HABERLER>POLİTİKA
25 Ocak 2021 Pazartesi - 17:11

MHP İl Başkanı Şahin: Soyer, Abdullah Gül'ün ekibinden!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, açıklamaları ve icraatlarıyla planlı hareket ettiğini öne süren Veysel Şahin, Soyer'in Abdullah Gül ile bağlantısına vurgu yaptı, "O dönemin Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Gül, Soyer'i EXPO'ya genel sekreter olarak getirdi. Abdullah Gül, Soyer'i nasıl bulmuş acaba? Soyer, Abdullah Gül'ün ekibinden..." dedi ve ekledi: "Adam Türk'e karşı ya! Pagos yerine Kadifekale pazarı desen, ne olur? Agamemnon diyeceğine Çakabey adını ver!"

MHP İl Başkanı Şahin: Soyer, Abdullah Gül ün ekibinden!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, SonSöz TV’ye konuk oldu. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Şahin, Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı. Salgın hastalık münasebetiyle parti faaliyetlerini mümkün olduğu kadar uzaktan yaptıklarını belirten Başkan Şahin, şunları söyledi:

"İlçe başkanlıklarımız kapalı değil, 30 ilçemiz de açık. 30 ilçe başkanımız pandemi dolayısıyla sıkıntıya düşen vatandaşlara yardım ediyor. Her akşam ilçe yöneticilerimiz sokakta, çalışmaya devam ediyoruz. Evlerinden çıkamayanların kahveden kömüre kadar her türlü ihtiyacına koşuyorlar. Kendi kaynaklarımızla yapıyoruz bunları. Partide siyaset yapan arkadaşlarımız ve biz de şu darlıkta tuzum kuru deyip evinde yatacak insanlar değiliz. Türk milliyetçileri kendi rızıklarından bölüp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Yaşlı üyemiz, komşumuz, evinden çıkamıyor. Elimize bir kahve alıp kapısını çalıp ikramda bulunuyoruz. Birincil şey, hatır sorma. İnsanlar psikolojik olarak sıkıntılı durumda. Bizim arkadaşlarımız da 30 ilçemizde her akşam sokaklarda illa kapı çalıp hal hatır soruyorlar."

BÖYLE BİR ŞEYİ KİM SÖYLÜYORSA, HALT EDİYOR
"Benim kronik rahatsızlığımda var ama ben sıram gelince aşımı olacağım. Devlet bana, ne zaman gel, derse, o zaman gideceğim başka olmam da gitmem de. Bizim öncelikli aşı olduğumuz iddialarını ortaya atarak halt ediyorlar. Siyaseti kine, düşmanlığa dönüştürdüler. Siyaset, halbuki bir yarıştır, kine dönüştürdüler. Cumhur ittifakının aşıya ulaştığı konusu bizim görüşümüze uygun değil. İnsanımızı ayrı tutamayız. Biz aşıyı en sonda olmayı isteriz. Önce devletim, milletim. Biz Alparslan Türkeş’in, Devlet Bahçeli’nin yolundan gidiyoruz. Böyle bir şeyi kim söylüyorsa halt ediyor. Türk milliyetçileri, ben kendimi kurtarayım başkası ne yapıyorsa yapsın, diyemez."

MİLYONLARCA İNSANIMIZ KEPENGİNİ AÇAMIYOR
"Allah yardım etsin milletimize. Diyemeyiz her şey çok güzel. Tabii ki sıkıntılarımız var, çünkü milyonlarca insanımız kepengini dükkanını açamıyor. Açanlar evlere paket servisi yapıyor. Bizim insanımıza uygun bir yöntem değil. Ben bunu çok kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Esnafımıza devletimizin desteği olacak ve devam edecek. Çok hızlı bir toparlanmayı inşallah öngörüyorum."

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSUNDA DEVLET İLK ADIMI ATTI
Depremle ilgili düşünceleri sorulan Başkan Veysel Şahin, "Çevre ve Şehircilik bakanlığı rezerv konut yapıyor. Manavkuyu, Mansuroğlu bölgesinde yeni projeler var. Bayraklı Şehir hastanesinin üst kısmındaki rezerv konut alanının, yapılaşmaya uygun olmadığını iddia ediyor odalar... Bu konularda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Odalar araştırmışlar da mı diyorlar, söylediklerinin bir önemi yok çünkü siyasi sahiplerle söylüyorlar. İzmir de bir deprem oldu 120’nin üzerinde vatandaşımız can verdi. İzmir’de deprem gerçeğinin çok önümüzde olduğu ve acilen önlemler alınması gerektiğini gösterdi. Devlette bu mana da birinci adımını attı ama burada asıl iş belediyeye düşüyor. Belediyenin hiçbir hazırlığı yokmuş bugüne kadar. İzmir’in yüzde 70’nin yenilenmeye ihtiyacı var. İnşallah bu bir başlangıç olur ama İzmir’de bir tane kentsel dönüşüm projesi yok. Olay bu, hazırlıksız yakalandık. Ne kadar acil olduğunu görmüş olduk. Benim oturduğum evde hasarlı.

ADININ ÖNÜNDE TÜRK VAR AMA İÇİNDE TÜRK'E DAİR BİR ŞEY YOK
"Odalardan siyasal bir tepki var. Sırf siyasal. Ben onun bunun ne dediğine bakmam, bizim bakacağımız şey bilim. Orada o inşaatların oraya yapılmasını karar veren bilimsel bir sonuç mu, keyfi bir tercih mi, ona bakarız. Devlet ve bakanlığın öyle bir şey yapma ihtimali yoktur zannediyor. İstemezük CHP’nin istemezük tavrını bildiğim için bilimsel olmayan bir şeyin kaale alınmaması gerekiyor diyorum. Tabipler odasının söylediklerini takip ediyorum. Asla gerçekçi rakamları ortaya koymadılar. Önünde Türk ile başlayan ama içinde Türk’e dair hiçbir şey olmayan, Türk milletinin üye olduğu bir yapıyı tabii kabul etmemiz mümkün değil. Önünde Türk var ama Türk'ün faydasına hiçbir şeyi olmayan bir kurum. Türk’e düşman herkesin yanında olan bir kurumu tabii ki kabul etmemiz mümkün değil. Biz ondan faydalı bir şey zaten beklemiyorduk, olmadı olmaz da."

ERKEN SEÇİM FALAN YOK, SEÇİM 2023 HAZİRAN'INDA
"Erken seçimi dillendiriyorlar. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. 3 yılda 4- 5 seçim oldu. Daha ne kadar seçim olacak? Seçim 2023’te. Böyle yenilen pehlivanın canı istediği zaman seçim yapması gibi bir şey yok. 2023 Haziran’da seçim. CHP yeniliyor, bir daha yeniliyor bir daha. Siyaset iddia işi de memleket bu kadar zor durumda salgınla mücadele ederken biz Türkiye’nin partilerinden vatandaşın yanında olmalarını bekleriz, emperyalizmin yanında olmasını beklemeyiz."

BU MİLLET CHP'YE GÜVENMİYOR
"Ben özel bir anket yaptırmadım ama bildiğim bir şey var benim, bu millet CHP’ye güvenmiyor, ne dün ne bugün güvenmiyor. Çünkü CHP, bu milletten yana tavır koymuyor. CHP baraj yapılırken, kurbağa mı yüzdüreceksiniz, köprü yapılırken buradan zenginlerin araçları mı geçecek diye bakıyor. CHP’nin bu ülkede eseri yok. Ben buna güveniyorum, araştırmalarım bu. CHP’ye güvenmiyor millet. Genele bakarız biz. Yerel seçimlerde neyi kıstas alıyoruz, geneli kıstas alıyoruz. Meclis üyelerine bakınca yüzde 57'si Cumhur ittifakı, oy oranında yüzde 52’si. Bunların tartışılacak şeyi yok. Bunlar laf ebeliğiyle başka sonuç çıkarmaya çalışıyorlar. Çıkan sonuç ortada. Oyların düşüşüyle ilgili asla bir şey yok. Çalışmalarımız son hızıyla sürüyor, görüyoruz vatandaşın tepkisini."

BİZ ONUN BUNUN NE DEDİĞİNE DEĞİL, GERÇEĞE BAKARIZ
"Azgın milliyetçilik söylemlerine ne diyebilirim ki. Bunu kimin söylediğine bağlı. Önerileri yok diyen Büyükşehir belediye başkanı, icranın başındaki adam. 2 yıldır belediye başkanı, 10 yıl Seferihisar’daydı. 2 yılda şunları yaptık desin. Şimdi biz birilerinin bize ne dediğine bakmayız, gerçeğe bakarız. Evvelki gün, Devlete beye biri iğne yapmış da gülnaz şırınga. Şırıngaya ne diyorsun? Bu Halk TV’nin söylediği şeyleri kaale alamayız. Bunların bize söyledikleri şırınga. Bunu mu kaale alalım?"

DEPREM, SALGIN VARKEN O MİZAHIN PEŞİNDE
"Gayri milli işlerin altından Tunç Soyer çıkıyor. İzmir’in Büyükşehir Belediye başkanını niçin yatırımlar, işler üzerinden tartışmıyoruz da neden gayri milli şeylerin altından çıkıyor? Başkanın bir yatırımı yok. Büyükşehir belediye başkanı olması gerektiğini düşünüyoruz, biz ona başka iş söylüyoruz o çıkıyor ‘Pagos, uluslararası mizah festivali’ diyor. Deprem, salgın hastalık var, o mizah peşinde. Deprem olurken, siz yara sarmaya çalışırken, devlet bu afetle uğraşırken, Büyükşehir Belediyesi’nin mizahla ilgilenmesini nasıl izah ederiz? Mizahı nasıl edeceğiz yani? Benim tepkim mizaha da. Deprem olmuş, depremin yaralarını sarmamışsın, Fransa’dan oradan buradan bir yerden, mizahçı çağırmak, aklıma almıyor bunlar.  4 milyonluk belediye başkanının aklına, depremin daha 40’ı çıkmadan mizah konusu nasıl geliyor?"

AGAMEMNON ADI, HAMAMA VERİLEBİLİR AMA...
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yaptığı açıklamalar ve icraatlarıyla planlı hareket ettiğini söyledi.  Yapılanları “proje” olarak nitelendiren Şahin, İzmir’in geçmişte aday olduğu 2015 EXPO’sunun genel sekreterliği görevini üstlenen Başkan Soyer’in eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bağlantısına vurgu yaptı. O dönem Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olan Gül’ün atamalarına dikkat çeken MHP’li Şahin, “Abdullah Gül’ün,  Tunç Soyer'i 2006’da EXPO’nun başına getirdiğini biliyor musunuz? Abdullah Gül, EXPO’nun genel sekreterliğine atamıştı. Abdullah Gül’ün ekibi o. Abdullah Gül nasıl olmuş da yapmış? Hani bunlar AK Parti ile düşmandı, onu nasıl bulmuş? 2006 yılında olmuş bu olay. Ben bir yere bağlamıyorum. Ben sadece 2006 senesinde Abdullah Gül’ün onu atadığını söylüyorum, başka bir şey söylemiyorum. Sen de ben de şu anda nerede olduğunu biliyorsun Abdullah Gül’ün. Siyaseten nerede?" diye konuştu.

TÜRK’E KARŞI!
Başkan Soyer’in Pagos, Agamemnon gibi isimleri bilinçli olarak gündeme taşıdığını anlatan MHP’li Şahin, "İsimler üzerinde çok titiz duruyoruz. Pagos yerine ‘Kadifekale pazarı’ desek ne olur? Agamemnon, Çanakkale’de bizim Mondros Mütarekesi sürecinde bize anlaşmayı yaptırdıkları geminin adı. Agamemnon, Yunan’ın tatbikata koyduğu isim. İnsanın bir nebze tavrı olur. Atatürk’ün ‘Yunan'ı denize döktüm’ dediği yere onu getirmek olmaz. Aziz Kocaoğlu döneminde yapılıp üzerine yalandan İzmir yazmanın ne anlamı var? Bunların alayı planlı. Ben ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Adam, Türk’e karşı ya! Sonra da çıkıp ‘bundan niçin rahatsız oluyorlar, ben anlamıyorum’ diyor. Bizim ondan niçin rahatsız olduğumuzu bile anlamıyor. Milli bir isim koysa ne olur? Çakabey dese ne olur? Çakabey’in heykelini de CHP kaybetti, ben kaybetmedim. Orası Çakabey’in 1000 yıl önce gelip aldığı liman. Niye Agamemnon olsun? Biz ses çıkarmasaydık, orada kalacaktı. Ne yalanınız batsın kardeşim, senin yüzer iskelen batsın. Orada duruyor o iskele, yalanın batsınsa o ne? Evet, Agamenmon adı hamama verilmiş. Ne güzel! Türk’ün yüzyıllardır oraya koyduğu hamamın adı olabilir. Bizce hiçbir mahsuru yok. Balçova’daki Agamemnon olabilir. Toplantı salonunun adının olmasında bir mahsur yok. Mustafa Kemal Atatürk’ün düşmanı denize döktüğü yere ‘Agamemnon’ demen bizi rahatsız eder. Çakabey’in heykelini almış götürmüşsün. Hamama koyabilirsin, Atatürk’ün düşmanı denize döktüğü yere koyamazsın, koymamalısın. İzmir halkı vatansever, bunu kabul etmez” ifadelerini kullandı.

İZMİR, BUNCA YILDIR HİÇBİR MESAFE KAT ETMEDİ
"CHP’nin belediyeciliğini, 2 yılda değil 30 yılda değerlendirmek gerekiyor. Civar illerde en yakın göreceğimiz il, Manisa. Manisa’nın 5-7 yıl önceki resimlerini ve İzmir’i değerlendirelim. İzmir’in hiçbir mesafe kat edemediğini göreceksiniz. Ortada bir resim var. İzmir’de değişen bir şey yok, yarına dair bir yatırım yok. 10 yıl sonra bu şehrin trafiği ne olur, düşünemiyorum. Karşıyaka’daki bir bulvarın 25 yıldır açılamadığını herkes biliyor. CHP olduğu müddetçe de bitmeyecek. Biz anladık ki, CHP’nin bu yatırımsızlık tavrı, yani şehre yatırım yapmama geleneği devam edecek. Sırf bu yüzden diyoruz ki, 30 ilçe başkanımız, 70 yöneticimiz, 12 bin ilçe delegemizle diyoruz ki, biz şehrimize hizmet etmeye hazırız. Atatürkçü İzmir halkından bu defa da bizi tercih etmesini istiyoruz. 60 meclis üyemiz var haftalık raporları geliyor, bana yaptıkları önerileri görüyorum, gurur duyuyorum. Bu zihniyetle vatansever, milliyetsever insanların ülkeyi yönetmesi kadar güzel bir şey olmayacak, olmaz. Arkadaşlarımız verdiği önergelerden dehşet keyif alıyorum."

BUNLARIN HEPSİ HİKAYE, HEPSİNİN İÇİ BOŞ
"İzmir'in projeleri Ankara'da engellenmiş güya. Hangi proje engellenmişse,  bize gelsin demek ayıp olur, bunu kamuoyunda paylaşsınlar. Biz de dile getirip kim bunu engelliyor diye soralım. Biz de bu şehirde yaşayan bir ferdiz, biz de sorarız. Ben bu yatırımı götürdüm de kabul etmiyor desin, biz de destek olalım. Kamuoyunda paylaşsın. Ben bunların hepsinin hikaye ve altının boş olduğunu biliyorum. Destek olmaya hazırım."

MENEMEN'DE KEŞKE ZAMANINDA BİZİ DİNLESELERDİ
"Menemen'de başkanvekili seçimi tartışmalı geçti. Bence CHP’nin yapması gereken, sırayla gitmesi. Bir olayların sıralaması var; bir CHP’li Menemen belediyesi şu anda yargıda olan ayrıntıyı konuşmamız gereken bir mevzu var ve 22 kişi cezaevinde. Menemen’in de iç edilen 200 milyon lirası var. CHP önce bunu araştırmalı. 200 milyon diyorlar, ben demiyorum bunu. Benim özel bir kaynağım yok kamuoyunda söyleneni söylüyorum. Disipline gönderdik, diye kurtulamazlar. İki, CHP’nin 18 meclis üyesi var, Cumhur ittifakının 12 meclis üyesi var. Bir seçim yapıldı 15 Cumhur, 15 Millet ittifakına kullanıldı, bir oy da boş çıktı. Kura yapıldı, onun da yargı süreci var. Biz şimdi bütün bunları unutup sırayla gelmezsek olmaz. Mevzu bittikten sonra geldiler, süreçlerin tamamında Menemen'deydiler. Keşke 15 gün önce, 1 ay önce gelselerdi. Bizim ilçe başkanımız Menemen’de açıklama yaptı, operasyondan önce yanlış işe dikkat çekti. Keşke o zaman kaale alsalardı da Menemen’in parası çöpe gitmeseydi."

İKİ ARKADAŞIN TARTIŞMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın, bir meclis üyesini darp ettiği iddialarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Hadiseler gülnaz şırınga gibi. Hadiselerin bir de arka boyutu var. Tek başına söylerseniz öyle gözükür. Maalesef durum öyle değil.  İki arkadaşın, aile dostunun bir tartışması daha sonra da tekrar kucaklaşması olarak görüyorum ben. Ben devreye girdim, istifa etti. Bundan sonra biz tartıştık utanırım ben, bana yakışmaz dedi. Ben de onurlu buldum, hay hay dedim, istifasını kabul ettim. Yüzü kan içinde kalmış!. O hikaye efendim öyle bir şey yok. Olay tatlıya bağlandı, bunlar kişisel şeyler. Burada konuşmaya değer bir konu bile değil. Kardeşlerin tartışması, her insanda olabileceği gibi olan bir şey."

BİZE YANCI DİYENLER, TERBİYESİZLİK EDİYOR
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın, "Muhalefete muhalefet yapılmaz. Bu MHP, yancı parti" söylemine de cevap veren Şahin, "Bizim için yancı parti diyenler, kim diyorsa, ahlaksızlık, terbiyesizlik yapıyor. Milliyetçi Hareket Partisi milletin partisidir, 50 yıldır vardır, kimsenin yancısı değildir. Milletin iyiye gitmesi için yapılan her çalışmanın yanında olmuştur. Yerelde meclis üyelerimiz CHP’li belediyelerle çalışıyorlar, öyle diyenler terbiyesizlik etmişler, iftiradır" dedi

TÜM MECLİS ÜYELERİMİZ PROJE ÜRETİYOR, ÖNERGE VERİYOR
"MHP'nin 2021 yılı stratejisi bellidir. Bizim için elin ne yaptığının çok önemi yoktur. İki yıllık İl başkanı olarak Milliyetçi Hareket Partisi olarak; bundan sonraki yerel seçimlere 30 ilçe başkanı, 12 bin delegesiyle, 1 belediyesiyle daha iddialı olacağız. Önceliğimiz, İzmir'i Pagos zihniyetinden kurtarmak olacak. CHP’nin zulmünden kurtarmak istiyoruz İzmir'i... Vatansever İzmirliye hizmet etmek için çalışmalarımız başladı. Her geçen gün yükselerek, artarak devam edecek. İzmirliden bu defa da bizi tercih etmeleri için kendimizi anlatmaya gayret edeceğiz. Başkalarının ne yaptığıyla değil, bizim ne yaptığımız. 30 ilçemizde her akşam bütün teşkilatlarımız ayakta, meclis üyelerimiz faal durumda, faydalı olan her işe evet diyorlar. Bizim meclis üyelerimizden rahatsız olan bir CHP belediyesi var mı? Yok, çünkü bizler yeni önergeler veriyoruz. Karşıyaka’da Konak’ta bütün il bazında meclis üyelerimiz makul, faydalı ve geçerli projeler üretiyor. Biz bunu belediyeye taşımak istiyoruz; bu sebeple halkımızın bizi tercih etmesini istiyoruz."

 
Akhisarspor Emirhan'la imzaladı
 
CHP'de eski ilçe başkan adayına 'ihraç' şoku!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 26 Ocak 2021 Salı 10:46

geçiniz... geçiniz... geçiniz...

Yorumu oyla      2      3  
Dışarıdan göz 26 Ocak 2021 Salı 10:03

Bİ gidin ya yapıştınız iktidara vurun bakalım nereye kadar.

Yorumu oyla      2      3  
private35 26 Ocak 2021 Salı 09:50

Abdullah Gül' ü eleştirebilirsin, beğenmek zorunda değilsin. Ama bir gerçeğin altını çizmek lazım ki expo ya atanacak uluslar arası bilinirliliği sakin şehir nedeniyle olan Tunç bey i seçmesi ne kadar doğru. Liyakata önem vermiş demek, dünya görüşüne değil. Agenenmom paspart iskeelesinin yeni adı değil, getirilen yüzer iskelenin adı. o da gitti. mitolojik bir kral isminden bu kadar ürken bunu tarih mirası olarak görmeyen afganizstanda dünya mirası kalıntıları yıkan işitçi kafası değilde nedir bu Allah aşkına. Efesten tutun antik bir sürü kentin adınımı değiştireceğiz. Miliyetçilik bıyık bırakmakla olmuyor sadece biraz kültürlü olun.

Yorumu oyla      2      3  
Ha ha ha ha ... 25 Ocak 2021 Pazartesi 22:48

Akşam yatmadan yarın Soyer'i nasıl eleştirsek diye mi düşünüyorlar?

Yorumu oyla      4      3  
tabela partisi 25 Ocak 2021 Pazartesi 21:30

hamama verilsin ıskeleye verılmesin sizin keyifinize göremi isim verılcek...alıağada olanlara bişi diyemiyor. buca metrosu imzası 18 ay gecikti haberi yok sanırsam..izmirde tabela partisi kaldınız.. sadece laf edin iktidar olma gibi hedefiniz yok..

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karamollaoğlu'ndan ittifak mesajı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin Cumhur ...
CHP'li Beko meclise taşıdı: Çaltılıdere yok olmasın!
CHP İzmir milletvekili Kani Beko , ‘Çaltılıdere Yat İmalat Yeri Projesi’ni ...
CHP'li Susmuş'tan 'istifa' iddialarına sert yanıt: Bunun bedelini öderler!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, başkanlığının ...
 
Erdoğan açıkladı: Esnafın kredi borcuna erteleme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank tarafından esnaflara kullandırılan kredilerin ...
Atina ile görüşmeler bugün başlıyor
Türk ve Yunan heyetleri bugün İstanbul'da bir araya gelecek.
'Tarım polemiği'ne Nalbantoğlu da girdi... AK Partili Kırkpınar'ı eleştirdi, Soyer'e sahip çıktı!
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar geçtiğimiz günlerde Küçük ...
 
Milletvekili Sındır: Bosna Hersek’in açık denizlere ulaşımı engelleniyor!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bosna Hersek’in deniz yoluyla ...
AK Partili Sürekli'den ilçelere çıkarma: Attığımız her adım yerli ve milli!
İlçe programlarına hız kazandıran AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali ...
Kemal ANADOL yazdı... İstikşafî görüşmeler
Kemal ANADOL yazdı... İstikşafî görüşmeler
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva