HABERLER>İŞ DÜNYASI
4 Mart 2018 Pazar - 13:46

Nasır'dan İZTO seçimleri öncesi önemli mesajlar

Karşıyaka Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği toplantıya konuk olan Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, yaklaşan İZTO seçimleri öncesi önemli mesajlar verdi.

Nasır dan İZTO seçimleri öncesi önemli mesajlar

Ayder Restoranda Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel ile birlikte toplantıya katılan Nasır, sivil toplum kuruluşlarının örgütlü ve güçlü yapılar olduğunu belirtti, esnaf ve tüccarların sorunlarını çözmek adına İzmir Ticaret Odasına büyük görevler düştüğünü vurguladı.

Seçimden seçime inşaat sektörünü hatırlayan  Ekrem Demirtaş’ın, esnaf ve tüccarın sorunlarını çözmekten uzak olduğunu söyleyen Nasır,  9 Nisan’da yeni fuar alanında gerçekleşecek seçimin kentin kaderinde önemli rol oynayacağının altını çizdi.İZMİR’İN GERÇEK POTANSİYELİ
Ticaret odalarının amacının kuruldukları yerdeki işadamları ve ticaretle uğraşanların sorunlarını gidermek ve ticaret hacimlerini genişletmek olduğunu ifade eden Necip Nasır, İZTO Yönetim kurulu başkanının yönetim anlayışının son dönemlerde değişimin önünde engel oluşturduğunu söyledi.

“Son 20 – 25 yılda ülkemizin diğer illeri ile karşılaştırıldığında kentimizin var olan potansiyeline yakışmayan bir durgunluk yaşandığı net bir şekilde görülmektedir” diyen Nasır,

“ İzmir Ticaret Odası yönetiminin görevini yerine tam olarak getirmemesi nedeniyle İzmir’in ticaret hacmi gün geçtikçe daralmaktadır. İzmirli işadamları, Müteahhitler, Mühendisler, Mimarlar bir zamanlar vatandaşlarımızın yurtdışına göç ettikleri gibi şehir dışına gitmektedirler.

Kentten kaçışları engellemek noktasında her İzmirliye çok önemli görevler düşmektedir. Bunun tek yolu da canlanmış bir İzmir ekonomisidir.  Bunu sağlayabilecek en önemli aktör de İzmir Ticaret Odasıdır. Beton ve demir zamları, çıkan kanun ve yönetmeliklerle sektördeki sorunların esas çözüm makamı da iş dünyasının munzam aidatları ile yaşattıkları Ticaret Odası olmalıdır” diye konuştu.

GÖNÜLLÜ ÇALIŞIYORUZ
Necip Nasır, İzmir Ticaret Odasının görevini yapmaması nedeniyle inşaat sektörünün sorunlarını gönüllülük esası ile dernek ve federasyon olarak kendilerinin çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Yıllarca uğraşarak çözdükleri sığınak sorununu örnek gösteren Nasır,  şu anda inşaat sektörünü kilitleyen oturma raporu alınmış binalarda tadilat yapmanın mümkün olmaması yönetmeliğinin yarattığı sorunu gidermek için Bakanlık nezdinde federasyon olarak çabaladıklarını kaydetti.

Nasır 67. Bina Yapım Grubu olarak İzmir Ticaret Odası Meclisinin oluşmasında etkin rol almalarının önemini vurgulayarak, 9 Nisan 2018 tarihinde yapılacak Ticaret Odası seçimlerinde meslektaşlarından ve iş dünyasından seçime katılarak odalarına sahip çıkmalarını istedi.

Karşıyaka Karadenizliler Derneği Müteahhitleri de beton ile başlayan, sığınak konusu ve sektörün bütün sorunlarının çözümünde gönüllülük esası ile mücadele eden Necip Nasır ve Karşıyaka Müteahhitler Dernek Başkanı Zeki Yüksel’e gereken desteği vererek sandıkta üzerlerine düşen görevi yapacaklarını ifade etti.

 
Başkan Kaya’dan 'Marble' büyük övgüsü 
 
Karşıyaka hem futbolda hem basketbolda çöküşte
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
cemal nasırişhayatında 9 Mart 2018 Cuma 00:53

Izparkolsun park sorunucuzulür

Yorumu oyla      9      5  
seninle gururlandım allah yarve yardımcın olsün 9 Mart 2018 Cuma 00:47

Allahyarveyardımcınolsun

Yorumu oyla      9      5  
Yusuf uyanık 6 Mart 2018 Salı 14:32

Sayın başkan sığınağı çözdüğünüzü söluyorsunuz ama otopark sorunu halan çözülmüş değil bizim apartmanda (36 ) daire var ( 14 ) araçlık yer var akşam kim erken gelirse o park ediyor seniin mütaitlerin oto parkları yapı kullanmayı alınca tadilat yaıpıp dükana katıyor sizden ricam öncelikle bu sorunu çözülmesidir bu çözülmesidir cevap bekliyorum saygılarımla yusuf uyanık 0533 4698666

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kaya’dan 'Marble' büyük övgüsü 
İzmir'de düzenlenen ve kentin en büyük fuarı sayılan Marble öncesi konuşan ...
Özgener: Dünyada ses getirecek projeleri konuşalım
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, İzmir’de uluslararası ...
Sevindirici gelişme: İhracatta büyük artış!
TİM verilerine göre, ihracat ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde ...
 
İZTO'nun ikinci adayı belli oldu
İZMİRLİ iş adamı Zeki Yöndem, nisan ayında yapılacak İzmir Ticaret Odası ...
Egeli ihracatçılar ödüllerini Bakan Zeybekçi'nin elinden aldı
Ege İhracatçı Birlikleri, Türkiye İhracatına 2017 yılında 5.5 milyar dolarlık ...
Taşeron işçilerine yarın 'son gün' uyarısı
Kadroya geçme şartlarını karşılayan taşeron işçilerin 2 Ocak'ta başlayan ...
 
Egeli iş kadınlarından 'nikah' tepkisi
Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros, ...
Ege'nin ihracat raporu: Hedef 12'den vuruldu!
Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Aralık ayında, 1 milyar 80 milyon dolar ...
İhracatta tarihin ikinci en yüksek seviyesi!
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre, 2017 yılında 157,1 milyar ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva