HABERLER>POLİTİKA
4 Temmuz 2017 Salı - 09:12

MHP İzmir karıştı! O isimler birbirine girdi!

MHP İzmir’de parti içi muhalif isimler arasında yer alan Buca eski İlçe Başkanı Ali Karakuş ile İl Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı kapıştı. Abisi eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’un da destek verdiği atışma kavgaya dönüştü. Ali Karakuş’a bir grup partili saldırdı.

MHP İzmir karıştı! O isimler birbirine girdi!

EGEDESONSÖZ (ÖZEL HABER) - MHP’de başlayan olağanüstü kurultay sürecinde ayrışan isimler birbirine girdi. İzmir Teşkilatı’nın yakından tanıdığı kişiler arasında yer alan Buca eski İlçe Başkanı Ali Karakuş ve Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı önce sosyal medya üzerinden kapıştı. Uzun süredir araları Şanlı ile gergin olan Ali Karakuş ve kardeşi Mustafa Karakuş, karşılıklı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya mesajında ülkücülerin okyanus gibi bol haysiyet ve elif gibi dimdik şahsiyet için var olduğunu belirten İl Teşkilat Başkanı Şanlı, “Dün başka, bugün başka, muhtemelen yarın ve ondan sonraki günlerde de başka konuşacak olan karakter yoksunu, adamlıktan nasiplenmemiş, on laf konuşsa dokuzunda ‘ben’ diyen, her türlü yalanın, riyanın, fitnenin içinde olan, çıkarı için dostu dosta, kardeşi, kardeşe düşüren, kendi egosunu tatmin etmek için her türlü melaneti kendinde hak gören, ukalanın dik alası melun şerefsiz,   içi kara, kuş beyinli ve tetikçi şizofren. Bekleyin hele az kaldı. Hak ettiğinizi bulacaksınız” ifadelerini kullandı.

KURŞUNA TALİBİM!
Şanlı’nın sosyal medya mesajına çok sayıda kişi destek verirken İl Başkanı Necat Karataş da açıklamanın altına yorum yaptı. Karataş, “Ha Sayit Şanlı ha Necat Karataş. Sadece ona söylenen söze değil atılabilecek kurşuna da talip olduğum bilinsin. Biraz sabır” dedi.

BEKLİYORUM…
Çeşitli açıklamalar yapan Ali Karakuş, “Kimseyi hedef alarak bir yazım yok ama üzerine alan delikanlı olsun sanaldan yazmasın. Buradayım bekliyorum hodri meydan” yazdı. Kendisini Buca İlçesi sınırlarında bulunan Hasan Ağa Bahçesi’nde etiketleyen Karakuş, tepki gösterenler de oldu, destek verenler de. Karakuş ayrıca, “Adamlığın olmadığı yerde yavşaklar ihtilal yapar” mesajını paylaştı.

'TENEKE TAKMAYAN NAMERTTİR'
Karakuş’a partide il yöneticiliği yapan abisi Mustafa Karakuş da destek verdi. Karakuş, İl Teşkilat Başkanı Şanlı’yı kast ederek, “Sayit beni bugün öldürmezse, makamdan indiği gün g.tüne teneke takmayan namerttir. Kadrolu teşkilat başkanı” ifadelerini kullandı.

KARŞI KARŞIYA GELDİLER
Önce sosyal medya üzerinden birbirine giren, daha sonra da karşılıklı atışan taraflar bu kez fiili olarak karşı karşıya geldi. Buca’da yer bildirimi yaparak çağrıda bulunan Karakuş’a kalabalık bir grup partili saldırdı. Karakuş, aldığı yumruk ve tekme darbeleri sonucunda yaralandı. 

İMZACI İSİMLER ARASINDAYDILAR
Parti içinde geçmiş yıllarda önemli görevlerde bulunduktan sonra muhalif isimler arasında yer alan Karakuş kardeşler son dönemde Genel Başkan Devlet Bahçeli ve ekibine karşı muhalefet yapan isimler arasında yer alıyordu. Ali Karakuş, muhaliflerin imza hareketinde İzmir'den ilk olarak imza atmış, daha sonra da imzasını geri çekmişti. Abisi Mustafa Karakuş ise Sinan Oğan'ın İzmir'deki önemli destekçilerinden birisi olarak biliniyordu. 

 
Dikili Belediyesi'ne giren hırsızlar için mahkemeden karar!
 
İzmir'de trafikte tartıştığı sürücüyü vuran zanlı tutuklandı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdem Gündüz 4 Temmuz 2017 Salı 11:14

Hakkı Karan bey çok haklısınız. bahçeli bile değiştirememiş demek mhpyi. mhp niye bitti işte bu basiretsilikler yüzünden bitti. izmiri ymnetmeye talip mhp böyle yaparmı

Yorumu oyla      13      5  
Hakkı karan 4 Temmuz 2017 Salı 09:50

İnanılacak gibi değil. Parti değil sanki illegal bir topluluk. Bu tehditler, talihsiz sözler hiç İzmir gibi yerde yöneticilere yakışmıyor. Çok yazık.

Yorumu oyla      13      6  
Selim Aycan 4 Temmuz 2017 Salı 08:30

İl başkanın kurşuna tabi olması çok kötü ifade boyle il başkanı tavrı olmaz keşke yatıştırsaydı. İzmir gibi bir yerde affedilmez bunlar Mhp izmir yönetilemiyor Kardeş kanı döküyor

Yorumu oyla      18      5  
Erdem Gündüz 4 Temmuz 2017 Salı 08:00

MHP siyaset yapılamayan bir parti olduğunu yine ispat etmiş. sokak kavgalarından kurtulamayan partinin birbirine düşen üyeleri arasında çıkan kavgayı mhp-ye oy vermş birisi olarak kınıyorum.

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Almanya'dan yeni açıklama: Video yasağı!
G-20 Zirvesi için Hamburg'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
HDP konvoyu Kandıra yolunda durduruldu
İzmit’in Kandıra ilçesindeki cezaevinde bulunan Figen Yüksekdağ ve diğer ...
CHP'li Tezcan'dan sözcü Kalın'a yanıt!
CHP Sözcüsü Tezcan, İbrahim Kalın'ın 15 Temmuz demokrasi nöbeti çağrısına ...
 
Kurtulmuş: Provokasyona zemin oluşturmasınlar
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Adalet yürüyüşüne ...
CHP İzmir'den Maltepe mitingi için hedef: En az 20 bin!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun vekil Berberoğlu’nun tutuklanmasının ...
CHP'li Bingöl: 3 kilometre yürüdüm gözüm karardı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı 'Adalet ...
 
Kalın: Demokrasi nöbeti süreci başlayacak
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın "Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla 15 Temmuz'da ...
Erdoğan: Uçak gemisi hayal olmaktan çıktı
Tuzla'da Kınalıada Korveti'nin denize indirme töreninde konuşan Cumhurbaşkanı ...
AK Partili Kaya'dan 'Adnan Menderes' raporu: O yatırımlar ne zaman bitecek?
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva