HABERLER>POLİTİKA
7 Haziran 2012 Perşembe - 16:29

MHP İzmir’de yeni yönetimden bir istifa daha

MHP İzmir İl Kongresi’nde kazanan İl Başkanı Necat Karataş’ın listesinde bulunan Fethi Ufuk Öztürk istifa etti.

MHP İzmir’de yeni yönetimden bir istifa daha

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - MHP’de mevcut İl Başkanı Necat Karataş ile Akın Biliç arasında büyük yarışa sahne olan kavgalı il kongresinin ardından partide yaşanan çatlak giderek derinleşiyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Semih Yalçın’ın divan başkanlığını yaptığı hafta sonu gerçekleştirilen kongrenin hemen ardından Karataş’ın yönetim kurulu listesinde bulunan Çiğli eski İlçe Başkanı Nevzat Karal istifa etmişti. Karal’ın ardından bir istifa haberi daha geldi. Karataş’ın kongre sonrası oluşturulan yeni yönetiminde ‘yedek’ sırada bulunan Fethi Ufuk Öztürk de ayrıldı.
 
İstifasını İl Başkanlığı’na gönderen ve kısa bir açıklama ile durumu kamuoyu ile paylaşan Öztürk, Karataş’ın kongre öncesinde oluşturduğu atama yönetimde Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yapıyordu. İki dönem Çiğli’de belediye başkan adayı olan Öztürk’ün ‘yedek listeye’ yazılmasına tepki gösterdiği de ifade edildi.
 
Kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirten Öztürk, görevde bulunduğu süre içerisinde verimli bir şekilde çalışamadığını söyledi. Yeni yönetimin daha önce göreve atanan yönetim ile aynı olduğunu, bunun da partiye hareket getirmeyeceğini söyleyen Öztürk, “Olmayacak duaya amin denmez. Ben partim için çalışmalara devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
 
DERVİŞOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK
Öte yandan Karataş’tan önce MHP’nin İzmir’de çok uzun süre en tepe noktasında bulunan İl eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu yarın açıklama yapacak. Kavganın çıktığı kongrede yaptığı sağduyu ve partileri sakinleştiren konuşması ile dikkat çeken Dervişoğlu’nun gelinen süreci ve parti genel merkezinde yapılan siyaseti de yorumlaması bekleniyor. Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden toplantı tarihini belirten Dervişoğlu, açıklamanın yeri ve zamanı hakkında bilgi vermedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ülkücü Teşkilat 12 Haziran 2012 Salı 18:37

ARKADAŞLAR BÜYÜTECEK BİR OLAY YOK HERKESİN KARARINA SAYGI DUYMAK LAZIM AZDA OLSA SİTEM KIRGINLIK OLUR ALLAHA ŞÜKÜR BAŞKA PARTİLERDE OLAN ŞEYLER BİZDE YOK. İSTİFA EDENLERDE YÖNETENLERDE BİZİM CANLARIMIZ HERKESE SELAM VE SAYGILAR..

Yorumu oyla      16      29  
beyefendi 12 Haziran 2012 Salı 16:40

ufuk başkan istifa etmiştir.bu karar kendisinindir. dogru veya yanlış.ben ufuk başkanın hiç kimseye omurgasız imasında bulunacagına inanmıyorum.kendisi beyefendi kibar birisidir.başkasının yazdıgı yorum,yorum yapanı baglar.saygılar.

Yorumu oyla      39      5  
omurgalı duruşundan dollayı kutluyorum yorumu 12 Haziran 2012 Salı 13:48

omurgalı duruşundan dolayı kutluyorum yorumu,ufuk öztürk n faceebook hesabına çigli eski ilçe başkanı tarafından yapılan bir yorumdur.ufuk öztürkün sözü degildir.

Yorumu oyla      38      6  
il yönetiminde istifa edenler omugalı etmeyenler omurgasız mı 12 Haziran 2012 Salı 01:16

ben istifa edenede etmeyenede saygı duyarım.yine bizler omuz omuza çalışırız buna inanıyorum.ama istifa etmeyenlere omurgasız denmesi ima edilmesi dahi hoş degil.bunu bütün arkadaşlar hep hafızalarında tutacaklardır.allaha emanet olun

Yorumu oyla      38      7  
kocakurt 11 Haziran 2012 Pazartesi 20:23

YAPILAN YORUMLARI HAYRETLE OKUYORUMM BE NE YAA ALEHDE YAZANLARA BAKIYOM KENDİLERİ BAZILARININ EMİR KULU GİBİ YORUMLA İNSANLARA HAKARET VARI YORULARLA SALDIRIYO BU PARTİDE TENKİD EDİLMEYECEKMİ YANLIŞA YANLIŞ DENİLMİYECEKMİ UFUK ÖZTÜRKLE SEÇİM DE BERABER ÇALIŞTIMM BURDAN AHKAM KESEN ZATLAR SİZ NERDEYDİNİZ TEBRİK EDİYORUM UFUK BAŞKANIDA NEVZAT BEYİDE ARTIK BİZ KİMSENİN EMİR ERİ DEĞİLİZ YOK UFUK ÖZTÜRK BAŞKA PATİDEN GELDİ EL İNSAF GENEL MERKEZ YÖNETİMİNİN YARISI BASKA PARTİDEN GELDİ

Yorumu oyla      18      35  
Nevzat Karal 11 Haziran 2012 Pazartesi 18:39

Ufuk Öztürk bey 2009 yılında mhp çiğli bld. bşk adayımızdı.Çok çalıştık yerel seçimlerde geçmişe göre oyumuzu katladık, seçimi kazanamadık ama ezilmedik, çiğli li ülkücüler olarak onunla hep iftihar edeceğiz.başka parti ile ilgili 2002 adaylığı sürecinin açıklasını kendi yapar sanırım. ama öncesinde de mhp liydi. şimdide bunlara takılan arkadaşımız partimizin şu an ki 52 vekilimizin öz geçmişine baksın. M. akşener gibi..bunlar kötü insanlarmı? elbette hayır. biz seni biliyoruz Ufuk Başkanım.

Yorumu oyla      20      35  
Cengiz Akçadoğan 11 Haziran 2012 Pazartesi 18:29

Nasıl bir dünyada yaşıyoruz anlamak mümkün değil.. aşağıdaki yorumlara şöyle bir göz attım da neler var neler, neymiş efendim ufuk öztürk başka partiden gelmiş miş de.. eeee ne olmuş geldiyse, ağalar beyler dikkatinizi çekmek isterim. genel merkez myk da 10 dan fazla başka siyasi partilerle iştigal etmiş büyüklerimiz var onlar görülmüyor korkuyormusunuz konuşmaya.. vur abalını n sırtına ufuk öztürk istifa etmiş.. ufuk başkanım sizide tebrik ediyorum dik duruşunuz için, tıpkı n. karal gibi..

Yorumu oyla      20      35  
bozkurtların dirilişini okuyun 11 Haziran 2012 Pazartesi 17:52

mhp diye bir partı var mı varsa nerede sadcece kibirle nefısle secim zamanı bırbırıyle kavga eden insanlar topluluğu.bunlar ülkücümü madem ülkücülük var bu kadar madem bu kadar da delıkanlı var herkes yazıyo ya nerde butun delıkanlılar....bölücülere karsı bu kadar agresıf olamayan yok genel merkezden talımat var yok ordan yok burdan milletı uyutup mıllıyetsız bır gençlik yetıstırmek için uğraşan ve yönetım safhasında olan mhplıler.siz mı ülkücüsünüz ..ancak burdan konuşuruz.

Yorumu oyla      16      39  
yorumcu 11 Haziran 2012 Pazartesi 17:20

yorum yapan arkadaşlar istifa eden arkadaşlar iyi tanıyorlarki yorum yapıyorlar.izmir küçük herkes birbirini tanır.ufuk kongre günü ilde ne konuşuyordu herkes biliyor.nejat bey ve ekibini neredeyse marsa gidecek ekip olarak lanse ediyordu,ne konuştu ne yaptı.gerisi hikaye.

Yorumu oyla      42      15  
kelami 11 Haziran 2012 Pazartesi 15:50

yani bu arkadaşın istifasına laf söylüyorsunuzda sanki yönetim çokmu iyi oldu şimdi. ufuk bey iyi bir insan ve iyi bir ülkücüdür. millet aya vardı biz halen yaya geziyoruz. istifa haberi konuşuyoruz. genel merkez ve izmir il yönetimi aklına başına alıp iyi düşünsün. neden bu kadar tepki var bize diye..

Yorumu oyla      21      35  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şengül'den seri salvo: Hem CHP'ye hem de Kocaoğlu'na
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Karşıyaka’nın il yapılarak ...
CHP Urla'da Gürsoy güven tazeledi
CHP Urla İlçe Kadın Kolları seçimlerinde Fatma Gürsoy tek aday olarak ...
MHP: CHP ile görüşecek bir şeyimiz yok!
CHP'nin çağrısını değerlendiren MHP'li Vural, "Kürt sorunu demeseler de ...
 
Gül’den tarihi zirveye yorum: Takdire şayan
Cumhurbaşkanı Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kürt sorununu ...
“Gelin, gerekirse Ak Saçlılar Komisyonu deriz”
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, terörle ilgili çağrılarını MHP, BDP ve diğer ...
‘Karşıyaka il olacak’ iddiasına siyaset nasıl bakıyor?
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın ...
 
CHP’de büyük kurultayın tarihi belli oldu
CHP MYK’sı dün yapılan toplantının ardından büyük kurultay tarihini belirledi. ...
Savcıya rest: Alacaksanız beni alın!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında CHP lideri ...
Erdoğan Mehter Takımı’yla Davos’a mı gidecek?
Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Schwab, Başbakan Erdoğan'ı, 'One Minute' ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva