HABERLER>POLİTİKA
23 Şubat 2018 Cuma - 11:21

MHP İzmir’in patronu Karataş’tan İYİ Parti çıkışı: O çadır karışacak!

İl Başkanı Karataş, İzmir’de son dönemde 249 istifa ve 20 bin yeni üye katılımı olduğunu söyledi. İYİ Parti’nin kendilerini olumsuz etkilemediğini vurgulayan Karataş, “O siyasi parti hakkında pek bir şey söylemek istemem. Herhangi bir siyasi anlayışları yok. O çadır karışacak” dedi.

MHP İzmir’in patronu Karataş’tan İYİ Parti çıkışı: O çadır karışacak!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

İzmir İl Başkanı Karataş, gündeme dair birbirinden önemli mesajlar verdi. Zeytin Dalı Harekatı’na değinerek konuşmasına başlayan İl Başkanı Karataş, “Öncelikle Türk Milleti’nin güvenliği açısından Afrin’de terör örgütleriyle mücadele eden askerimize başarılar diliyorum. İnşallah muzaffer dönerler” açıklamasında bulundu.  

AK Parti ve partisinin kurduğu ‘Cumhur İttifakı’ hakkında net ifadeler kullanan Karataş CHP’ye hem hayır bloku üzerinden eleştiriler yöneltti hem de çağrıda bulundu.

Geçmiş dönemde partisini çok zor seçimler atlattığı halde barajı aştığını ifade eden Karataş, yeni dönem için de böyle bir sorunlarının olmadığını söyledi. MHP’ye bir yönelim olduğunu vurgulayan Karataş, “İzmir’de son bir buçuk yılda 249 istifa, 20 bin yeni üye katılımı var” diye konuştu.

Karataş ayrıca, MHP’den kopan, referandum sürecinde hayır blokunda yer alan Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti’nin özelinde net mesajlar verdi.   

MHP, CUMHUR İTTİFAKINI ZARURİ GÖRMÜŞTÜR!
MHP’nin geçmiş yıllarda gerek PKK, gerek FETÖ, gerekse sınırlarımıza bakıldığında Türkiye’nin beka sorunu yaşayabileceği endişesiyle kaygıları ve önerileri olmuştur. Genel başkanımızın mevcut iktidara yaptığı öneriler kamuoyunun takdirindedir. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Buradan çıkılmanın yolu iktidara atılan doğru adımlar noktasında mutlaka destek verilmesiydi. Ayrıca 2016’daki o hain darbe girişimi sonrasında bunun önemi ortaya çıkmıştı. Siyasi partilerin doğru alınan kararlarda bir arada olma zorunluluğu var. MHP’nin var olma gerekçesi de Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğüdür. Orada olması gerekiyordu. Bu sıkıntıları aşabilmenin yolunun milli mutabakat ittifakından geçtiği düşüncesiyle böyle bir ittifaka girmiştir. Adı da cumhur ittifakıdır. Kayıtsız kalamazdık. Türkiye yangın yerine dönmüşken üç oy daha fazla alabilme adına MHP bu olumsuzlukları görmezden gelemezdi. Genel başkanımız, ‘Biz devletimizin ve mevcut hükümetin yanındayız’ dedi. O anlayışla bugüne gelindi. MHP cumhur ittifakını zaruri görmüştür” dedi.   

DİĞER PARTİLER DE İTTİFAKA DESTEK VERECEKTİR
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de ittifaka destek olması üzerinden konuşan Karataş, “15 Temmuz ardından MHP iktidara gereken katkıyı vermeseydi Türkiye’nin hali ne olurdu. Bu irade böyle ortaya konabilir miydi? Bunları düşünmek lazım… Türk Milleti’nin birlikte doğrular noktasında yüründüğü sürece, badirelerden çıkıp, güven sorunu olmayan bir ülkeyi ortaya koyacağı kanaatindeyim.  Başka bir Türkiye yok. Bu vatan hepimizin… Türkiye’de kaç tane ve hangi düşüncede siyasi parti var ise bu noktada buluşmak gerekiyor. Mili olan her siyasi partinin yapması gereken meseledir. Sadece Büyük Birlik Partisi’nin değil başka diğer partilerin de bu noktaya geleceğini düşünüyorum. Türkiye kuşatılmış durumda. Ben Türkiye’nin böyle bir dönemden geçtiğini hatırlamıyorum” yorumunu yaptı.

ATATÜRK’ÜN PARTİSİNİN BUNA KAYITSIZ KALMAMASI GEREKİYORDU!
İttifak hakkında açıklamalarını sürdüren Karataş, Cumhuriyet Halk Partisi’ne uyarıda bulunurken, “Ben buradan CHP’yi de uyarmak isterim ki uyardık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu siyasi partinin buna kayıtsız kalmaması gerekiyordu. Ama anlaşılan o ki CHP’nin bu ittifak doğrultusunda hareket etmeyeceği açık. Cumhuriyet Türkiye’sini savunan herkesin bu ittifaka sıcak bakacağını belirtmek isterim” dedi.

CHP’NİN BAŞINI ÇEKTİĞİ HAYIR BLOKUNDA PKK’NIN KENDİSİ VAR!
CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulunan Karataş, “CHP’nin cumhur ittifakına eleştirilerini anlamakta zorluk çekiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu uzun zamandır bir hayır blokundan bahsediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi tercihini ortaya koymuştur. BBP de destek vermiştir. CHP bu tercihi tartışacağına kendisinin ne yapacağını ortaya koyması lazım. Kemal Kılıçdaroğlu referandumda alınan oy oranını yüzde 50 artı 1’e taşıma gayreti içinde. Onlara göre alınan oyun temsilcisi olarak kendilerini görüyorlar. O bileşenler ve blokun içinde kimler var? MHP ittifaktan, birlikte olmaktan yana olmuştur. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun birlikte olmayı düşündüğü yapı içinde hangi siyasi anlayışlar var? Onlara bakmak lazım. Son derece vahimdir. CHP’nin başını çektiği hayır blokunda HDP var mı? Var. Devrimci, komünist partiler vs her şey var. Bir sürü parti var. CHP’nin şapkayı önüne koyup düşünmesi gereken tablodur. Bu hayır blokuna destek veren FETÖ, DHKP-C, Dev Yol, Dev Sol, PKK’nın kendisi var. Say say bitmiyor. Yeni kurulan İP (İYİ Parti) de bunun arkasına takılmış vaziyette” diye konuştu.

CHP BURADA TERCİHİNİ YAPMAK ZORUNDA
Karataş, “MHP, AK Parti ile birlikte Türkiye’nin geleceği adına milli birliktelik kararı vermiştir. Bu bir tercihtir. CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu bu tercihi eleştireceğine kendilerinin kimle yol yürüyeceğini ortaya koymaları lazım. Bu saydıklarım dışında aşırı uç örgütler de var. CHP’nin bu örgütlerin neden kurulduğunu düşünmesi lazım. Atatürk’ün kurduğu partinin genel başkanın bunları düşünmesi lazım. Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek amacıyla kurulmuş örgütlerdir bunlar. Bunlara ses çıkaramayacaksınız, desteğini kabul edeceksin sonra kalkıp bizim ittifakımız eleştireceksin. Ben CHP’nin Atatürk’ün manevi değerlerinden saptığını düşünüyorum. Eğer sapmadıysa biz bunlarla beraber yol yürümeyiz diyecek. Biz bölünmez bütünlüğü savunan partilerle bir aradayız diyecek. Burada tercihin yapmak zorunda” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINDI, PEKİ NE YAPILSAYDI?  
Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) durumuna değinen Karataş, “Cumhuriyet Türkiye’sini yok etmek için kurulan bir örgütle yan yanaysanız anayasanın gereği yapılır. TBMM çatısı altında ne işiniz var. Güneydoğu’da belediye başkanları görevden alındı. CHP bunları eleştirdi. Ama neden olduğunu düşünmedi. Güneydoğu’da başkanlar PKK’nın şehir yapılanması KCK’ya destek vermiştir. Siz PKK’ya belediye olarak yardımcı olduysanız gereği yapılır. Peki ne yapılsaydı? Bir belediye başkanını halk seçmiştir. Ama halk sen suç işle, terör örgütlerine destekte bulun diye seçmiyor.  Milletvekili olarak terör örgütüne destek verirseniz milletvekilliği düşer. CHP ve sivil toplum örgütlerinin bunları eleştirmesi doğru değil. Özeleştiri hak getire” diye konuştu.

KOCAOĞLU’NA TEBRİK
Milli konularda birlik olunması gerektiğini vurgulayan Karataş, Afrin Operasyonu sürerken devlet kademesindeki siyasilere yönelik, ‘Kendileri gitsin, kendi çocuklarını göndersinler’ şeklinde kamuoyuna yansıyan eleştirilere yönelik konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğini ‘geç kalınmış’ olarak nitelendiren Karataş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu tebrik etti. Karataş, “Ben bu konuda Aziz Kocaoğlu’nu tebrik ediyorum. Net bir şekilde çıkıp ifade etmiştir. Sonrasında ‘Kocaoğlu Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile ters mi düşüyor?’ denildi. Bu anlamı nasıl çıkarıyorsunuz” açıklamasında bulundu.

ANLI ŞANLI ÜÇ HİLALİMİZ OLACAKTIR
İttifakla birlikte oluşturulacak seçim pusulalarına ilişkin teknik bilgi veren Karataş, “Benim bu ittifaktan bildiğim mesele şudur; cumhurbaşkanlığı seçiminde bir ittifaka gidilmiştir. Bunun adı da bir müddet önce genel başkanımızın ifade ettiği cumhur ittifakıdır. Siyasi partiler de bunun altında A partisi B partisi diye kendi amblem ve logolarıyla yer alacak. Seçmen arzu ederse MHP’yi arzu ederse AK Parti’yi tercih edecektir. Bu tercihler oranında milletvekilleri tespit edilecektir. ‘AK Parti’ye oy mu vereceksiniz?’ eleştirileri var. Bu sadece cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgilidir. Bizim orada anlı şanlı üç hilalimiz olacaktır” dedi.

ZOR ŞARTLARDAN GEÇİYORUZ EKONOMİ ETKİLENİR
Türkiye ekonomisi üzerinden mesajlar veren Karataş, “Türkiye zor şartlardan geçiyor. Ekonominin etkilenmemesi mümkün değil. Etkilenir. Üretmeyen ülkenin ekonomisinin dibe batacağı açıktır. İthalat ve ihracat oranlarına bakıldığı zaman bu gün gibi ortada. İzmir bir bakıma tarım kenti. Burada tarım ürünleriyle ilgili her geçen gün geriye gittiğimiz doğru. Yerli ve milli bir ekonomiye dönüş yapılıyor. Sanayi ürünlerine ağırlık vermesi söz konusu. Türk sanayicilerini tebrik ediyorum. O iş adamalarının ihracatın belli bir noktaya gelmesi açısından katkıları var. Üreten topluma dönüşmediğimiz halinde Türkiye’de göstergeler geriye gidecektir” açıklamasını yaptı.

GEÇMİŞ DÖNEMDE ÇOK ZOR SEÇİMLER YAŞADIK
‘MHP barajı geçemez’ söylemleri karşısında konuşan Karataş, “Partimiz geçmişte çok zor seçimler geçirmiştir. Bir tanesi 2011 seçimleri. O seçim öncesindeki operasyonu vatandaşlarımız çok net hatırlar. O süreçte genel başkanımız Türkiye’nin tüm illerinde tek başına çalışmıştır. O operasyon MHP’siz bir meclis, Devlet Bahçeli’siz MHP için yapılmıştır. Sonrasında 1 Kasım 2015 seçimleri çok zordu. O seçimlere hangi şartlar altında girdiğimizi unutmam mümkün değil. MHP’nin kurulduğundan bu yana en zor seçimleriydi. Haksız yere yöneltilen eleştiriler vardı. Bir de MHP’nin içindeymiş gibi görünüp, seçimde oyunun düşmesiyle ilgili çalışma yapan birçok insan olduğunu İzmir’de biliyorum. MHP’ye hiçbir zaman oy vermediklerini, başka seçimlerde başka partilere oy verdiklerini biliyorum. AK Parti yüklendi, CHP suçlamalarda bulundu, HDP zaten keza öyle. Ortada dolaşan FETÖ mensuplarının da MHP aleyhinde yapmış olduğu paylaşımları net bir şekilde gördüm. 7 Haziran seçimlerinden sonra birileri MHP’nin CHP ile koalisyon hükümeti kurması gerektiğini ortaya attılar. Bunu cemaat ve birçok farklı anlayış desteklemiştir. Kılıçdaroğlu, ‘MHP’ye gelin birlikte hükümet kuralım başbakan da devlet bahçeli olsun’ dedi. Daha seçimden yeni çıkılmış. Cumhurbaşkanı hükümeti kurmak için kimseye yetki vermemiş. CHP’nin bu olmadan sanki kendisine hükümeti kurma yetkisi verilmiş gibi, teklif vermesinin altında bir hesap yatıyordu. Biz bunun ne olduğunu biliyoruz. Genel başkanımız da partimiz de bunun ahlaksız bir teklif olduğunu düşündük” açıklamasında bulundu. 

BARAJ SORUNUMUZ YOK, İZMİR’DE 249 İSTİFA 20 BİN KAYIT VAR!
Karataş, “Siyasi partilerde kemik oy vardır. MHP’nin 7 Haziran’da almış olduğu oy kemiğin kemiğidir. Baraj sonunu falan geçelim. MHP’nin şu an ki pozisyonu nedir? Herkes gerçeği gördü. MHP’nin geçmiş dönemdeki kaygılarının ne derece isabetli olduğu görüldü. MHP’nin zor şartlar altında ne derece fedakarlık gösterdiğini Türk Milleti görmüştür. Bundan dolayı MHP’ye bir yöneliş var. Bu İzmir’de de var. İzmir’de şöyle söyleyebilirim. Birinci bölgede 14 ilçemiz var. 14 ilçemizin tamamında son bir buçuk yıl içinde MHP’den 249 istifa söz konusu. Ama bizim buralardaki programlarımıza en az katılım olduğu sayı 250’yi aşıyor. 2 bini aşan da var. İzmir’de MHP’ye son bir buçuk yıl içinde yeni üye olan sayı 20 bini aşmıştır. Velhasıl her geçen gün büyüyor.  Geçmiş zamanda çok anlaşılamamış olabiliriz ama geldiğimiz noktada Türk Halkı bizi çok daha iyi anlıyor” dedi.

TÜRK HALKI’NIN DEVLET BAHÇELİ BEY’E HAKKINI VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
Açılım sürecine değinen Karataş, o dönem iktidara dış politikada bazı hamleler yapılırken uyarıda bulunduklarını söyledi. Karataş diğer yandan geçmişe saplanıp kalmayacaklarını vurgularken, “Bu kadar çok şehit vermemiş olabilirdik. Lider öngörü sahibi olmalıdır. Ben Türk Halkı’nın Devlet Bahçeli Bey’e hakkını vereceğini düşünüyorum. Geçmiş yıllarda yaptığı öngörülerin hepsi çıktı. Ben genel başkanıma hayranlıkla bakıyorum. Bundan sonra genel başkanımızın önerilerinin dikkate alınması gerektiğini vurguluyorum. Zaten artık alınıyor” açıklamasını yaptı.

HERHANGİ BİR SİYASİ ANLAYIŞLARI YOK!
MHP’den kopan, referandum sürecinde ‘Türk Milliyetçileri ‘Hayır Diyor’ Platformu’nda yer alanların bulunduğu İYİ Parti’nin durumunu değerlendiren Karataş, “O siyasi parti hakkında pek bir şey söylemek istemem. Ben burada siyasi partilerin duruşlarına bakalım. Bizim için o oraya gitmiş bu buraya gelmiş önemli değil. Bir parti kurdular. Herhangi bir siyasi anlayışları yok. İdeolojik donanım noktasında zaten eksik ve yoksunlar. Böyle bir düşünceleri yok. Her kesimden, düşünceden, insanlarla biz partiyi kurduk dediler. MHP’den olan ayrılıklar aslında yeni yaşanmadı. MHP geçmiş yılarda kongre marifetiyle bu insanlarla yollarını ayırmışlardı. İzmir’den de ayrılanlar var. MHP için seçimlerde aleyhte çalışan kişiler” dedi.

O ÇADIR KARIŞACAK!
İYİ Parti’nin kurulmasının partilerini olumsuz yönde etkilemediğini söyleyen Karataş, “Olumsuz anlamda etkilemedi. Biz dedikodu fitneye yönelik sıkıntılar yaşadık. Biz arındık. Huzur bulduk. Parti mensuplarımız artık birbirine gülen gözle bakıyor. Kimse artık ‘arkamdan kim konuşacak?’ diye bakmıyor. Herkes kucaklaşabiliyor. Ülkücü hareket benim her şeyim.  Bir siyasi parti kurulur ve ona katılanlar olur. Bir yerde sürekli dedikodu çıkaran birileri orada yer aldığı zaman, ‘ya bu orada onu yaptı ama acaba bizim burada bir tezgah kurar mı?’ diye bakmaz mı? Güven duymaz ilk önce. O çadır karışacak! Göreceksiniz ilerleyen dönemde karışacak. İzmir’den gidenlerin kimler olduğunu biliyorum. Siyasi geçmişlerini biliyorum. Bunların tamamını bilir ve tanırım. Bunların birçoğunu yaptığımız kongrelerde yer vermemiştik. Ne yapacaklarını, yaşam tarzlarının ne olduğunu bilirim. Onlar da beni gayet iyi bilirler” diye konuştu.

İZMİR RAPORU SUNDU
Teşkilat çalışmalarına değinen Karataş, erken seçim için de ayrı parantez açtı. Karataş, “Genel başkanımız İzmir’e gelecek. Aliağa Belediyesi’nin birçok projesi var. Açılışları yapılacak. Program bugün yarın netleşir.

Erken seçim meselesi… Kararı alınmayan meselelerle ilgili yorum yapmamak lazım. Erken de olsa MHP gelip seçimde oyunu kullanacaktır.

MHP İzmir İl Teşkilatı ne yapıyor? Bin 996 mahallede teşkilat olarak yapılandık. 24 ilçemizde daraltılmış toplantılar yaptım. Ben MHP’nin bu sürece nasıl baktığını mahalle temsilcilerimize anlatıyorum. Onlar da vatandaşa anlatacaktır. Üye katılımı her geçen gün artıyor. Sandık görevlileriyle ilgili önemli çalışmalar yapılacak. Okul sorumluları tespit edilecek. Bu zincir ve halka sağlıklı bir şekilde olacak. Yerel seçimlerde aday olarak gösterilecek meclis üyelerimiz kimler olacak? Şimdiden başladık çalışmalara. 14 ay var. Çok gibi görünebilir ama değil. Şimdiden ‘Belediye başkan adayımız kim olur?’ üzerinden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Konak’ta ‘çizgilerle eleştiren’ sergi
 
TBMM'de tacizin cezası belli oldu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GEÇMİŞ VE GELECEK 23 Şubat 2018 Cuma 16:16

2016 SONUNA KADAR SAYIN BAHÇELİ VE SAYIN OKTAY VURAL İLE DİĞER PARTİ YÖNETİCİLERİNİN AK PARTİ UYGULAMALARI HAKKINDA VERDİĞİ DEMEÇLERİN HEPSİNİ OKUDUM.NE OLDU DA BİR ANDA 180 DERECE DÖNÜŞ OLDU.İTTİFAK İÇİN KİMSE TOPLUM ADINA SÖZ VERMESİN.KENDİ BİREYSEL OYLARI İÇİN SÖZ VEREBİLİRLER KENDİ TASARRUFLARIDIR.AMA İYİ Kİ İYİ PARTİ KURULMUŞ ARTIK TERCİHİMİZ ORASIDIR.ZİRA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN SONRA AK PARTİ MHP'Yİ TANIMAYACAKTIR ÖRNEK Mİ SAYIN ABDULLAH GÜL ÖRNEĞİ.YAPMAYIN YAZIK ETMEYİN MHP'YE GELİN VAZGEÇİN.MUHALEFET OLALIM AMA ONURUMUZLA YÜRÜYELİM.

Yorumu oyla      11      5  
Ayhan cek cak cuk 23 Şubat 2018 Cuma 12:56

Keşke inandırıcı olsa. İyİ parti niye karışsın. Bir çok başarısı var iyi parti nin. Hep cek cak cuk ile konuşmuş il başkanı.mhp kaybediyor bunu göremiyorlar. Ama bahçeli sebebiyle değil. Kendileri yüzünden kaybediyor. Kızdıkları Musavvatan farkları yok. Hatta ondan daha kötü durumdalar.inandırıcı değil anlattıkları

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yardımcı doçentlik resmen kaldırıldı!
"Yardımcı doçentlik" kadrosu yerine "doktor öğretim üyesi" kadrosunun ...
İzmirli eski parlamenterler yeniden 'Öney' dedi
Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şubesi 17. Genel Kurulunu Konak’ta yer ...
Fatih YAPAR yazdı... Zirve’ye bir kala
Fatih YAPAR yazdı... Zirve’ye bir kala”
 
CHP'den seçim ittifakı tepkisi
CHP Grup Başkanvekili Özel, seçim ittifakına ilişkin düzenlemeye dair, ...
MHP İzmir'in kadınlarından Mehmetçiklere el emeği destek
MHP İzmir Buca İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Birimi TSK’nın Afrin’de ...
CHP'li Balbay: “Üniversiteler rektörlerin çiftliği değildir”
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Mustafa Ali ...
 
Bozdağ'dan 'Cumhur İttifakı'na ilişkin açıklama
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, seçim ittifakı teklifine ...
İzmirli akademisyen Prof. Dr. Tosun’dan ‘Cumhur İttifakı’ için çarpıcı analiz!
Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler ...
AK Partili Dağ’dan Kocaoğlu’na ‘adaylık’ çıkışı: Mesajlarınızı aldık!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kocaoğlu’nun ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölmeyen aşk!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva