HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Kasım 2016 Salı - 17:17

Narlıdere’de açılış zamanı: ‘Beyaz Vadi’de hayat başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Narlıdere Belediyesi tarafından yapılan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nde çalışmalar tamamlandı. Vadi, 4 Kasım Cuma günü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek açılışla hizmete alınacak.

Narlıdere’de açılış zamanı: ‘Beyaz Vadi’de hayat başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Narlıdere Belediyesi tarafından yapılan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nde çalışmalar tamamlandı. Vadi, 4 Kasım Cuma günü Saat:18.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek program ile açılarak İzmirlilerin hizmetine sunulacak.

Batur İzmirlileri açılışa davet etti
Narlıdere'nin 2. İnönü Mahallesi Narbel konutları yanında yer alan 80 bin metrekarelik alanda tamamlanan ve 4 Kasım’da açılışı gerçekleşecek olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi projesi açılış için gün sayıyor. Hizmet binası ve tüm çevre çalışmaları tamamlanan Vadi açılışı ile ilgili bir açıklama yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2014 yılında hazırlıklarına başlayan projenin İzmir için prestij projesi olduğunu ifade ederek, tüm İzmirlileri 4 Kasım’da gerçekleşecek açılışa davet etti.



Batur “Narlıdere’mizin ihtiyacı olan yeşil alan ihtiyacı karşılayacak olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadimizi 4 Kasım’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile açıyoruz. Narlıdere ve İzmir’e çok önemli bir değer, bir tesisi kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tesisin yapılmasında bize büyük katkıda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na bir kez daha Narlıdereliler adına teşekkür ediyor, 4 Kasım Cuma günü saat:18.00’da tüm İzmirli hemşerilerimizi açılışımıza davet ediyorum.” dedi.

Açılış sonrası Leman Sam konseri
4 Kasım Cuma günü Saat:18.00’da gerçekleşecek olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açılış programında ayrıca tesis açılışının ardından Saat:19.30’da Leman Sam konseri gerçekleştirilecek. Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Anfi tiyatrosunda gerçekleşecek olan konser halka açık olarak gerçekleştirilecek.  Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisinde dinlenme, eğlence ve spor aktivitelerinin bulunduğu bir alan yaratılarak, İzmirlilerin hoş vakit geçirmesi amacıyla tasarlanan 80 bin metrekare büyüklüğünde proje alanı bulunuyor. Proje kapsamında 400 kişilik düğün salonu, 500 kişilik kafeterya, 1500 metrekare restoran ve kafeterya alanı, çeşitli spor ve aktivite alanları ile bin kişilik bir amfi tiyatro bulunuyor. Narlıdere'de yaşayan vatandaşların yürüyerek ulaşabileceği, kentin diğer bölgelerinden ise toplu taşımayla kolayca ulaşabileceği vadi, dört mevsim kullanıma uygun kapalı ve açık alanları barındırıyor. Yürüyüş parkurları ve parkları ile her yaştaki insana hitap etmesi planlanan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Rekreasyon Alanı'nda tüm mekan ve tüm dolaşım alanları engellilerin ulaşımına ve kullanımına uygun olarak tasarlandı. Merkez, 6 milyon 830 bin liraya mal olurken, bu paranın 5 milyon 641 bin lirasını Büyükşehir karşıladı.

 
Diyarbakır Belediyesi'ne kayyum atandı!
 
Foça Deniz Üssü'ne operasyonda ilk karar: 55 tutuklama!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Kasım 2016 Çarşamba 14:11

Şu boyandı tartışması yapılan yere bir duvar yapılsaymış sanki daha iyi olurmuş. Yağmurda sıkıntı çıkmasın. Pek sağlam gibi durmuyor.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O ilçede ‘tasarruf’ krizi: Başkan’dan tartışma yaratan izin kararı!
Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı, bütçede tasarruf sağlamak amacıyla memur ...
Torbalı'da eski başkana vefa
Yazıbaşı Mahallesi’nde 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan ve 5 yıl önce ...
Konaklı dahiler başarıya kilitlendi
İzmir’in merkez ilçesi Konak'ın dezavantajlı bölgelerinde yaşayan çocuklar ...
 
Bornova'da 'Yeşil İklim, Yeşil Ekonomi' çalıştayı
Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği’nce ortak finanse edilen Sivil Toplum ...
Karşıyaka'dan örnek dayanışma: Demirciköy 'düğün' yapacak
Geçtiğimiz yıl Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesine 3 ...
İzmir Metrosu dünyaya açılıyor!
Berlin’deki görüşmelerin ardından İzmir’e gelen İsrail heyeti, 34 istasyonlu ...
 
Ayşe Mayda Spor Tesisleri'ni Kılıçdaroğlu açacak
Temeli 23 Nisan 2016’da atılan Ayşe Mayda Spor Tesisleri tamamlandı. Açılışı ...
'Altın Kedi'ye Buca'da görkemli açılış
Buca’yı yılın 365 günü sanatla buluşturan Buca Belediyesi Kültür ve Sanat ...
İzmirli başkanlardan Tezcan’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti
İzmir Heyeti meclis toplantısının ardından Aydın’a geçerek silahlı saldırıya ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva