HABERLER>POLİTİKA
21 Mart 2018 Çarşamba - 14:25

MHP İzmir'den Başkan Akpınar'a çok sert tepki!

Karşıyaka Belediye Başkanı'nın kulüp ve ilçeye yapılması planlanan sözlerine taraftarlar ve yönetimin ardından MHP'den de sert tepki geldi.

MHP İzmir den Başkan Akpınar a çok sert tepki!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın stat çıkışının ardından MHP’den geldi.  

Akpınar'ın sözlerini ve uygulamalarını 'kişisel egosunu şişiren ve partizanca' olarak niteleyen MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, “Karşıyakalılık bilinci ve kültürüyle yetişmemiş, hasbelkader belediye başkanı olmuş bir kişinin bunu anlamasını beklemiyoruz” dedi.

Yılmaz, "Karşıyakalı olmayan Belediye Başkanı Akpınar, Karşıyaka kültürünü, ahlakını, Karşıyaka taraftarlığını bilemez" sözleriyle dile getiren Başkan Yılmaz, "Göreve geldiği günden itibaren yaptığı icraatlar ve sözlerle partizanlık yaparak ve kişisel egosunu tatmin ederek bugüne gelen Başkan Akpınar, son sözleriyle çizmeyi aşmıştır. Sahilde yapılması planlanan stadyum ile ilgili bir soruya verdiği cevapta '...elinde bira şişesi ile gidip de o biranın harareti ile tuvalet arayıp da şuralara tuvalet yapılmasına müsaade edemeyiz... Getireceksin sen bu apartmanların arasında küfür kültürünü artıracaksın. Olmaz bu kardeşim...' sözlerine Karşıyaka spor Kulübü taraftarlarının tepkisi de büyüyor. Karşıyakalı hiç bir zaman başkanın dediği gibi bir topluluk olmamıştır. İhtiyaçlarını da, konuşacağı sözleri ve konuşacağı yeri de iyi bilir. Ancak, Karşıyakalılık bilinci ve kültürüyle yetişmemiş, hasbelkader belediye başkanı olmuş bir kişinin bunu anlamasını beklemiyoruz. Aldığımız duyumlara göre Başkan Akpınar’ın ekibinden bazı kendini bilmezler bu konuşmaya tepki gösteren Karşıyaka spor Kulübü taraftarlarını tehdit ediyormuş. Bilsinler ki Karşıyakalılar tehdide, şantaja pabuç bırakmaz. Hesabını yasalar önünde sorar. Şunu da unutmasınlar, Karşıyakalı vatandaşlarımız, Karşıyaka spor Kulübü taraftarları önümüzdeki seçimlerde CHP'ye ve Başkan Akpınar'a hak ettiği cevabı verecektir" diye konuştu.

CEBİNDEN Mİ ÖDÜYOR?
Akpınar'ın "Kulübün giderlerini de ben ödüyorum. Ben sahip çıkmasam takım deplasmana bile gidemez" sözlerine de tepki gösteren MHP Karşıyaka İlçe Başkanı, "Başkan Akpınar ödediklerini cebinden mi, yoksa maaşından mı ödüyor. Karşıyaka'dan elde edilen gelirlerin bir bölümü tabi ki Karşıyaka'nın önemli bir markası, sembolü olan Karşıyaka spor Kulübü için harcanacak. Bundan kimse şahsi egosu için pay çıkarmaya kalkmasın. Başkan kentin önemli sorunlarıyla uğraşsın. Göreve geldiği günden bu yana yaptığı partizanca uygulamaları, sözleri geçtiğimiz günlerde belgeleriyle kamuoyuna açıklamıştık. Bundan sonra da nefesimiz ensesindedir. Yaptığı kamuya zararlı her uygulamayı, konuşmayı gerekli tepkimizi de göstererek değerli Karşıyakalılarla ve İzmirlilerle paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KATKISINI AÇIKLASIN! 
Akpınar'ın, Karşıyaka spor Kulübü’nün yeni yönetimini eleştiren sözlerine de tepki gösteren Yılmaz, şunları söyledi: Karşıyaka spor Kulübü yönetimi göreve geldiğinden bu yana 12 milyon TL'lik bir borcu ödeyerek kapatmış, bunun içinde Belediye'nin ve başkanın ne kadar katkısı olduğunu Karşıyakalılar öğrenmek istiyor. Ben söyleyeyim: Hiç bir katkısı yoktur. Ayrıca geçen yıl salonda korumalarına dövdürerek mahkemelik olduğu kalp hastası Karşıyaka Spor Kulübü taraftarımızı da unutmadık. Ayrıca Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın Çiğli’de bulunan antrenman salonu için söz verdiği 35 bin lira katkı sözünü de bugüne kadar yerine getirmemiştir. Biz kez daha söylüyorum. Karşıyakalı olmayan, CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilk seçimlerde Karşıyakalılardan hak ettiği cevabı alacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."

 
Çavuşoğlu'dan vize serbestisi için açıklama!
 
Başkan Akpınar'dan 'stat' için '7 soru'lu açıklama: Bazı art niyetliler...
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 21 Mart 2018 Çarşamba 15:56

MHP'ye ne oluyor ki ! Bugüne kadar İzmir sporu için ne yapmışlar ? İzmir' e butik statlar ihale edilirken niye itiraz etmemişler? İzmir verdiği verginin karşılığını alamıyorken niye seslerini çıkarmamışlar ? İzmir'de, Türkiye'de doğru düzgün belediye kazanamayan partinin mensubu çıkmış seçilmiş belediye başkanına hasbelkadar seçilmiş diyebiliyor. İzmir'de ki spor kulüplerini kullanıp siyasi çıkar elde etmeyi bir zahmet artık bırakın. (Her parti için geçerli.) Mahalle arasına da stat olmaz. 4 tribün sığmıyor farkında mısınız ? Karşıyaka belediye başkanı haklı. Karşıyaka çarşı varken , Mavişehir'de AVM' ler varken hangi akıllı gelecek de yapılacak stadın altındaki mağazalardan alışveriş yapacak? Hayal aleminde yaşamayı bırakın. Stat denize sıfır olur, kafe-restaurant açarsın iş yapar da o da yok.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu'dan vize serbestisi için açıklama!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, vize serbestisine ilişkin, "En son teklifimizi ...
MHP İzmir'den Nevruz Bayramı mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Nevruz Bayramı ...
Kılıçdaroğlu'ndan Sertel'e geçmiş olsun ziyareti
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ameliyat oldu. Sertel’i hastanede ...
 
Deniz Baykal yurda geri döndü
Beyninde pıhtı olan ve tedavi için Almanya'ya giden eski CHP Genel Başkanı ...
'Çiftlik Bank mağdurları paranızı geri alabilirsiniz'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup ...
Erdoğan'dan yerel ittifak açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile ittifak sürecine ilişkin olarak ...
 
101 yerleşim yeri daha doğalgaza kavuştu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Edirne İpsala'dan Van Edremit'e, ...
CHP İzmir'de ziyaret maratonu tam gaz: Başkan Yücel'den 'erken adaylık' çıkışı!
CHP İzmir’de kongre sürecinin tamamlanmasının ardından İl Yönetimiyle ...
Erdoğan: Putin ile Nükleer Santrali'ne başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaatına bu yıl ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva