HABERLER>POLİTİKA
26 Haziran 2017 Pazartesi - 15:53

MHP İzmir'de bayramlaşma günü: Tanrıkulu'dan flaş mesajlar

Partisinin İzmir teşkilatının bayramlaşma törenine katılan Tanrıkulu, 9 Temmuz'da gerçekleştirecekleri İzmir İl Kongresi öncesinde ilçe kongrelerini birlik ve beraberlik içinde tamamladıklarını söyledi.

MHP İzmir de bayramlaşma günü: Tanrıkulu dan flaş mesajlar

MHP İzmir il teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı. Partililerle bayramlaşan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, hükümetin dış politika ve terörle mücadelede, MHP'nin politika çizgisine geldiğini öne sürerken, "Türkiye nasıl 16 Nisan itibariyle bölündüyse, demek ki saflar netleşmeye başlamış gözüküyor. PKK'dan, FETÖ'süne kadar, HDP, CHP bir çizgi içerisinde. Onun karşısında yüce Türk Milleti var. Bizim tek devletimiz, tek vatanımız var. İç ve dış güçlerle karşı ortak mücadelemiz devam edecektir" dedi.

MHP'nin bayramlaşması, İzmir il teşkilatında gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya İl Başkanı Necat Karataş, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile Ülkü Ocakları Başkanı Bilgehan Ağbaba ile gelen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, partililere seslendi. Türkiye genelinde yapılan kongrelerde, 609 büyük kongre delegesinin seçildiğini söyleyen Tanrıkulu, "Büyük kongremiz, 18 Mart 2018 tarihinde yapılacak. Diğer kongreler de bu tarihe kadar kongrelerimiz yapılacak. 9 Temmuz'da İzmir il kongresini yapacağız. Bizim kongrelerimiz, bayram havasında ve birlikte beraberlik şöleni şeklinde geçti" diye konuştu.

"SORUNLARI ÇÖZDÜK"

MHP'nin sorunları çözümü için ortak yürüttüğü bir siyaset tarzı bulunduğunu da vurgulayan Tanrıkulu, "TBMM'de yasalanan üretim reformu denen kanun, başlangıç itibariyle tartışmalara yol açtı. Zeytinlikler ve meralara karşı ciddi bir tehdit vardı. MHP çözüm üreten politikasıyla, zeytinlikler ve meralar kurtulmuş oldu. Muhalefet adına büyük başarıdır" dedi. Tanrıkulu, Manisa'da 1'inci Piyade Er Eğitim Tugayı'nda yaşanan zehirlenmeler konusunda, partilerinin TBMM'de yaptığı girişim ve konuşmaların bazı medya organlarınca farklı yansıtıldığını ifade edip eleştirdi.

"KONGREDE ALINAN KARARLARIN ASLA GEÇERLİ OLMAYACAĞI SON HÜKMÜ VERİLDİ"

Doğu ve Güneydoğu'dan şehit haberlerinin geldiğini, her gün memlekette bir ocağa ateş düştüğünü anlatan Tanrıkulu, hükümetin terörle mücadele ve dış politikada partilerinin çizgisine geldiğini ifade etti. Tanrıkulu, şöyle konuştu:

"Terör olaylarının sonuna kadar takipçisi olarak şehitlerimizin gelmemesi adına, şehitlerin intikamı alınsın diye hükümeti, dış politika strateji ve askeri konularda destekliyoruz. Ancak, bu destek sonsuz ve tarafsız değil. AKP artık MHP çizgisine geldi. Güvenlik, savunma konularında, Fırat Kalkanı olaylarında gördüğümüz gibi dış politikada bizim çizgimize geldiler. Bu bizlerin etkisi anlamında siyasetin sonucunda oluşan çizgidir."

Tanrıkulu, 'tarlada yapılan' diye nitelendirdiği parti içindeki muhaliflerin yaptığı kongreye ilişkin Asliye Hukuk mahkemesinin "yok hükmünde" olduğuna dair karar verdiğini kaydederek, "Kongrede alınan kararların asla geçerli olmayacağı son hükmü verildi. Bir kısım insanlar şu anda Türkiye nasıl 16 Nisan itibariyle bölündüyse, demek ki saflar netleşmeye başlamış gözüküyor. PKK'dan, FETÖ'süne kadar, HDP, CHP bir çizgi içerisinde. Onun karşısında yüce Türk milleti var. Bizim tek devletimiz, tek vatanımız var. İç ve dış güçlerle karşı ortak mücadelemiz devam edecektir. Üç hilal bu ülkenin geleceğinde parlamaya devam edecektir" dedi. (DHA)

 
Canlı bombalar böyle yakalanmış!
 
Manisa'ya şehit ateşi düştü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na: Bölücülerle, FETÖ'cülerle...
"Adalet Yürüyüşü"nü sürdüren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren ...
Bahçeli'den flaş OHAL açıklaması
MHP Lideri Bahçeli partililer ile yapılan bayramlaşmada açıklamalarda ...
Bakan Bozdağ’dan Kılıçdaroğlu’nun iddiasına yanıt
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Enis ...
 
AK Parti'den CHP'ye ziyaret: Gündem OHAL!
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, olağanüstü hale sıcak bakmadıklarını ...
Başbakan Yıldırım: Terörist saklanan konuma geldi
Ramazan Bayramı’nda memleketi Erzincan’a giden Başbakan Yıldırım, kentteki ...
AK Parti'li Kaya'dan otoyol raporu: 2019'da tamamlanacak!
İzmir ile İstanbul arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3 saate indirecek ...
 
Kılıçdaroğlu: Kararı yürütme organı veriyor!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, isim vermeden Enis Berberoğlu'nun mahkum ...
Dışişleri Bakanlığı'ndan Katar açıklaması
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, bazı Körfez ülkelerinin Katar’daki ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörü destekleyen ülkelere uyarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırf bize zarar veriyor diye bu yılanları koyunlarında ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva