HABERLER>POLİTİKA
20 Şubat 2019 Çarşamba - 11:44

MHP İl Başkanı Şahin’den liste yorumu: Maalesef kadın adayımız yok!

İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) oluşturduğu takvim kapsamında listelerin seçim kurullarına teslim edilmesi sonrasında, “50 yıldır hiç olmadığı şekilde bu 5 ilçenin 5’inde de durumumuz çok iyi. 5’ini de alacağız. Şu anda maalesef kadın adayımız yok. Daha önce belirlediğimiz listelerde Konak, Karabağlar, Karşıyaka, Bornova aday adaylarımız kadındı ama bu ilçeler bize verilmedi. Artık yapacak bir şey yok” dedi.

MHP İl Başkanı Şahin’den liste yorumu: Maalesef kadın adayımız yok!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

AK Parti ile sürdürülen Cumhur İttifakı çerçevesinde gerçekleştirilen temaslara değinen Başkan Şahin, belediye başkan ve belediye meclis üyeliği noktasında hazırlanan aday listeleri hakkında da mesajlar verdi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) oluşturduğu takvim kapsamında listelerin seçim kurullarına teslim edilmesi sonrasında konuşan Şahin şunları söyledi:

İzmir’in CHP’nin kalesi olduğunu iddia ediyorlar ama onlar kalelerini çoktan kaybetti. Eskiden seçim zamanları daha coşkulu yaşanırdı. Şimdi çok şükür çevreyi rahatsız eden bir gürültü kirliliği yok. Bu seçimlerde görüyoruz ki, ülke olarak günden güne daha da gelişiyoruz. Dışarıdan bakıldığında görünmeyen ama farklı iletişim kanallarından yapılan çalışmalar ile seçim çalışmaları da daha modern hale geldi. Herkes çalışıyor, biz de çalışıyoruz.

İZMİR HDP’YE DÜŞMÜŞTÜR
AK Parti ve MHP’nin birlikte seçime gidiyor olması bir sinerji yarattı. Bu ortaklık tuttu. İnsanımız adeta böyle bir birlikteliği bekliyormuş. Toplum hakikaten Cumhur İttifakı’nın ne amaçla kurulduğunu biliyor. Her geçen gün de hadiseler arttıkça bizim niyetimiz toplum tarafından daha da kabul görüyor. Bazıları, ‘Milli beka ile yerel seçimlerin ne alakası var’ diyor; çok alakası var. Çünkü, CHP, İYİ Parti ve HDP’nin gizli anlaşmaları sonucunda İstanbul CHP’ye, Ankara İYİ Parti’ye, İzmir de HDP’ye düşmüştür. Bu paylaşımda İzmir HDP’nin paylaşımı olarak sayın Tunç Soyer, o partinin inisiyatifi ile aday gösterilmiştir. 40 bin nüfuslu bir ilçeyi yönetmekte sorun yaşayan insan, şu anda 4.5 milyonluk bir şehri yönetme yarışına girdi. Biz, tepki konacağını umuyorduk. Sonucu artık sandıkta göreceğiz. Çok büyük bir hata yaptılar. Biz bu hatayı bilmeden yaptıklarını düşünüyoruz. İnşallah bu hata onlara çok büyük kayıplara mal olacak.

MAALESEF KADIN ADAYIMIZ YOK
50 yıldır hiç olmadığı şekilde bu 5 ilçenin 5’inde de durumumuz çok iyi. 5’ini de alacağız. Çeşme’de bir adayımızı ailevi bir problemi olduğu için değiştirmek zorunda kaldık. Şu anda maalesef kadın adayımız yok. Daha önce belirlediğimiz listelerde Konak, Karabağlar, Karşıyaka, Bornova aday adaylarımız kadındı ama bu ilçeler bize verilmedi Artık yapacak bir şey yok tüm adaylarımızla yola devam edeceğiz. Aday adayı olan tüm kadın arkadaşlarımızı meclis üyeliğine yazdık. Biz, AK Parti’ye 137 üyesi adayı gönderdik. Adaletli bir sistem olduğuna inandığımız için buna ortaklaşa karar verdik. Bir pazarlık veya tartışma olmadı.

CHP’NİN KALESİNİN İZMİR OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR, BU KALE ÇOKTAN YIKILDI
HDP’yi yok hükmünde görüyoruz. Onlara destek verenler ve yol yürüyenleri de yok hükmünde sayacağız. CHP’nin kalesinin İzmir olduğunu söylüyorlar. Bu kale çoktan yıkıldı. Onlar kalelerini çoktan kaybetti. Güzel İzmir halkından, vatansever, vatanperver, demokrasi aşığı insanlarından bu defa Cumhur İttifakı’nı desteklemelerini istiyoruz. Bize omuz verin. Bu defa bize oy vermelerini istiyoruz. 40 yıldır CHP’yi destekliyorlar; onlar da bu kenti büyük bir köy yaptı. İzmir artık Kayseri, Konya, Eskişehir ile birlikte anılıyor. Müsaade edin biz bu kenti uçuralım.

 
Üzerinden araba geçen halıların değeri artıyor
 
'Mersin' açıklaması: İhmal değil kumpas var!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ozzy 20 Şubat 2019 Çarşamba 14:02

üzülme Genel başkanınız yeterince Feminen

Yorumu oyla      7      5  
DEMOKRAT 20 Şubat 2019 Çarşamba 12:46

Zaten Olsaydı Şaşardık...

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP İzmir'in 3 ilçesinde adaylarını tanıttı
Demokrat Parti, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttı.
AK Parti Bayraklı adayı Aslan: İnsan odaklı, şeffaf belediye olacağız
Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan Nafiz Gürman'da SKM'nin ...
CHP Karşıyaka adayı Tugay: Çok şanslı bir insanım
Karşıyaka'daki sivil toplum gücüne hayran olduğunu belirten CHP'li Belediye ...
 
Deniz Baykal'ın taburcu olacağı tarih belli oldu
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Ankara'daki ...
CHP'li Polat meclise taşıdı: Karaburun'da yaşanacak yer kalmadı!
TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, yüzölçümünün ...
CHP adayı Soyer'den iki ilçede seçim mesaisi, birlik mesajları
Tunç Soyer, seçim kampanyası kapsamında Aliağa ve Dikili ilçelerindeki ...
 
Zeybekci'nin eşinden kadınlara resmi nikah çağrısı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
Erdoğan'dan 'güvenli bölge' açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye sınırında oluşturulacak güvenli ...
Mehmet KARABEL yazdı... CHP’nin tarihinde böyle ‘aday vakası’ yok!
Mehmet KARABEL yazdı... CHP’nin tarihinde böyle ‘aday vakası’ yok!
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva