HABERLER>POLİTİKA
22 Aralık 2020 Salı - 17:45

MHP'li Osmanağaoğlu sert çıktı: Soyer ulusal bir tehlike haline gelmiştir!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM’de düzenlediği basın toplantısında CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesinin icraatlarına ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştiren Osmanağaoğlu: “Tunç Soyer; sadece İzmir’e zarar veren bir yöresel felaket değildir. Soyer; etkisini şehrin sınırları ötesine taşımayı bilmiş ve ulusal bir tehlike hâline gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

MHP li Osmanağaoğlu sert çıktı: Soyer ulusal bir tehlike haline gelmiştir!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 16-25 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceği İzmir Mizah Festivaline Türk ve İslam düşmanı iki ismin de davet edildiğini hatırlatan Osmanağaoğlu: Adı güzel, kendi güzel Peygamberimize hayâsızca hücum eden ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanına ahlakdışı saldırılar tertip eden Charlie Hebdo dergisi; arkasında Tunç Soyer’in eşi Neptün Hanım’ın desteğini bulabilmektedir. Fakat toplumun kutsal değerlerini tahkir edip provokasyon yapma konusunda; Tunç Soyer de eşinden geri durmamaktadır.

Büyükşehir Belediyesinin 16-25 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceği İzmir Mizah Festivali’ndeki konuklar; bu kışkırtmacı tavrın ispatıdır. Müslüman kadınları canlı bomba olarak tasvir eden, Türkiye’yi katliamcı olarak gösteren iki karikatürist de çevrimiçi sohbetlerde İzmirlilerle bir araya gelecektir. Michel Kichka (MİŞEL KİŞKA) ile Jean Plantureux (JAN PLANTU) isimli bu karikatüristler; Türkiye düşmanı, İslam düşmanı, insanlık düşmanı olan ve İslamofobinin bayraktarlığını üstlenen nefret suçlularıdır. İkisi de çeşitli karikatürlerinde, Türk devletini katliam düzenlemekle suçlamakta, iftira atmaktadır.  Bu iki şahsa İzmir Büyükşehir Belediyesi adına sahip çıkmak; ihanettir. Bu şehri işgalcilerden kurtarmak için can veren Mehmetçiklere, ilk kurşunun şehidi Hasan Tahsin’e ve İzmir’in fahri hemşehrisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ihanettir.” dedi.

Basın toplantısının bir bölümünde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in reklam çalışmaları için ayırdığı kaynağı da eleştiren Osmanağaoğlu “ Tunç Soyer’in reklam ve PiAR çalışmalarına verdiği önem; bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır. Üstelik Demirtaş sevgisi, HDP muhabbeti gibi ortak noktaları olması; Nesteren Hanım’a verilen astronomik transfer ücretini izah eden ayrıntılardır.” diyerek “Milletimizi rencide ederek, asılsız iddialar üzerine kurulu siyasetine “çöpten ekmek topluyorlar” mavralarıyla milletimizi de alet eden Kılıçdaroğlu bu israfa ve Tunç Soyer’in İzmir’i borç batağına saplamasına bir söz etmiş midir? Etmeyi aklından geçirmiş midir?” diye sordu.

Daha önce 6500 nüfuslu Hozat İlçesinin Belediye Başkanlığını Yapan Kişi İzmir Gibi Bir Metropolde Şehirleşmeyi Planlıyor
Tunç Soyer’in depremi hiç ciddiye almadığını iddia eden Tamer Osmanağaoğlu “ Bunun delili olan atama Ege Şehir Planlama Anonim Şirketi’nde yaşanmıştır. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bu şirketin amacı; kendi sitesindeki açıklamaya göre, büyükşehir sınırları dâhilinde sağlıklı kentleşme bilinciyle, her türlü şehir planlamasını yapmak ve bu hassasiyete uygun binaları inşa etmektir. Fakat bu şirketin başına atanan kişi bir müzik öğretmenidir. Daha önce Tunceli ilinin 6500 nüfuslu Hozat ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan bu kişinin; İzmir gibi devasa bir metropolün şehir planlamasını yapacak yetkinliğe nasıl sahip olduğu ise meçhuldür.” ifadelerini kullandı.

 
AİHM'den Selahattin Demirtaş kararı!
 
Bakanlık'tan yeni yapılan binalar için 'fay hattı' iddiasına yanıt
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fikret ASLAN 23 Aralık 2020 Çarşamba 08:51

Türkiyeye milyonlarca arabı dolduranlar tehlike değil mi? Ülkücülüğü ayaklar altına alanlar, arapseviciler tehlike değil mi?

Yorumu oyla      3      3  
kskli 23 Aralık 2020 Çarşamba 06:15

Fazla abartılı olmus yalnız sayın Soyer izmir bir klasiği sahil şeridi önemli diğer yerler üvey evlat muamelesi yaparsa iyi hatırlanmaz. yaptığı acıklamaların cöğu günlük siyaset oyunları yarın unutur kendi bile.

Yorumu oyla      2      3  
Bülent ışık 22 Aralık 2020 Salı 19:47

Bu haberler devam ederse artık bu siteye girmeyeceğim.

Yorumu oyla      2      3  
Mükremin 22 Aralık 2020 Salı 19:11

SAYIN MİLLETVEKİLİ,"bu CHP lilerinde bizden hiç farkları yok.Onlarda bizim gibi. Hak, hukuk, adalet ve liyakata önem vermiyorlar" mı demek istiyor.

Yorumu oyla      2      3  
yavuz yüksel 22 Aralık 2020 Salı 18:27

cok aşırı abartılı bir değerlendirme Bence mhp kantarın topuuznu fazla kaçırmış

Yorumu oyla      2      3  
Koskoca şehirde bir belediye yöneten parti 22 Aralık 2020 Salı 18:25

Aday çıkarıp, siz yönetseydiniz; tabi bu halk size oy verirse. Aliağa Belediyesi'nde dayak iddiası var, sınavsız memur atama var, arsa satışları var ... var oğlu var ama sizden tek bir kelime yok. Borç batağımış; cari açık, açlık sınırı, dolar almış başımı gitmiş ama sizden tek bir kelime yok

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP, 'Belediyelerde Denetim' eğitimlerine başladı
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel ...
Leyla Güven'e yardım ettiği iddiasıyla 2 vekile soruşturma başlatıldı
Milletvekilliği düşürülen ve 22 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan HDP'li ...
Kılıçdaroğlu'ndan hükümete bütçe eleştirisi!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında, Meclis'te ...
 
CHP'nin Menemen itirazında ayrıntılar netleşti... Karakurt 'istifa formülü'ne ne dedi?
Menemen'de yürütmeyi durdurma kararı alınan seçim için itiraz eden Menemen ...
Serdar DEĞİRMENCİ yazdı... Tombala
Serdar DEĞİRMENCİ yazdı... Tombala
Akşener'den hükümete bütçe eleştirisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında, Meclis'te ...
 
Çiğli'de 33 ev yıkılma tehlikesi altında!
İzmir'in Çiğli ilçesi Güzeltepe ve Şirintepe mahalleleri sınırında yağıştan ...
HDP'li Leyla Güven gözaltına alındı
Yargılandığı terör davasında 22 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve ...
Mustafa Sarıgül Genel Başkan seçildi
Ankara'da Türkiye Değişim Partisi'nin Genel Merkezi düzenlenen törenle ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva