HABERLER>POLİTİKA
10 Ağustos 2020 Pazartesi - 15:30

Ödemiş'te 'sosyal medya' kapışması: Şener ve Eriş'ten karşılıklı sözler...

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile Birgi eski Belediye Başkanı Cumhur Şener sosyal medyada kapıştı. Şener, ilçede otların büyümüş ve görüntü kirliliğine neden olmuş halde fotoğraf paylaşınca Başkan Eriş, “Ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim” yanıtını verdi. Birçok kişinin de araya girmesiyle sosyal medyada gerilim tavan yaptı.

Ödemiş te  sosyal medya  kapışması: Şener ve Eriş ten karşılıklı sözler...

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Ödemiş İlçesi Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Eriş ile ilçeye bağlı eski Birgi Belde Belediye Başkanı CHP’li Cumhur Şener sosyal medyada birbirine girdi.  Bir dönem, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş de dahil “Menderes Havzası Koordinatörlüğü” görevinde de bulunan Şener, son yerel seçimde Parti Meclisi tarafından ilçeye aday gösterilmiş daha sonra yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle Yüksek Seçim Kurulu’na liste teslim edilmeden önce değiştirilmişti. Parti, şu andaki Belediye Başkanı Eriş’i tercih ederek ilçedeki AK Parti belediyeciliğini de yıkmıştı.

İki ismi karşı karşıya getiren durum Şener’in sosyal medya paylaşımı oldu. Şener, “Ödemiş girişimiz. Yorumsuz” diyerek büyümüş otları, temizlenmemiş orta refüjü paylaştı.

Paylaşımın artına Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Ödemiş girişi villa tipi evlerle donatılacaktı ama olmadı... Bunu herkes biliyor ama mesajı atan başkan kardeşim bilmiyor mu” dedi.  Şener ise bu yanıta, “Evet biliyorum sayın başkanım oraya villa yapılsaydı orta refüjdeki otlar kendiliğinden mi temizlenecekti konuyu saptırmayalım lütfen” yanıtını verdi.

Bunun üzerine Başkan Eriş, “Sevgili Başkanım ne yapmak istediğini anlamış değilim ...Allah yolunu açık eylesin. Diğerleri zaten gerekeni yapıyor. Sana pek gerek yoktu” dedi.

Bunun üzerine Cumhur Şener geniş bir değerlendirme yaptı. Şener, “Sayın başkanım; bu ilçede yaşayan herkese gerek olduğunu düşünüyorum. Allah sizin de yolunuzu açık etsin. Anlaşılıyor ki sizin bireylere ihtiyacınız yok. En sevmediğim şeylerden biri de sosyal medya üzerinden tartışmak onun için kısa yazacağım. Umarım yazdıklarımdan kısa da olsa bir şeyler anlatabilirim. Beni zaten diğerleriyle birlikte değerlendirmenizi ayıpladım. Söylediklerinizi unutmuş gibisiniz...hani benim Onurum senin onurundu vs... Bunlar kısaca senin cevabına karşılıktı.Ben sadece sizin paylaşımdan sonra teşekkür edip ekipleri yönlendirmenizi beklerdim. Çünkü size En kısa yoldan sosyal medyadan ulaşabiliyoruz.. benim sözüm sizin altınızda görev yapan park ve bahçelerdan sorumlu yetkili personellerin vatandaş gibi sokağa çıkıp bizlerin gördüğünü görmesini ve ekipleri yönlendirmesini hedeflemiştim. Benim sözüm onlaraydı...ya da şunu mu anlamalıyım acaba ... ya sizlerden gelen talimatlara uyulmuyor. Yada görevini yapamıyor.. Bu durumlar da Belediye Başkanının yapacağı iş ve işlemler bellidir... yazacak o kadar çok şey var ki buradan yazmak istemiyorum. Siz bizi bırakın da aynı kefeye koymayı bile allınızdan geçirdiğinize göre ...bizden zarar gelmez...diğerleri ile mücadele edin.....!!! iyi görevler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Eriş de, “Hayret ediyorum , Kişisel olarak otla çöple uğraşmana bir şey diyemem, Alıngan değilim o kişilerden sorumluyum, Yanlış gördüğünü bana iletemeyecek kadar uzak olduğunu düşünememiş olmam da benim yanlışım” yanıtını verdi.

Bazı vatandaşların da araya girip şikayetlerini dile getirmesi, sosyal medya üzerinden tartışmaya girmesi üzerine Başkan Eriş son olarak şu cümleleri kullandı:

“Cumhur kardeşim bunu yani otları tartıştırmak için paylaşmış durumda.Bunu anlaman gerekirdi , Beni arayıp uyarabilirdi de , Ama telefonumu sildiyse tabii zor olur. Kısacası başka alanlara malzeme taşıma işini üstlenmiş , Bahtı güzel olsun , Biz onu kardeş bilmeye devam ediyoruz”

Eriş’in paylaşımına Şener ise, “Bizde öyle sayın başkanım... Ama konuyu kaşıyorsunuz .. Benim hiçbir zaman art niyetim olmadı olamazda telefonunu silmiş falan bunlar laf kalabalığı sadece yazık bir belediye başkanına yakıştıramadım” sözleriyle yanıt verdi. 

 
Göztepe'de Borges ve Tripic'e talip aranıyor
 
Perseid Meteor Yağmuru yaklaşıyor
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet.bozkurtodemiste 11 Ağustos 2020 Salı 13:42

Odemise.verilen.hangi.soz.yerine.geldi 1 tek icraat yazın ne yapılmış gorelim ödemiş 10 sene geri kaldı herşey çok çok güzel oluyor kendi düşen aglamaz

Yorumu oyla      2      3  
Yusuf 11 Ağustos 2020 Salı 11:16

Evett....Her şey çok güzel oldu....

Yorumu oyla      2      3  
Hasan Aydın Bilgin 10 Ağustos 2020 Pazartesi 22:22

Sayın Cumhur Şener, ben bir vatandaş olarak telefon ile her aradığımda Eriş başkanıma ulaşabiliyorum. Herhalde hatlar yoğundu, ulaşamadınız. Sizin de ulaşmanızı dilerim. Saygılarımla.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko: Bu kişi memur mu yoksa siyasi iktidarın temsilcisi mi?
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Ayasofya’nın cami statüsüne geçirilmesinin ...
AK Partili Dağ’dan Mavişehir'deki TOKİ satışları açıklaması: Plan değişikliğine fırsat vermeyiz!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ TOKİ ...
CHP PM üyesi Nalbanoğlu'ndan MYK yorumu: İzmir'den iki kişi var! Daha ne olsun?
Genel başkanın tasarrufuna saygı duyduğunu, MYK'da yer almamayı sorun ...
 
Yeni 'A Takımı' belli oldu: CHP'nin '2 numarası' İzmir'den!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 kişilik yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu ...
Mehmet KARABEL yazdı... CHP yapmazsa halk Cumhur adayı yapar!
Mehmet KARABEL yazdı... CHP yapmazsa halk Cumhur adayı yapar!
CHP'de 'İnce' trafik: Arabulucular devrede!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski genel başkanlarla Ankara’da ...
 
Kılıçdaroğlu: Bizi bölmek, parçalamak isteyecekler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP 37. Olağan Kurultayı'nın ardından ...
'Alaçatı mafyaya nasıl teslim oldu?' yazısına Soylu'dan açıklama!
Hürriyet yazarı Savaş Özbey, “Alaçatı mafyaya nasıl teslim oldu” başlıklı ...
İnce: Parti kurmuyorum, hareket başlatıyorum
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, parti kurma hazırlığında olduğu iddia ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva