HABERLER>POLİTİKA
4 Temmuz 2015 Cumartesi - 21:55

MHP'li Koç'tan Aliağa ziyareti: Milletimize hizmet boynumuzun borcu

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, TBMM’deki yemin töreni sonrası ikinci ziyaretini Aliağa ilçesine yaptı. Ankara’da olmadığı zamanlarda halkın içinde olacağını yineleyen Koç “Bana verdiğiniz vekaleti, sizler için en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmasın. Cenab-ı Allah bu tende bu canı tuttuğu müddetçe, milletimiz için nasıl çalışılması gerekiyorsa o şekilde çalışacağım.” dedi.

MHP li Koç tan Aliağa ziyareti: Milletimize hizmet boynumuzun borcu

İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Murat Koç, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Aliağalılara teşekkür ziyaretinde bulundu. İlk olarak MHP ilçe binasında partililerle bir araya gelen milletvekili Koç “Her zaman yanınızda olacağım. Kentin sıkıntılarının çözümü için ne gerekiyorsa yapacağım” dedi. 7 Haziran’dan sonra Aliağa’ya ilk gelen milletvekilinin Murat Koç olduğunu hatırlatan Aydemir de  “Sayın Murat Koç’un ilçemizi ziyaret eden ilk vekil olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Ayrıca TBMM’de ilk soru önergesinin Murat Koç tarafından verildiğini duymak, ayrı bir heyecan ve mutluluk kattı. İşte bizim vekilimiz bu” şeklinde konuştu.
 
ESNAF BAŞKAN ACAR’DAN MEMNUN
Daha sonra çarşı ziyareti yaparak esnaflarla bir araya Murat Koç “Vekil olduktan sonra geleceğim demiştim, sözümde durdum ve sizlerin arasındayım” dedi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve çözümü için çalışma yapacaklarını ifade eden Murat Koç “Aliağa İzmir’in incisi durumuna gelecektir. Genç ve çalışkan bir başkanımız var, ilçenin kısa sürede kalkınacağından şüphem yok” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’dan ve hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler.
 
MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN 2000 KİŞİLİK İFATAR
Esnaf ziyaretinin ardından MHP Aliağa İlçe Teşkilatının Aliağa Meydanda düzenlediği iftara da katılan Murat Koç, masaları tek tek dolaşarak seçimde verdikleri destekler sebebiyle teşekkür etti. MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın da aralarında bulunduğu yakalaşık 2000 bin kişinin katıldığı iftarda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikten söz eden Murat Koç, İzmir’e ve İzmirliye hizmet için verdiği sözün arkasında olduğunu belirterek “İçinizden gelen bir kardeşiniz olarak vekaletin ne demek olduğunu biliyorum. Bana verdiğiniz vekaleti, sizler için en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmasın. Cenab-ı Allah bu tende bu canı tuttuğu müddetçe, Aliağa için, İzmir için, milletimiz için nasıl çalışılması gerekiyorsa o şekilde çalışacağım. Bizleri burada bir araya getiren Aliağa İlçe Başkanımıza, Yönetim Kuruluna ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hepinizin ramazanınızı kutluyorum Allaha emanet olun” dedi. İftar programı konuşmaların ardından sema gösterileriyle devam etti.
 
KİMLER KATILDI
MHP İzmir Milletvekili Murat Koç, MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP İl Başkan Yrd. Veysel Şahin, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İzmir Milletvekili Adayı Dr. Yalçın Koçyiğit, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla, MHP Dikili İlçe Başkanı Mehmet Aslan, MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, MHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kamil Cesur, MHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
 

 
Azerbaycan Ermenistan'ın İHA’larını düşürdü
 
Başkan Kocaoğlu ile A’dan Z’ye: Bu röportaj çok konuşulur!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Saray’daki sürpriz görüşme sonrası ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü ortaya çıkan HDP Gaziantep ...
Aliağa’da teravihi AK Parti Milletvekili kıldırdı
AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan iftar programı için gittiği ...
Çözüm sürecine ‘MHP’ formülü: İsmi değişebilir!
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, MHP-AK Parti koalisyonu için 'çözüm ...
 
AK Partili Ulema abisinin zehir zemberek açıklamalarına ne tepki verdi?
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema İl Başkanı Bülent Delican hakkında ...
Saray’da sürpriz HDP’li: Erdoğan’la ne görüştü?
Cumhuriyet yazarı Murat Sabuncu CHP'den ayrılarak HDP'ye geçen ve Gaziantep ...
Erdoğan: Hükümetin kurulmaması halinde…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeşilay iftarında konuştu. "Türkiye’nin ...
 
Bakan Eroğlu’ndan Fetrek çıkarması ve koalisyon mesajı
İzmir’in Torbalı İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürlüğü ...
Davutoğlu’ndan flaş koalisyon mesajı: 3 tarafla da…
Başbakan Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri ile ilgili "3 tarafla da görüşeceğiz ...
Bahçeli: Kimse kusura bakmasın, dünya tersine dönse bile…
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanlığı seçimi ardından gelen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva