİS İSTENDİ
Cumhuriyet savcısı, hazırladığı iddianamede, Mustafa Şişek'in Belfun Doğramacı'ya karşı 'Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası ile Sevda Doğramacı'ya karşı ise kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde 'Kasten yaralama' suçundan 6 yıl 9 ay ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan da 3 yıl hapisle cezalandırılmasını talep etti. Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri de iddianameye eklendi. İddianame, Kocaeli 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Yargılama aşamasında Mustafa Şişek, cezaevinde tutukluyken fenalaştı. Hastaneye götürülen Şişek'e kalp ameliyatı yapıldı. Ameliyatın ardından Şişek'in cezaevinden tahliyesine, ev hapsine alınmasına karar verildi. Bir önceki duruşmada mahkeme, Şişek'in yeniden tutuklanmasına karar verdi.

KARAR DURUŞMASI
Olayla ilgili davanın karar duruşması, bugün Kocaeli 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada, tutuklu sanık Mustafa Şişek ve taraf avukatları hazır bulundu. Son sözleri sorulan Şişek, pişman olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti, sanık hakkında haksız tahrik indirimi uygulayarak, 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 16 yıl, Sevda Doğramacı'ya yönelik işlediği 'Yaralama' suçundan 6 yıl ve 'Ruhsatsız silah bulundurma'dan 1 yıl olmak üzere toplam 23 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. (DHA)

 
Cezaevi ring aracı devrildi: 1 asker şehit!
 
Borsa günü düşüşle tamamladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sürücü 3 Nisan 2024 Çarşamba 21:11

Sen adamın oğlunu trafik kazasında öldür sonrasında ödül gibi en fazla 2-3 yıl yat çık. Acılı babaya sabır diliyorum. Bazen şer''i hükümler uygulanmalı. Trafik cezaları daha da arttırılmalı. Trafik mahkemeleri kurulup gerekli görülürse 3 defa hız cezası yiyenin ehliyeti iptal edilmeli. Alkollü ilkinde 2 yıl ikinci de ehliyet iptal edilmelidir.

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cezaevi ring aracı devrildi: 1 asker şehit!
Kayseri'de 21 Mart'ta cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yaralanan ...
Zehir tacirlerine operasyon: 21 gözaltı
Kahramanmaraş merkezli 2 ilde uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne ...
Anayasa Mahkemesi'nden gecekondu kararı!
Anayasa Mahkemesi, kamu arazisi üzerindeki izinsiz yapılar ile ilgili ...
 
O ilçede tüm sandıklar yeniden sayılacak!
İstanbul Gaziosmanpaşa 1, 2. ve 3. İlçe Seçim Kurulları, 31 Mart Mahalli ...
Hurdacılar Sitesi'nde yangın: Müdahale ediliyor
Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde, araç ...
Seçimlerle ilgili provokatif paylaşımlara soruşturma
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca seçimlere ilişkin provokatif paylaşımlar ...
 
Anlaşmalı boşandı... 1 saat sonra katliam yaptı!
Diyarbakır'da mahkeme çıkışı takip ettiği Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet ...
Yargıtay'da başkanlık seçimi bayram sonrasına kaldı
Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle ...
İzmir'de kumar baskını... 1 milyon lira ceza kesildi
İzmir'in Bornova ilçesinde kumar oynarken yakalanan 161 kişiye, toplam ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva