HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Mayıs 2012 Pazartesi - 16:45

Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali başlıyor

Narlıdere Belediyesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Gençlik ve Çiçek Festivali, Mayıs ayını renklendirecek. Narlıdere’nin bereketli topraklarında yetişen birbirinden güzel çiçekler jüri karşısına çıkacak.

Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali başlıyor

İZMİR - Narlıdere’nin ve Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali’nin maskotu olan “Nar adam” Başkanlık makamında festivali ve etkinliklerini ilk olarak Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur’a aktardı. “Nar adam” ile fotoğraf çektiren Başkan Batur “Bu yıl zengin bir program Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali katılımcılarını bekliyor. Ben bu bereketli topraklardan yetişen eşsiz çiçekleri görmek için tüm İzmirlileri, Narlıdere’ye davet ediyorum. Hem çiçek üreticisini desteklemek hem de sürprizler ile dolu bir festival programını sunmaktan mutluyuz” dedi.
 
Dopdolu festival programı
18 Mayıs’ta Festivali korteji ile başlayacak olan Gençlik ve Çiçek Festivali dopdolu bir program ile Narlıderelilerin karşısını çıkmaya hazırlanıyor. Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali 18-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler ile kutlanacak. Narlıdere’de faaliyet gösteren kurum, okul, dernek, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımı ile oluşturulacak olan festival korteji Saat:20.00’da, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi önünden harekete geçecek. Narlıdere’yi baştanbaşa geçecek olan festival korteji, tüm Narlıderelileri Gençlik ve Çiçek Festivaline davet edecek.

Festival kortejinin yürüyüşünün Demokrasi meydanında son bulmasının ardından düzenlenen Türk Halk Müziği gecesine katılacak olan Narlıdereliler, Muharrem Temiz, Cengiz Özkan ve Mazlum Çimen’den dinleyecekleri birbirinden güzel türküler ile muhteşem bir türkü gecesi yaşayacaklar.

19 Mayıs günü fotoğraf, resim ve futbol yarışmalarının birincilerini Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur açıklayacak ve kupalarını verecek. Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali, bu yıl farklı bir uygulama ile sivil toplum örgütleri, dernekler ve Türkiye’ye ait değişik kültürleri vatandaşlar ile bir araya getirecek. Ahmet Priştina Demokrasi Meydanına 30 adet tanıtım standı kurulacak. Tanıtım stantlarında, yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri, kültür zenginliklerini, ürün ve eserlerini ziyaretçileri ile paylaşacak olan etkinlik katılımcıları, 19 Mayısa kadar Ahmet Priştina Demokrasi Meydanında ziyaretçilerini ağırlayacaklar.
 
Narlıdereli üretici yarışacak
Kendi topraklarında yetişen Çiçekler ile düzenlenen bir festival olma özelliğini koruyan Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali düzenlediği zengin etkinlik programı ile tüm İzmirlileri etkinliklere katılmaya davet ediyor.  “En Güzel Çiçek Yarışması” ile başlayan etkinlikler 19 Mayıs Cumartesi günü Yukarıköy meydanında saat:16.00’da düzenlenecek. Bu yılki Çiçek üretim yarışması kategorileri kırmızı gül, beyaz gül, renk gül, standart karanfil, minyatür karanfil, gerbera, oriental lilyum, asiatik lilyum, yeşillik garnitür olarak belirlendi. Gençlik ve Çiçek Festivali yarışmaları arasında sanatsal çiçek hazırlama ve sunum yarışması ise protokol, davetliler ve halkın katılımı Yukarıköy meydanında gerçekleştirilecek. 19 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek yarışmalar arasında bu yıl ilk defa düzenlenecek olan “En Güzel Araç Süsleme” yarışması ise merakla bekleniyor. Yarışmacılar, Yarışma günü çiçekler ile süslenmiş araçlardan oluşan konvoy ile tüm İzmir’i dolaşarak hem maharetlerini gösterecekler, hemde İzmirlileri Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivaline davet edecekler.
 
Yüksek Sadakat Narlıdere’de       
Narlıdereliler 19 Mayıs coşkusunu Demokrasi Meydanında, ülkemizi Eurovision’da temsil eden “Yüksek Sadakat” grubu ile yaşayacak. Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivalinin son günü olan 19 Mayıs’ta havai fişek gösterisi ile festival etkinlikleri son bulacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Urla’da anneler gününe özel kutlama
Anneler Günü nedeniyle Urla Demokrasi Parkı’nda Urlalı Amatör Ses Sanatçıları ...
Urla çiftçisinin gurur günü
Urlalı Çiftçiler; tarımı güçlü, çiftçisi mutlu bir ülkenin güneşinin ...
Ödemiş'te 3 yıldır beklenen mutlu son
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ve Belediye-İş Sendikası Çevre Belediyeler ...
 
Örnekköy'de olaysız yıkım...
Karşıyaka Örnekköy’de Romanlar’ın baraka ve çadırlar kurarak yerleştiği ...
5. Aşık Mahsuni Beste yarışmasında final heyecanı
Narlıdere Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 5.ncisi düzenlenecek ...
Helvacı Kırkpınar'a döndü
Aliağa Belediyesi ve Aliağa Belediyesi Helvacı Spor Kulübü tarafından ...
 
Sosyal Güvenlik Haftası başladı
Bu yıl 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Sosyal Güvenlik Haftası ...
Gültepe'de diş sağlığı 'Drama' yoluyla öğretilecek
Gültepe Toros Mahallesi’ndeki okullarda başlatılan ‘Ağız ve Diş Sağlığı ...
Bergama'da 3. KOSGEB eğitimleri başlıyor
Bergama Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB Kuzey Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva