HABERLER>EKONOMİ
27 Mart 2012 Salı - 10:35

Mobilya sektörü MODEKO 2012'yle İzmir'de vizyona çıkıyor

Türkiye ve dünyanın dört bir yanında başarılarını katlayan Türk mobilya sektörü genişleyen vizyonunu MODEKO 2012’de (23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı) ortaya koyacak.

Mobilya sektörü MODEKO 2012 yle İzmir de vizyona çıkıyor

İZMİR - Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonunda ticari potansiyellerini genişletmeyi hedefleyen mobilyanın devleri fuara ayrı bir titizlikle hazırlanıyor. 4 - 8 Nisan tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda yaşam alanlarını renklendirecek kaliteli, estetik, ergonomi ve konforu içeren özgün tasarımlı mobilyaların dokunma mesafesine geleceğine dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, yüzlerce markanın binlerce ürünü ile katılacakları organizasyonda tatlı bir rekabetin ortaya konulacağını söyledi. 

Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin dört bir yanından her yıl yoğun bir ilgi gören MODEKO 23. Kez mobilya profesyonellerini İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda buluşturacak.  4 - 8 Nisan tarihlerindeki mobilya zirvesi öncesi sektörde heyecan doruğa çıktı. Yerli mobilya markaları fuar hazırlıklarını oluşturdukları farklı ekiplerle büyük bir heyecan içinde sürdürüyor. Tüm çaba MODEKO 2012 açıldığında Türk mobilya sektörünün üretim gücünü ortaya koymak ve istihdama katkı sağlamak.

Efor Fuarcılık’ın İzmir Mobilyacılar Odası başta olmak üzere sektörel oda ve derneklerin işbirliği ile düzenleyeceği MODEKO 2012 23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı’na bu yıl kalitesiyle göz dolduran ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan İZMİR – İSTANBUL – BURSA – MANİSA – KOCAELİ – KAYSERİ – KONYA – MUĞLA - BALIKESİR 184 firma katılacak.

Kurulacak standlarda  Modern ve klasik mobilyalar, Eskitme ve modüler mobilyalar, Masa, Sandalye, kanepe ve koltuklar, Bebek ve genç odaları, Yatak ve yatak setleri, Ofis mobilyaları, Mutfak mobilyası, Bahçe Mobilyaları, Ev dekorasyonu ve aksesuarları ile Aydınlatma ekipmanları sergilenecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda Büro mobilyaları, Fabrikasyon, El ürünleri ve aksesuar ürünleri ayrı bölümlerde ziyaretçilere sunulacak. Alanın tamamının kullanılmasına rağmen taleplere cevap verilememesi nedeniyle bu sene ilk kez bahçe mobilyaları kullanım alanına uygun şekilde dış mekânlarda görücüye çıkacak.
MODEKO 2012 23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı’nın heyecanını yaşadıklarını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, organizasyonun her yıl olduğu gibi sektör profesyonellerinin ilgi odağı olacağını söyledi. Eyigele fuar hakkında şu bilgileri verdi, 

“Yerli mobilya üreticimizin gücünü ortaya koymak üzere çıktığımız MODEKO İzmir Mobilya Fuarımızın yolunda kaliteden ödün vermeden yürüyoruz. Amacı ile mükemmel örtüşen etkinliklerimizle mobilya sektörümüzün tanıtımına katkı sağlıyor ve bu katkının ülke insanımıza olduğu bilinci ile hareket ediyoruz. Sektörün yaşam alanlarına getireceği yenilik ve renkleri taşıyan son trendlerle üreticiler 5 gün süre ile görücüye çıkacak. Gerek profesyoneller gerekse son tüketiciler nihai kararlarını bu organizasyonda verecek. Katılımcılarımızda ziyaretçilerimizde bu fuardan karlı çıkacak”.
İhracat konusunda hedef aldığımız ülkelerden ve Türkiye’nin dört bir yanından yerli ve yabancı ziyaretçiler alım heyetleri halinde organizasyondaki ürünleri mercek altına alacak.

Özellikle Efor Fuarcılık’ın sektör isteklerini dikkate alarak seçtiği hedef Pazar konumundaki AZERBAYCAN – İRAN – IRAK – ÜRDÜN  - YUNANİSTAN – RUSYA – UKRAYNA –   KAZAKİSTAN - KIRGIZİSTAN – ÖZBEKİSTAN - GÜRCİSTAN ülkelerinden sektör profesyonelleri EFOR ‘un davetlisi olarak konaklama kolaylıkları ile İzmir’e gelecek.

Yeni yarışmalar rekabeti arttıracak.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen En İyi Stand yarışmasında bu yıl 4 farklı dalda ödüller sahiplerine ulaştırılacak. İzmir Ekonomi Üniversitesi - Ege Üniversitesi - Yaşar Üniversitesi ve İzmir Mimarlar Odasından seçici jürilerin verdikleri puanların sonucunda belirlenecek. Sektördeki yenilikler ve sorunlar düzenlenecek panel ve konferanslarda ele alınacak.

Türkiye’de üretilen birbirinden farklı mobilya tasarımlarının 5 gün süre ile merkezini oluşturacak İzmir’de, MODEKO 2012 sektörün Ege zirvesini de gerçekleştirmiş olacak. 11:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan organizasyon binlerce konuğu ile de kent ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Elektriğe zam baskısı
Nisan ayında uygulamaya girecek yeni elektrik tarifeleri için kurumlar ...
Lübnan'a balıklarımızı dizilerle satacağız
Su Ürünleri Tanıtım Grubu (STG) Ortadoğu’nun popüler ülkesi Lübnan’da ...
BMW 1,3 milyon otomobili geri çağırıyor
Alman otomotiv şirketi BMW, 2003'den 2010'a kadar üretilen 5 ve 6 serisi ...
 
MARBLE her yıl üstüne koyuyor, büyüyor...
21 - 24 Mart 2012 tarihleri arasında 18. kez gerçekleştirilen MARBLE - ...
Çiftçinin pamukta fiyat beklentisi açıklandı
İzmir Tarım Grubu Başkanı Mahmut Eskiyörük, çiftçilerin pamuk destekleme ...
Ev sahipleri aman bu tarihe dikkat!
Kira geliri elde edenlerin beyanname verme süresi Perşembe günü akşamı ...
 
Teleferik ihalesi yine KİK’lik
Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldır kapalı olan Balçova Teleferik tesislerini ...
İzmirli işkadınları atakta!
2012'nin ilk üç ayında kendi işini kuran 50 girişimcinin 28'ini kadınlar ...
Çimentaş'a 'enerji' gerek!
Ege'nin önemli sanayi işletmelerinden Çimentaş, 2011 yılı performansını ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim için çok mu 'erken'?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva