HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Mayıs 2017 Cuma - 11:02

Narlıdere’de Ata’ya saygı korteji ve muhteşem konser

Narlıdere Belediyesi’nin Gençlik ve Çiçek festivali kapsamında Ata’ya Saygı Korteji ve Sabahat Akkiraz, Erdal Erzincan konseri düzenledi. Atasına sahip çıkmak isteyen duyarlı Narlıdereli vatandaşlar bayraklarını alarak büyük korteje katıldı.

Narlıdere’de Ata’ya saygı korteji ve muhteşem konser

Narlıdere Belediyesi'nin Gençlik ve Çiçek festivali kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği Festival kortejine bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanıma yapılan hakaretlere tepki olarak vatandaşlardan gelen talepleri doğrultusunda ‘Ata’ya Saygı korteji’ adı verildi.

Zübeyde Hanım'a yapılan hakaretlere tepki göstererek korteje katılan Narlıdereli vatandaşlar Mithatpaşa caddesini doldurdu. Ata’ya Saygı Kortejine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, eski Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, CHP Narlıdere Kadın ve gençlik kolları ve Narlıdereli vatandaşlar katıldı. Narlıdere Mithatpaşa Caddesi boyunca sloganlar ve bayraklar eşliğinde yürüdüler.

Kortejin yolculuğu Festival alan olan Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi meydanına kadar sürdü. Festival programı Erdal Erzincan Konseri ile devam etti. Erdal Erzincan, sazının teli ile festival alanını dolduran Narlıderelilerin gönüllerini fethetti. Bağlama virtüözü Erdal Erzincan özellikle solo performansı ile izleyenlerin büyük alkış aldı.

Hemen ardından sahne alan Sabahat Akkiraz her zaman gülümseyen keyifli türküleri ile konser alanını dolduran kalabalığa muhteşem bir türkü ziyafeti yaşattı. Sabahat Akkiraz konser programının sonlarına doğru Erdal Erzincan ile birlikte Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Şahin Fırat’ı sahneye çağırarak konserin kapanış türkülerini birlikte söylediler ve halay çektiler.

Muhteşem final Narlıderelilerden büyük alkış aldı. Festivalde Aşık Mahzuni beste yarışmasına jüri üyesi olarak ve verdikleri konser ile büyük renk katan ve katkı koyan Sabahat Akkiraz ve Erdal Erzincan’a Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur plaket ve çiçek verdi.

Konser alanındaki coşkulu kalabalığa seslenen gerçekleştiren Narlıdere Belediye Abdül Batur, “Sevgili Narlıdereliler çok güzel bir gece yaşıyoruz. Sabahat Akkiraz Hanım Efendi ve Erdal kardeşimize çok teşekkür ediyorum. İsteyen istediğini yasaklasın, halkın gönlündeki sanatçının önünde hiç bir şey duramaz. İşte gönül dostlarınız burada. Bugün düzenlediğimiz Atamıza saygı kortejine katılımınız için, Atamıza göstermiş olduğunuz saygınız için onun değerli annesi Zübeyde hanımın annesine göstermiş olduğunuz saygınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Narlıdere bir başkadır her zaman. 16 Nisan referandumunda göstermiş olduğu duruş Türkiye’den ses getirdi. Hayır dedi narlıdere. Hayır demeye de devam edecek” dedi.

 
Güzelbahçe’den alternatif 19 Mayıs töreni
 
Ege turizmine 19 Mayıs dopingi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe’den alternatif 19 Mayıs töreni
CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü, Güzelbahçe’de 19 Atatürk’ü Anma Gençlik ve ...
19 Mayıs'ta Bornova’ya yakışan şölen
Bornova Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ...
Karşıyaka'dan dört dörtlük şölen!
Karşıyaka Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ...
 
İzmir Gençlik Festivali'nde büyük coşku
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor ...
Konak'ta 19 Mayıs’ta kupa sevinci
Konak Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ...
Urla işçisinin sendika bayramı
Urla Belediyesi bünyesinde çalışan 400 taşeron işçinin sendikalaşma süreci ...
 
Gençliğin bayramı: İzmir'de bir başka güzel!
İzmir'in il ve ilçelerini 19 Mayıs coşkusu sardı. Atatürk’ü Anma Gençlik ...
Başkan Kocaoğlu'ndan iş adamları zirvesi: O projeyi 6 yıldır bekliyoruz!
Kemalpaşalı sanayici ve işadamları ile bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, ...
19 Mayıs kutlamalarının adresi Gündoğdu: Başkan Kocaoğlu'ndan davet var!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl 19 Mayıs’ta düzenlediği İzmir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva