HABERLER>POLİTİKA
8 Mart 2019 Cuma - 12:26

MHP’li Osmanağaoğlu: 31 Mart İzmir için yeniden doğuş günüdür!

İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Türkiye’nin parlak yarınlarını yükseltecek mimarlardan birisi de kuşkusuz Cumhur İttifakı adayımız Sayın Nihat Zeybekci olacaktır. Onun samimi çalışmaları inanıyorum ki İzmirlinin yüreğinde karşılık bulacak, döktüğü alın teri ve göz nuru İzmirliye can suyu olacaktır. Zaman bu zaman, gün bugündür. 31 Mart 2019; İzmir için yeniden doğuş günüdür” dedi.

MHP’li Osmanağaoğlu: 31 Mart İzmir için yeniden doğuş günüdür!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri hakkında basın toplantısı düzenledi. Vekil Osmanağaoğlu ayrıca gündem üzerinden de açıklamalarda bulundu. İl Başkanlığında gerçekleşen programa MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı.

Vekil Osmanağaoğlu, konuşmasında geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katılan ülkücü kökenli eski Bakan Yaşar Okuyan için sert ifadeler kullanırken İl Başkanı Veysel Şahin de 31 Mart yerel seçimleri noktasında iddialı açıklamalarda bulundu.  

İZMİRLİ BIKMIŞ, USANMIŞTIR!
Osmanağaoğlu, “Türkiye’ye olan inancımız, İzmir’e olan sevdamız bir tohum gibi bu toprakların bağrına düşmüştü. İnşallah 31 Mart’tan itibaren İzmir aşkımız, memleket sevdamız filizlenip gökyüzüne doğru yükselecek. Biz biliyoruz ki; İzmirlinin ihtiyacı olan taze bir başlangıçtır. Bu temiz sayfanın açılması için de; İzmirliyi ideolojik çatışmalara mahkûm eden, İzmir’e hizmet değil külfet veren yapıların kirli defterleri açılmalıdır. İzmir’e hizmetkâr değil, hükümdar olmaya alışmış CHP zihniyeti bu kez ağır bir yenilgiye uğrayacaktır. Çünkü bu şehrin sakinleri, denize akan lağımlardan, her an infilaka hazır bekleyen çöp dağlarından, kriz geçirten trafik keşmekeşinden bıkmış, usanmıştır” dedi.

MERAL-KEMAL İKİLİSİ CUMHUR İTTİFAKI’NA ZARAR VERECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYOR
“İzmir Büyükşehir Belediyesi seçimi alelade bir seçim değildir” diyerek sözlerini sürdüren Osmanağaoğlu, “İşte CHP’ye sızmış ve Mustafa Kemal’in partisini ele geçirmiş bölücü zihniyet yüzünden; 31 Mart 2019 seçimi doğrudan bekayla alakalıdır. Bu Zillet İttifakı’nın başrol oyuncular olan Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener; gırtlaklarına kadar battıkları terör bataklığını gözlerden gizleyebilmek için Türkiye’yi karşı karşıya bıraktıkları beka tehdidini küçümsemeye çalışmaktadır. Cumhur İttifakı’na çamur atmaya, güneşi balçıkla sıvamaya azmeden Meral-Kemal ikilisi; seçim sürecinin ivmesi arttıkça vitesi tamamen boşa atıp dengeyi şaşırmışlardır. Bu ikili, hiçbir Cumhur İttifakı mensubunun asla söylemediği ifadeleri kullanarak, yalan atarak, iftira atarak millet aklıyla teşekkül etmiş Cumhur İttifakına zarar verebileceklerini düşünmektedir” açıklamasında bulundu.

ESKİ BAKAN OKUYAN’A ÇOK SERT İFADELER: BU DOLAP BEYGİRİ…
Osmanağaoğlu konuşmasında ayrıca eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan ve şimdilerde Millet İttifakı’na yakınlığıyla bilinen Yaşar Okuyan için çok sert ifadeler kullandı. Osmanağaoğlu, “Başrolleri Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu olan Zillet Kumpanyası’nın bir de figüranları vardır. Bunların bir tanesi ve en pespayesi de CHP yandaşı Halk TV ekranlarında arz-ı endam eden Yaşar Okuyan’dır. CHP’nin kucağından Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırmaya çalışan bu müptezel karakter; “Ülkücüler yargılanırken sen neredeydin?” diye sormaktadır. Şimdi Yaşar Okuyan CHP kucağındaki sıcaklığın ona verdiği rehavetten bir an olsun sıyrılıp şu hususlara kafa yormalıdır. Yaşar Okuyan da şeref, namus, haysiyet kavramlarının zerresi varsa; HALK TV ekranlarına bir sonraki çıkışında ülkücüleri idamla yargılayan Nurettin Soyer’i suçsuz diyerek aklayan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstermelidir. Ayrıca Yaşar Okuyan idamla yargılanmasını bu kadar önemsiyorsa; uğruna idamla yargılandığı partiye hizmet etmek yerine, siyasi kariyerini niçin daldan dala gezerek, kapı kapı dolaşarak geçirdiğini de izah etmelidir. Ülkücülük bir dönem hasbelkader insanın başından geçen askerlik hikâyesi değildir. Ülkücülük ömürlük bir duruş, mezara kadar süren bir duruştur, tavırdır! Bunun farkına varması gereken Yaşar Okuyan ülkücülükle alakalı konuşmayı bırakıp kendisine daha uygun işlerle uğraşmalıdır.  Benim şahsi tavsiyem, Yaşar Okuyan kamuoyuna daha önceden verdiği sözü yerine getirmeli ve “MHP barajı geçtiği takdirde anırırım” vaadini hayata geçirmelidir. Anırması, konuşmasından çok da farklı olmayacak; en azından ahir ömründe tıynetine yakışır bir hareket yaparak tarihe geçecektir. Gezdiği 10 siyasi partide de gittiği yerin bir türlü yenisi olamayan, hala bu kutlu hareketin, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin müsveddesi olmanın itibarını kullanan bu “dolap beygirinin” artık gittiği yerin yenisi olması kendisinin hayrına olacaktır” ifadelerini kullandı.

31 MART 2019; İZMİR İÇİN YENİDEN DOĞUŞ GÜNÜDÜR! 
Osmanağaoğlu yerelle ilgili verdiği mesajda ise, “Türkiye’nin parlak yarınlarını yükseltecek mimarlardan birisi de kuşkusuz Cumhur İttifakı adayımız Sayın Nihat Zeybekci olacaktır. Onun samimi çalışmaları inanıyorum ki İzmirlinin yüreğinde karşılık bulacak, döktüğü alın teri ve göz nuru İzmirliye can suyu olacaktır. İzmirliyi “şunlar gelirse şöyle olur, bunlar gelirse böyle olur” diye korkutmaya çalışanlar ise hikâyenin sonuna geldiklerini, öcü masallarıyla artık kimseyi kandıramayacaklarını geç de olsa, 31 Mart’ta anlayacaklardır. İzmir’in kafasında oluşturdukları korku atmosferiyle, İzmirlinin zihnine vurdukları prangayla bu şehri sonsuza dek yöneteceklerine inananlar; şu tarihi gerçeği akıllarından çıkarmıştır; İzmirli bir şeye mahkum olmayı, esareti, prangayı asla kabul etmez!  İzmirli kendisine takılan prangayı er geç kıracak, bunu şehrine reva görenlerden de hesap soracaktır. İzmirlinin artık “asfalyaları atmış”, şehrini zehirleyenlere karşı vuracağı tokat yaklaşmıştır. Zaman bu zaman, gün bugündür. 31 Mart 2019; İzmir için yeniden doğuş günüdür” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca soru-cevap bölümü de oldu. Vekil Osmanağaoğlu ve İl Başkanı Şahin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MÜNFERİT BİR OLAY, GECE MÜDAHALE EDİLDİ!
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç’ın projelerini tanıttığı programda toplu fotoğraf çekilmesi için bazı MHP’lilerin sahneye çıkmamasıyla ilgili konuşan İl Başkanı Şahin, “Münferit bir olaydır. Konuşulacak yazılacak bir şey değildi. Gece de müdahale edildi. Bir sorun yok. Ufak tefek kırgınlıktı. 4 milyonluk şehirde bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

17 MART’TA BİR TOY COŞKUSUYLA MİTİNG GERÇEKLEŞECEK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Mart Pazar günü İzmir’de gerçekleştireceği ortan miting için konuşan Osmanağaoğlu, “Genel başkanımız İzmir ile buluşacaktır. Bütün İzmir halkını davet ediyoruz. İl başkanlığımız duyuruları yapıyor. 17 Mart’ta bir şölen, toy coşkusuyla bir miting gerçekleştirilecek. Bütün dava arkadaşlarımızı, gönül verenleri davet ediyoruz. İl başkanlığımız gerekenleri yapıyor” açıklamasında bulundu.  

ALAYINI ALACAĞIZ!
31 Mart seçimlerindeki hedefe yönelik gelen soru karşısında konuşan İl Başkanı Şahin, “20 ilçeyi kazanacağız. Kınık, Kiraz, Çeşme buraların alayını alacağız” dedi.  

DOMATES, PATLICAN KONUŞANLAR SAMİMİ DEĞİL
Yerel seçimlerde sıkça vurgulanan beka sorunu konusuna açıklık getiren Osmanağaolu, “Bir tarafta bu ülkenin milli menfaatlerinin yanında olanların yan yana geldiği bir ittifaktan bahsediyoruz. Bizim gözümüzde diğer tarafta da HDP ile beraber olan şer ittifakından bahsediyoruz. Bunlara sıcak bakmamız söz konusu değil. Bu ittifaka her oy vereni o kategoriye koymuyoruz. Biz onların zillet ittifakıyla ne yapmaya çalıştıklarını anlatmaya çalışıyoruz. Toplumda da bir gerginlik yok. Domates patlıcanın fiyatını konuşanların samimi olmadıklarını düşünüyoruz” diye konuştu.  

BEKA SORUNU HAKKINDA DETAYLI AÇIKLAMA
‘Ülkenin iyi yönetildiğini söyleyen iktidar mensuplarının beka sorunu var, ülkenin kötü yönetildiğini söyleyen muhalefet blokunun da beka sorunu yok şeklindeki açıklamaları çelişki yaratmıyor mu?’ sorusunu yanıtlayan Osmanağaoğlu, “Onu çelişkiyi yaratanlara sormak lazım. Bekaya nereden baktığınıza bağlı. Kandil ağzıyla konuşanların beka sorunu yoktur Kürdistan’da biz kazanabiliyoruz’ demeleri ortada… Beka sorunu yoktur diyebiliyorsunuz. Farklı yerlerden bakıyoruz demektir. Bizim meselemiz, sevdamız başta Türkiye’dir, İzmir’dir. Biz her gördüğümüz gerçeği size anlatmakla mükellefiz. İzmir’de yaşayan insanları aydınlatmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE GÜNDEMİNDE OLMASI DÜŞÜNÜLEMEZ
Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerinde alacağı olası bir kötü sonucun erken genel seçime yol açıp açmayacağının sorulması karşısında konuşan Osmanağaoğlu, “Öyle bir şeyin Türkiye gündeminde olması düşünülemez. Türkiye artık seçimlerden yorulmuştur. Vatandaşlarımızın müreffeh yaşaması için seçim sürecini atlatıp 4 buçuk senelik zamanda ülkenin geleceğiyle ilgili çalışmalara başlanacaktır. Hepimiz son derece yorulduk” ifadelerini kullandı.  

 
Altay'ın gol makinesi Paixao: İzmir'de evimdeymiş gibiyim
 
Başkan Batur'dan anlamlı ziyaret: En büyük emek sizin
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yamalı bohça 9 Mart 2019 Cumartesi 08:57

buradan ülkücü deyip yazan vatandaşlara derim ki madem cumhur ittifakı adayına karşı çıkıyorsunuz da millet ittifakının adayı hdp destekli,1980 ülkücü camiasına babası tarafından işkencenin her türlüsü yapılan birine mi oy atacaksınız

Yorumu oyla      4      5  
Acizler 8 Mart 2019 Cuma 19:19

Koskoca ülkücü camiayı adamın biri taktı bi şeyin peşine, siz de onun peşinden! Ne dosyaymış arkadaş yahu, kurdu kuzuya çevirdiler, kurtlar uykuda! Liderinize mafiacı abi sinkafla saldırdı, lider dediğiniz zavallı ona af çıkarmanın peşine düştü, gene uyanmadınız! Lideriniz en ağır lafları sarfetti, bir haftada ettiği tüm lafları yaladı, 180 derece döndü,'ne oluyor' diyeniniz çıkmadı! Osloda görüşüldü, köpürdünüz, dolmabahçede mutabık kaldılar küfrettiniz, sınırda karşıladılar, sövdünüz, şimdi kuyruklarına takıldınız, 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeye utanır hale geldiniz! Onlar hdp ile andımızı ysakladı, siz görmezden geldiniz! Bu muydu lan sizin Türkçülüğünüz? Yazıklar olsun size, bozkurtları uyutup, iğdiş ediyorlar gıkınız çıkmıyor! Takılmışsınız soytarıların peşine...

Yorumu oyla      6      6  
insallah 8 Mart 2019 Cuma 19:08

hdp ciksa secime girmedigimiz yerlerde ak partiyi destekleyecegiz derse ak parti aninda ittifaki bekayi unutup daha once dedigi gibi milliyetcilinizi ayaklarmin altina alir

Yorumu oyla      6      6  
Pardon 8 Mart 2019 Cuma 14:37

Alacağınız ALAY hangi ALAY acaba. Pek anlayamadım da.

Yorumu oyla      12      7  
İzmirli Davut 8 Mart 2019 Cuma 14:23

İzmir terbiyesinden, siyasi ahlaktan uzak bu vekil konuştukça İzmirli olarak CHP'ye daha da yakınlaşıyoruz. Bir de 20 ilçeyi alacağız mı demiş? İzmir'de olduğunun farkında değil anlaşılan.

Yorumu oyla      16      8  
KARSIYAKALI 8 Mart 2019 Cuma 14:04

hayaller ve hayatlar :)

Yorumu oyla      16      6  
sen 8 Mart 2019 Cuma 14:04

yaşar okuyana kurban ol

Yorumu oyla      14      8  
nicolas 8 Mart 2019 Cuma 13:49

zahit bey programa çıkıp bal mezunu sayın soyeri izmirde turizmcilik yapan adamı o izmirli değil dedi. o soyerın izmirliliğini sorgularsa bende seçmen olarak bı once kendıne bak derim ozaman

Yorumu oyla      14      7  
Zahit Çokça 8 Mart 2019 Cuma 13:30

Nicolas Veysel bey Muşlu değil. 40 yıldır izmirli olan aslen çorumlu biiridir. Muşluda olabilir ama değil. Düzeltelim

Yorumu oyla      6      6  
nicolas 8 Mart 2019 Cuma 12:55

yanındaki muşlu il başkanı soyerın izmirli olmadıgını iddia ediyordu.))) yazık düştüğünüz hallere bak sizin izmirde şansınız ne kadar olabilir

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bedelli askerlik ücreti belli oldu!
Milli Savunma Bakanı Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib'de devriye ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den ahde vefa
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı CHP’li Utku Gümrükçü, CHP ...
CHP'li Serter 8 Mart’ı kadın işçilerle andı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, 8 Mart Dünya ...
 
AK Parti Bayraklı'dan miting gibi açılış
Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Muhittin ...
Gümüşpala'da Serdar Sandal rüzgarı
Bayraklı’nın Gümüşpala mahallesinde Serdar Sandal rüzgarı esti. 3 seçim ...
CHP Adayı Engin’den Narlıdereli kadınlara ‘kooperatif’ müjdesi
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı ...
 
Dikili'de siyasete dans molası
CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz’ün seçim çalışmaları sırasında ...
CHP’li Yücel’den 8 Mart mesajı... kadınlara iktidar sözü!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 8 Mart Dünya Emekçi ...
CHP Adayı Aksoy: Menemen'i açık ara farkla alacağız
Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy, 31 ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva