HABERLER>POLİTİKA
16 Mayıs 2019 Perşembe - 10:31

MHP’li Başkan Şahin’den Cem Yılmaz yorumu: Filmlerini izledim, bir şey anlamadım!

İzmir İl Başkanı Şahin, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı, ‘Her şey çok güzel olacak’ paylaşımının ülke gündemine oturması sonrasında MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, açıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz'ı eleştiren Şahin, "Cem Yılmaz’ın filmlerini seyrettim hiçbir şey anlamıyorum. Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok" dedi.

MHP’li Başkan Şahin’den Cem Yılmaz yorumu: Filmlerini izledim, bir şey anlamadım!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kentteki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. İl Başkanı Şahin program sonrası gündeme dair açıklamalarda bulunurken gazetecilerden gelen soruları da yanıtladı.  

Başkan Şahin, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) iptal kararı verdiği İstanbul seçimlerine dair konuşurken, bazı sanatçıların Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu lehine gösterdikleri reflekse değindi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı, ‘Her şey çok güzel olacak’ paylaşımının ülke gündemine oturması sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Artık Cem Yılmaz’ı sevemem” sözlerinin hatırlatılması ve “Cem Yılmaz’ın gösterisine gider misiniz?” sorusunun yönetilmesi karşısında flaş açıklamalara imza attı.

BİZ MEMLEKETİMİZE AŞIK İNSANLARIZ
Başkan Şahin ilk olarak yaptığı konuşmada, “Bizim siyasetten muradımız bir yere gelmek değil. Biz 21’inci yüzyılın gönül erleriyiz. Biz çocukluğumuzdan büyüklüğümüze kadar ömrümüzü milletimize, memleketimize adamış aşık insanlarız. Memleket aşığıyız. Şu olalım, burayı yönetelim gibi bir amacımız yok. tabii ki kazanmak istiyoruz ama kızıl elmamız memleketimizin birliği, dirliği, refahı, büyümesidir. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak istiyoruz” dedi.  

MİLLETİMİZ BİZE OY VERMİYOR, İNATLA DİRENİYORUZ
Şahin, “‘Siz kazanmak istemiyor musunuz?’ diyenler olacaktır. Biz kazanmak istiyoruz ama memleket bize o oyu vermiyor. Biz de ısrarla inatla, direniyoruz. İnsanlar oy vermiyorlar diye küsüp gitmiyoruz. Mücadele ediyoruz, kazandığımızı da düşünüyoruz. Zaferlerimiz de yok değil arada. Memleketin dönüm noktalarında zaferlerde katkımız olduğunu düşünüyoruz. Amacımız memlekete hizmet” açıklamasını yaptı.  

BASTON DEĞNEĞİ ELEŞTİRİLERİ VE ‘NİYE İKTİDAR OLAMIYORSUNUZ?’ SORUSU İÇİN NET MESAJ!
‘MHP neden iktidar olamıyor?’ sorusunu yanıtlayan Şahin, “Biz kendimizi anlatamıyoruz. Daha iyi anlatacağız” derken partisine zaman zaman yöneltilen, ‘Baston değneği’ eleştirileri için de, “MHP tarihinde CHP ile de birliktelikler var başka partilerle de birliktelikler var. Bizim siyasetten muradımız millete hizmet, ülke menfaati. Milletimize hizmet olan her yerde CHP ile de AK Parti ile de işbirliği yaparız” ifadelerini kullandı.

KENTİMİZ, MEMLEKETİMİZ İÇİN SOYER İLE DE HERKESLE DE BİR ARAYA GELİRİZ
‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya gelecek misiniz?’ şeklindeki soruyu yanıtlayan Şahin, “Milletimizi ilgilendiren, kentimizi ilgilendiren her konuda herkesle bir araya geliriz” dedi. Hasan Tahsin tartışmasına da değinen Şahin, “Ben diğer partilere de gideceğim. İzmir’de de yerelin olurunu isteyeceğim, iş ve söz birliğine gideceğim. Genel başkanımız dosyayı aldı, ‘evladım ben inceleteyim, enine boyuna hazırlanalım, öyle gündeme getirelim’ dedi. Dünyada bunun çok örnekleri var. Sırbistan’da padişahımızın şehit edildiği yerin adı katilin ismini koymuşlar. Bizi ilgilendiren birkaç yerde bunların örneği var. Emperyalizme ilk kurşunu sıkmak çok önemli” ifadelerini kullandı.  

İSTANBUL PROGRAMINI ANLATTI
İstanbul’da 23 Haziran’da gerçekleşecek yerel seçime İzmir’den katılım göstereceklerini söyleyen Şahin, “Seçime ABD, Avrupa, CHP, HDP, PKK’nın dağ kadrosu ilgi gösteriyor. ‘Çok ilgi gösterilen bir yer, İzmir’den biz niçin ilgi göstermiyoruz?’ dedik. Partili 100 avukatımızla, 30 ilçe başkanımızla, 80 il yönetim kurulu üyemizle birlikte İstanbul’a gideceğiz. Haziran ayında hareket edeceğiz” dedi.  

CEM YILMAZ’A: DAĞ AĞZIYLA KONUŞUYOR
Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı, ‘Her şey çok güzel olacak’ paylaşımının ülke gündemine oturması sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Artık Cem Yılmaz’ı sevemem” sözlerinin hatırlatılması ve “Cem Yılmaz’ın gösterisine gider misiniz?” sorusunun yönetilmesi karşısında, “Cem Yılmaz’ın filmlerini seyrettim hiçbir şey anlamıyorum. Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok. Afrin’de 100 bin asker mermi altındayken oraya giden sanatçılarla dalga geçen, yalaka diyenler değil miydi bunlar? Bunların yaptıkları niye demokratlık da ötekilerin başka bir şey? Bunlar şimdi İmamoğlu’nun yalakası değil mi? Bugün törenlerde ‘her şey çok güzel olacak’ dedi. Bu bize mahalle baskısı değil midir? Ben de, ‘hoşt’ dedim. Oradaki bin kişi duyacak şekilde söyledim” diye konuştu.

AÇILIM OLURSA CEVABIMIZ NET OLUR
‘Açılım süreci yeniden start alırsa MHP’nin tavrı ne olur?’ sorusunu yanıtlayan Şahin, “Bu soruyu sormak bile gereksiz. Tavrımız çok net ve kesin olur” dedi. 
(Fotoğraflar: Doğan BULUT)

 
Akdeniz'de korkutan deprem!
 
Mehmet KARABEL yazdı... Başkan da olsa… ‘Aşkla tiyatro’
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 17 Mayıs 2019 Cuma 00:01

Yılların MHP si ne hallere gelmiş. İlkokul çocuğunun bile anladığı filmleri anlamayan bir il başkanı var.

Yorumu oyla      6      5  
ST 16 Mayıs 2019 Perşembe 18:01

Cem Yılmaz'ın esprileri biraz üst düzeydir, anlamak için bilgi dağarcığı geniş olmak ve biraz da zeki olmak gerekir. Gerçekten öyledir.

Yorumu oyla      15      5  
izmirli 16 Mayıs 2019 Perşembe 14:35

anlamak derken!

Yorumu oyla      10      5  
GEREKSİZ HABER 16 Mayıs 2019 Perşembe 14:17

BU ADAM NEDEN HERGÜN HABER BAŞLIKLARINDA. İYİ PARTİNİN OYU BUNDAN DAHA FAZLA İZMİRDE HİÇ HABERİNİ DUYAN VAR MI ? NEDEN HERGÜN BOŞBOŞ MUHABBETLERİNİ GÜNDEME GETİRİYORSUNUZ. İZMİR DE ALDIGI OY ORANI ORTADA BİR TABELA PARTİSİ. HDP BİLE BUNUN 2 KATI OY ALIYOR İZMİRDE. PAYLASMAYIN BUNU ARTIK..

Yorumu oyla      17      5  
Süleyman 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:38

Sizin milliyetçilikle ilginiz yok.Öldürülmüş insanların üzerinden kahraman olmaya çalışıyorsunuz.Ülkenin herşeyi satıldı gıkınız çıkmadı.Habur rezilliğini, açılım adı altında terör örgütüyle pazarlık yapanların kapatması oldunuz.Her türlü varlıklarımız rüşvetle ,komisyonla yabancılara peşkeş çekildi hala çekiliyor sizden tık yok .Cahilsiniz ancak aptalca bağırış ,çağırışla milliyetçilik oynuyyorsunuz.

Yorumu oyla      21      5  
Hür Düşünce 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:33

Ülkenin birliğinden bahsediliyor. Çok güzel. Ancak birlik nasıl sağlanır ? Örneğin Cem Yılmaz gider Almanya'ya- Fransa'ya veya Hollanda'ya salonlar vatandaşlarımız ile dolar, taşar. Al sana birlik beraberlik. Bir başkası gider, kimsenin umurunda olmaz.

Yorumu oyla      16      5  
Işık Dikicigil 16 Mayıs 2019 Perşembe 11:52

Çok normal

Yorumu oyla      23      6  
emekci 16 Mayıs 2019 Perşembe 11:45

Onun filimlerini anlamak için kapasiten yeterli olması gerekiyor o da sizde yok.

Yorumu oyla      29      5  
TC misafir 16 Mayıs 2019 Perşembe 11:37

Mhp'nin oyu pkk eylemlerinin sıklığına paralel olarak artar, şehit haberlerinin ve terör eylemlerinin arttığı dönemlerde Mhp oyları artış göstermiştir çünkü Mhp sadece ve sadece milliyetçilikten ( Atatürk Milliyetçiliği kesinlikle değil) nemalanan bir parti. Siz hiç Mhp'nin asgari ücretliler, emekliler, tarım, sağlık ve eğitim gibi konularda gündem yarattığını ve sağlıklı öneriler getirdiğini gördünüz mü? Ben görmedim. E o zaman neden oy alamadıklarını da anlamaları gerekir. Mhp sadece pkk eylemleri kadar var. Bunu pkk destekçileri olduğundan değil, pkk terör eylemlerine olan tepkilerden beslendikleri için söylüyorum. Cem Yılmaz konusuna gelince tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Veysel Şahin dönemi ile Mhp İzmir'de gündem olma peşinde, önce Hasan Tahsin meselesi şimdi de Cem Yılmaz. Bakalım bir sonraki ne olacak?

Yorumu oyla      22      5  
Yetenek meselesi 16 Mayıs 2019 Perşembe 11:16

Analyabilmek yetenek meselesidir. Herkesin herşeyi anlamsı beklenemez.

Yorumu oyla      23      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kameralara böyle yakalandılar! Kocaoğlu savcılığa gidecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Karşıyaka Belediyesi ...
CHP'li Tanal'dan meclise saldırı ile ilgili açıklama
Meclis’e girmeye çalışan 2 kişiden birinin göştüğü CHP’li Mahmut Tanal, ...
MHP’li Şahin’den anma çıkışı: Gündeme getirmeseydik o kadar katılım olmazdı
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Hasan Tahsin’in 100’üncü ölüm yıl dönümü ...
 
CHP'li Arslan'dan Hasan Tahsin Üniversitesi önerisi
İzmir Milletvekili Ednan Arslan İzmir Bakırçay Üniversitenin isminin, ...
CHP'den meclise saldırı girişimi sonrası 'Mahmut Tanal' açıklaması
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'de Meclis çalışanını rehin almak ...
Çavuşoğlu'ndan kritik S-400 mesajı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Romanya Temsilciler Meclisi Avrupa ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırı planında karar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2017'deki Yunanistan ziyareti öncesi ...
Dışişleri'nden Çin açıklaması
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye- Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki siyasi istişarelerin yarın ...
CHP’li Beko, 25 bin hastanın yarım kalan tedavisini sordu
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, SGK’nın hastanelere ödenen payı kaldırmasıyla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva