HABERLER>POLİTİKA
22 Mayıs 2020 Cuma - 12:36

MHP’den ‘camide müzik yayını’ için zehir zemberek açıklama: Cesareti veren Tunç Soyer!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütüme Kurulu (MYK) üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir’de cami hoparlöründen “Çav Bella” çalınmasına tepki gösterdi. Eleştiri oklarını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelten Osmanağaoğlu, “Soyer, minarelerden Çav Bella çalanların alçak tertibini kınamıştır! Fakat bilinmelidir ki bu alçaklara cesaret veren atmosferin esas müsebbibi Tunç Soyer'in ta kendisidir” dedi.

MHP’den ‘camide müzik yayını’ için zehir zemberek açıklama: Cesareti veren Tunç Soyer!

EGEDESONSÖZ- MHP MYK üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile İzmir’deki cani hopörlerinden müzik yayını yapılmasına sert tepki gösterdi.

Osmanağaoğlu yaptığı yazılı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı. Osmanağaoğlu açıklamasında şunları söyledi:

“Covid-19 virüsüne karşı verilen mücadele son günlerde etkisini gösterse de siyasete adeta virüs gibi sirayet eden haşerelerle mücadele kaldığı yerden devam etmektedir. İstiklal belgemizin üzerine vurulan “mühür” olan güzel İzmir’imizin minarelerinden korsan müzik yayını yaparak “Çav Bella”  çalan kokuşmuş zihniyetin provokatif girişimi bunun en son örneğidir.

Biz Türk Milliyetçileri olarak, bu provokasyon kokan hareketlere itibar etmemekle beraber, “Çav Bella” yayınlarını yayınlama ve yayma gayreti içerisinde olan çarpık zihniyeti de Aziz milletimizin vicdanına bırakıyoruz.

Unutulmamalıdır ki; İzmir’in semalarından şanlı ezanımızı dindirmek isteyen zihniyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sillesi ve Hasan Tahsin’in ilk kurşunuyla başlattığı mücadelenin sonunda denizin dibini boylamıştı.

Bilinmelidir ki; İzmir, imanla yoğrulmuş yüreklerin cesaretle verdiği mücadeleyle kazanılan zaferin nazar boncuğudur.

Minareler istiklalimizin simgesi, camilerimiz ise istikbalimizin mihenk taşlarıdır. İstiklalimizi töhmet altında bırakmak, istikbalimizi kirletmek hiç kimsenin hakkı ve harcı değildir! Bu hakkı kendinde görenlere tavsiyemiz; akıllarını başına almalarıdır!

Diğer yandan; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, minarelerden Çav Bella çalanların alçak tertibini kınamıştır! Fakat bilinmelidir ki bu alçaklara cesaret veren atmosferin esas müsebbibi Tunç Soyer'in ta kendisidir.

SOYER SAMİMİ DEĞİL
Gazi meclisin 100. kuruluş yıldönümünde, 23 Nisan'da “Çav Bella” çalıp İzmir'i dolaşan Tunç Soyer baş provakatördür. 23 Nisan'da “Çav Bella” çalıp İzmir'i dolaşan Tunç Soyer'in, minarelerimize sıçratılmaya çalışılan çamurdan “şikayet etmesi” samimi ve inandırıcı değildir. Çünkü o da aynı bataklığın mahsulüdür.

Gözüken o ki; hürriyet güneşinin sırmalar saçtığı İzmir dağlarında efe olamayanlar, “Çav Bella” eşliğinde başka dağlara çıkıp gerilla olmaya heveslidir.

Güzel İzmir'in üzerinden ezanın sesi, Türk bayrağının gölgesi eksik olmasın diye koca bir kurtuluş savaşı verildiği silinmemek üzere hafızalarımızdadır. Tunç Soyer; işte o savaşı yöneten Gazi Meclis'i "Çav Bella" çalarak anmıştır! Minarelerde "Çav Bella" çalanlar ile Tunç Soyer; yol arkadaşı, ruh ikizi ve suç ortağıdır.

Türk siyasetinde kaçak dövüşmesi ile meşhur eski bir Bakan’ın Milliyetçi Hareket Partisine aklınca “söz söyleme” girişimi gergin geçen şu günlerde kısa süreliğine de olsa tebessüm etmemize vesile olmuştur.

ALİ BABACAN’A TEPKİ

Kraliçe'nin yeni çokoprensi Ali Babacan, ülkücü hareketin lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye dil uzama cüretini göstermiştir. Kendisi, muhterem liderimizin “ülkeye ne faydası dokunduğunu” anlamıyormuş.

Ali Babacan'ın temel problemi zaten budur. Zihninde bir anadil karmaşası vardır. Yüreği Londra'ya zimmetli, kütüğü Ankara'ya kayıtlıdır. İngilizcede gösterdiği belagati, Türkçede sergileyememesi ve zihinsel açıdan ara sıra teklemesi bu sebepledir.

Kendisi pragmatik yapısı gereği "fayda" kavramına vâkıftır. Fakat "ülke" kelimesinin altındaki değeri algılayamamaktır.

Babacan, yıllar boyunca bakanlık yapsa da neyin ülke faydasına olup olmadığını bir türlü anlayamamıştır. Çünkü kendisi tek bir mesai gününde dahi öncelik olarak ülke menfaatlerini belirleyerek kalem oynatmamıştır.

Kendisinin siyasi ömrü, uluslararası ekonomi çevrelerinin mutemet adamı olmakla geçmiştir. Bu yüzden daima onlardan destek görmüştür. Hatta küresel kompradorların, Ali Babacan'ın kabinede yer alması için finansal tazyik uyguladıkları bile vakidir. Ali Babacan, bu ülkenin bir bakanı olarak üzerine düşeni yapmasa da bankerlerin altın çocuğu olmak için gereken her şeyi gücü yettiğince yapmıştır.

Kabartma tozu dökülmüş bu Anglosakson projesinin bugün dahi yegâne numarası budur. Fakat bu millet feraset sahibidir. Anadolu bozkırının yiğit evlatlarında, Düyûn-ı Umûmiye kâtiplerine verilecek ne yüz ne de oy vardır.

Bu vesileyle; tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, Bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamayı diliyorum”

 
CHP’li Bakan’dan Kurum’a soru: Havutçulu’da ne yapıyorsunuz?
 
Gün onların günü: İzmirli gençler nefes aldı
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
REİS 22 Mayıs 2020 Cuma 22:23

İSLAMIN NURUNU DEDELERİ SÖNDÜREMEDİ,EBU CEHİLİN TORUNLARI MI SÖNDÜRECEK

Yorumu oyla      2      3  
ali 22 Mayıs 2020 Cuma 19:13

Yancılar görev başında kürek çekmekle meşgul yine; ya bu ilde ilçede de hiç mi müftü din görevlisi olayın muhatabı yok daha 2 satır açıklama görmedik. Şarkı çalındı ve fatura chp'ye çıktı.

Yorumu oyla      10      5  
Oğuz Kaan 22 Mayıs 2020 Cuma 18:23

Bu dil iyi değil. CHP’yi ötekileştirmeye çalışırken kendinizi ötekileştiriyorsunuz. Türk Milleti huzur içinde refah bir hayat istiyor. İşsizliğin olmadığı milli gelirin 30 bin dolarları bulduğu bir ülkede yaşamak istiyor. 6 milyon insanın yiyecek ekmek bulamıyorum diye devletten yardım almak için sıraya girdiği bir ülke istemiyor. Sayın vekil millet için ne yaptınız? Kavgadan başka

Yorumu oyla      10      5  
ÜMİT 22 Mayıs 2020 Cuma 16:40

siyasi ahlak, söylem çok ileri, çook acayip ileri o yüzden midem almıyor.

Yorumu oyla      6      4  
Bunun kime, neye faydası var? 22 Mayıs 2020 Cuma 16:00

Anlaşılan o ki bir sonraki seçimlere kadar her gün milli irade tarafından seçilmiş Soyer ve İmamoğlu ile uğraşılacak. Ekonomi, işsizlik, şehrin bekleyen projeleri ne olmuş ... gram umurlarında değil. Umurlarında olsa projeleri takip eder, ortaya proje sunarlar. Gerçi, ülke ve belediye yönetmek gibi bir dertleri de yok. Muhalefet daha kolay. Zaten bu yüzden de yıllardır kazandıkları tek seçim bile yok. Her seçim mağlubiyeti sonrası sanırsın bunlar kazanmış gibi hava yaratılıyor.

Yorumu oyla      6      6  
Asla 22 Mayıs 2020 Cuma 14:30

Yeter artik be yeter. Su Mübarek ramazanda yalan, iftira bitmedi gitti. Dün söylediginizi bugün inkar ederek siyaset yapiyor ama baskalarina sallayip duruyorsunuz. Biktik sizin gibilerden.

Yorumu oyla      14      6  
Seni İzmir'de kaç kişi tanır? 22 Mayıs 2020 Cuma 13:24

Tunç Soyer İzmir'de % 58 oy almıştır.Onu sadece İzmir değil tüm Türkiye tanır. Sin ise haspel kader cumhur ittifakının listesinden aday gösterilmiş bir kişisiniz ve İzmir'in % 99 'u seni tanımaz. Tunç Soyer'i eleştiriyor gibi yapıp reklam yapamazsın.

Yorumu oyla      12      6  
süleyman 22 Mayıs 2020 Cuma 13:23

Bu işten size çorba çıkmaz.İzmir li bunları yemez.İktidar sizsiniz.Diyanet sizsiniz.Kim yaptıysa bulun.Camileri kapatmak zorunda kaldınız.Önce AVM leri açtınız.Şimdi bunu bu provakasyonla unutturuyorsunuz.Her işin altında bir çapanoğlu çıkıyor.Becereksizler

Yorumu oyla      13      6  
osman öktem 22 Mayıs 2020 Cuma 13:23

makamsız akapeliler kızmış. Arkadaş makamlı akapelilere sorsanıza diyanet onların elinde. yayının yapan müftülük git ona sor. tunç soyer ne alaka?

Yorumu oyla      11      4  
Z.B 22 Mayıs 2020 Cuma 13:07

Sayın Tamer OSMANAĞAOĞLU ve anlayışı için bulunmaz fırsat. Kurt dumanlı ve sisli ortamları sever ya... boşuna çabalamayın buradan size bir şey çıkmaz. Bu ülkenin başta dini olmak üzere temel tüm değerlerine en üst düzeyde önem ve saygı gösterenler her zaman için demokratlar ve gerçek aydınlar olmuşlardır. Kimlerin Kendilerini dindar ve milliyetçi olarak gösterip de bu değerlere ne kadar çok zarar verdiklerini ülkemin sağduyulu yurttaşları çok iyi bilmekteler. Lütfen temel değerlerimiz ve kavramlarımız üzerinden siyaset yapmayı bırakın artık.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Bakan’dan Kurum’a soru: Havutçulu’da ne yapıyorsunuz?
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Selçuk’a bağlı Havutçulu’da yapılması ...
AK Partili Nasır'dan bayram mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yayımladığı bir mesajla tüm İslam ...
Başkan Sürekli’den sağlıkçılar ve esnafla bayramlaşma
Son günlerde; ilçelerdeki ziyaret ve etkinlikleri ile alana inen ve sosyal ...
 
CHP'li Polat, AK Parti'nin 2019 Menemen Adayı'nı Meclis gündemine taşıdı!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Menemen’de İçişleri Bakanlığı ...
CHP'li Kılıç'tan Aliağa çıkarması: Sorunları tek tek not etti, yüz siperliği dağıttı
Av. Kılıç, Aliağa halkı ile buluştu; onların dertlerini, sorunlarını dinleyerek ...
AK Partili Kırkpınar patatese verilen desteği kalem kalem açıkladı
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP’li Bedri Serter’in ‘patates ...
 
İletişim Başkanı Altun'dan 'camide müzik' skandalına tepki!
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ...
Belediye başkanı Koronavirüs'e yakalandı
Hakkâri'nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Koronavirüs testi sonucunun ...
'Çav Bella' tartışmasında İYİ Parti'den 'komplo' çıkışı!
İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva