HABERLER>SPOR
25 Mayıs 2019 Cumartesi - 16:19

Menemen Belediyespor'da Tahir Şahin dönemi

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Menemen Belediyespor'da gerçekleşen olağanüstü genel kurulda Eski Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin, kulüp başkanı seçildi. Tansiyonu oldukça yüksek geçen kongrede Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un desteklediği Fikret Uzun'la yarışan Şahin, açık oylama sonucunda başkanlık koltuğuna oturdu.

Menemen Belediyespor da Tahir Şahin dönemi

31 Mart'ta 20 yıldır oturduğu belediye başkanlığı görevinden ayrılan Şahin ve yeni belediye yönetimi arasında haftalardır kulüple ilgili gerginliğin bitmediği sarı-lacivertlilerde seçimden önce Tahir Şahin'in istediği gibi Menemen Belediyespor ismi Menemenspor A.Ş olarak belirlendi. Kulübün logosunun da değişmesi oy çokluğu ile kabul edildi. 

Menemenspor A.Ş, Şahin'in kurucusu olduğu şirkete devredilecek. Kulüpte hafta içinde son dönemde üye yapılan 250 kişi ve üyelikten çıkarılan eski üyelerle ilgili tartışma da yaşanmıştı. Başkan seçildikten sonra rakibi Fikret Uzun'la tokalaşan Şahin, "Menemenspor olarak en iyi şekilde kulübümüze hizmet edeceğiz. Biz hiçbir zaman usulsüz hareket etmedik. Türk yargısı benden de Fikret Uzun'dan da büyüktür. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Bizler bundan sonra elele yürüyeceğiz. Bu takımı Süper Lig'e taşıyacağız" dedi.

Şahin, rakibi Fikret Uzun'la aynı karede poz vermek istedi. Uzun'u kürsüye davet edip beraberlik çağrısı yapan Tahir Şahin olumsuz yanıt aldı. Şahin'in kazanmasıyla sonuçlanan kongrenin sonunda herhangi bir olay yaşanmadı. Uzun ve desketçileri İlçe Stadı'ndan ayrılırken, Şahin uzun süre tebrikleri kabul etti.

KONGREDE ARBEDE
Eski Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin ile Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un desteklediği eski yönetici Fikret Uzun'un yarıştığı seçimde taraflar arasında arbede çıktı. İlçede 20 yıl belediye başkanlığı yapan, kulübü kurucusu olduğu şirkete devredip başkanlığı devralmayı hedefleyen Tahir Şahin ve yeni belediye yönetimi arasında haftalardır tansiyonun düşmediği sarı-lacivertlilerde söz almak isteyen Fikret Uzun genel kurulun usule aykırı yapıldığını söyledi. 

Hafta içinde birçok eski üyeyle birlikte üyelikten çıkarıldığı iddia edilen, farklı ilçelerden 250 kişinin kulübe Şahin yönetimi tarafından üye yapıldığını söyleyen Fikret Uzun, "Daha önce 147 üye ile seçime gidiliyordu, şimdi bu sayı 360" dedi. Uzun'un, "Kulübe usulsüz üyeler yapılmıştır. Seçim geçersizdir" demesi üzerine konuşmasına müdahale edildi. Güvenlik ekiplerinin Uzun'u kürsüden indirmeye çalışması ortamı iyice gerdi. Uzun'u destekleyen üyelerin de araya girmesiyle itiş kakış yaşandı. Tahir Şahin devreye girip Uzun'un konuşmasını tamamlamasını istedi. Ardından ortamın yumuşaması üzerine hem Uzun hem de Şahin üyelere seslendi. (DHA)

 
Nedim ATİLLA yazdı...Böyle bir ses bin yılda bir gelir…
 
Yıkamacı tecavüz suçlamasını reddetti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 25 Mayıs 2019 Cumartesi 17:14

Adamn allem etti kullem etti yine bir koltuğa oturdu. Menemen Belediyesini batırdı. 176 gayrimenkulu belediyeden belediyespora aktardı. yıllardır sülük gibi emdi. Menemenlinin parasını kendi amaçları için kullandı. O paraları geri alan yok, hesap soran yok. Helal olsun. Tezgahlar Menemende devam ediyor...

Yorumu oyla      9      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu gurur Altınordu'nun
Spor Toto Elit U15 Ligi'nin Antalya'da oynanan finalinde Beşiktaş'ı seri ...
Karşıyaka'da Altuğ'a mahkemeden yine olumsuz yanıt
Karşıyaka'da başkanlık görevinden istifa ettikten sonra kulüp ve yerine ...
Altay'dan Başkan Soyer'e ziyaret: Her projede birlikte
Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve kulüp eski başkanlarından, ...
 
Göz Göz kader maçında
Spor Toto Süper Lig'de son haftaya düşme hattının hemen üzerinde giren ...
Galatasaray'a iyi Fenerbahçe'ye kötü haber
UEFA, Galatasaray'ın Finansal Fair Play için 2018-2019 sezonu anlaşma ...
Göztepe sezon finaline hazır
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü evinde oynayacağı Ankaragücü karşılaşmasını ...
 
A Milli Takım kadrosu açıklandı!
A Milli Takım’ın Yunanistan, Özbekistan, Fransa ve İzlanda maçları aday kadrosu açıklandı
Altaylı Filiznur'un hedefi Tokyo
Altay'ın özel sporcularından Filiznur İmer, hedefinin siyah-beyazlı formayla ...
Fenerbahçe yönetiminde istifa
Fenerbahçe'de yönetici Metin Şen istifa ettiğini duyurdu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva