HABERLER>POLİTİKA
15 Ocak 2019 Salı - 12:16

Kritik zirve kritik güne kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, bugün gerçekleşecek ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının beklendiği MYK ve PM toplantıları öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine Ankara’ya gitti. Kocaoğlu'nun bugün saat 10:00'da İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte Kılıçdaroğlu ile görüşeceği bildirildi.

Kritik zirve kritik güne kaldı!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler bugün gerçekleşecek Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarına çevrildi. Genel merkez bir yandan İYİ Parti ile Türkiye genelinde uygulanacak ittifak görüşmelerini sürdürürken diğer taraftan ise partinin ‘kale’si olarak nitelendirilen İzmir’de Büyükşehir ve 30 ilçede aday olarak hiçbir ismin açıklanmaması dikkat çekiyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in son günlerde yoğunlaştırdığı Ankara mesailerinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Ankara’ya gitti.

Kocaoğlu'nun bugün saat 10:00'da İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği bildirildi. Görüşmenin ardından saat 11:00'da Merkez Yürütüme Kurulu (MYK) toplantısı yapılacak. MYK toplantısının ardından Parti Meclisi (PM) toplantısı gerçekleştirilecek. 

- KILIÇDAROĞLU A TAKIMI’NA SORDU: SOYER OLUR MU?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, genel merkezin süreç içerisinde yeni açıklanacak aday noktasında Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun fikir, düşünce ve önerilerine başvuracaklarını ifade etmişti. 

 
Albayrak: Bütçe açığı YEP hedefiyle uyumlu gerçekleşti
 
Evleri yanan yaşlı çifte 'Sevgi Eli' uzandı
YORUMLAR
Toplam 30 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Muharrem abi 16 Ocak 2019 Çarşamba 13:11

Burada Tunç bey hakkında ki olumsuz düşüncelerin tümüne katılıyorum mevcut seferihisar belediye başkanı sadece kendini pazarlamayi bildi lakin belediyecilik anlamında sınıfta kaldı. Slow city ise mevcut belediyeden alınması gerekmektedir çünkü bütün ova taş haline dönüştü. Mandalina bahçeleri yerini şantiye alanlarına bıraktı. Bunun yanında kamil bey akademik geçmişe sahip Bornova''da yeterince olgunlasmadan yönetime geçti. Şuan mevcut adaylar içerisinde en çalışkan ve liyakat sahibi olan kişi Abdül Batur dur arkadaşlar. Kendisi Burhan ozfatura döneminden beri belediyecidir ve uzun yıllardır Narlıdere belediyesi başkanıdır. Bakınız bugün her belediye sahası içerisinde hizmet var ama bu hizmetin kusursuz olduğu tek belediye Narlıdere belediyesidir.

Yorumu oyla      9      5  
ali desidero 16 Ocak 2019 Çarşamba 08:19

tunç soyeri karabağlar ya da konak'a atayın, satacak arsası olmayan büyük ilçeye orada deneyin. 25 bin nüfuslu ilçede kurabiye, tohum, maya olur ama büyük yerler çiçek böcek projeleri ve istanbul medyası gazıyla yönetilemez.

Yorumu oyla      9      5  
Izmırlı 16 Ocak 2019 Çarşamba 07:38

Alaattin Yüksel duruşuyla ve karakteriyle yakışan isimdir.Chp içinde ve dışında sevilen birisidir.

Yorumu oyla      9      6  
Sinan 16 Ocak 2019 Çarşamba 06:59

Tunç başkan İzmir''i çok ileri götürecek, hayırlı olsun.

Yorumu oyla      10      5  
Börklüce 16 Ocak 2019 Çarşamba 06:58

Tunç Soyer''i Başkan adayı olarak önerenler, bir Seferihisar''a gidip; cadde, sokak, kaldırım ve garaj yerine baksınlar sonra da İzmir''de başarılı olup olmayacağının muhasebesini yapsınlar, buna sayın Kılıçdaroğlu ve ekibi de dahildir. Başkaca hiç bir şeye (anket, eğilim yoklaması) gerek yok. Bir de Balçova Belediye başkanı sayın Çalkaya neden düşünülmez, onu da anlamış değilim

Yorumu oyla      9      7  
Anıl 16 Ocak 2019 Çarşamba 05:36

aziz başkan bugün kalmalı seni İzmir halkı seviyor başkanım. ...duruştur aziz kocaoglu. .

Yorumu oyla      10      6  
Hayatı yılmaz 16 Ocak 2019 Çarşamba 05:36

İzmir e kızmayın genel başkan koltuk uğruna izmiri riske atamazsınız izmir de yaşamayan adamlardan ital aday yaparsanız örgütünde ızmirli chp destek çisininde sandığa gitmiyeceni biliyorsunuz sonunda izmiride kaybetmilim saygılar

Yorumu oyla      9      6  
Soyerin trolleri 16 Ocak 2019 Çarşamba 03:28

Adamın hiç bir başarısı ve vizyonunu yok yetersiz, lider olamayacak bir kişi ama trolleri hergün burada onu istiyoruz falan.Çok istiyorsanız seferihisarda kalsın İzmir bu hatayı kaldırmaz çok ağır yara alır İzmir geriye gider uyarıyorum olursa ben oy vermeye gitmeyeceğim..

Yorumu oyla      10      5  
Lombak 16 Ocak 2019 Çarşamba 02:14

Tunç bey''in başarılı işlerini burada yazmayacağım. Haset fesat gırla gidiyor zaten. Önce adayı görelim. Ancak Aziz beyin Tunç beye takması hikayesini size anlatayım. Eskilere, taa Belediye Meclisi üyelerinin oylarıyla 2005 yılında Başkan seçilmesine dayanır. O zaman başarılı Universiade organizasyonunda Tunç Bey görevli. Organizasyonu başarıyla bitirdikten sonra ilk yaptığı işlerden biri böyle parlak genç insanı tutmak yerine yanından uzaklaştırmak olmuştu. Tunç beyi Universiade''de vefatından önce Ahmet Başkan mı görevlendirmişti onu net hatırlamıyorum. Tabi Aziz beyin belediyede hükümranlık kurması için 5 yıl daha gerekecekti. Hasan Fehmi Mani''yi yedim derken Ersu Hızır''ı da o son günlerin meşhur anahtar kelimesi "güven bunalımıyla" bir güzel biçmişti. Ve sonra pek çokları aynı akıbetle karşılaştı. Bir ara buralarda vasati 40 çöp muhabbetleri dönmüştü. İşte şimdi etrafına baktığında da gördüğü bu zaten. Biçe biçe vasatlar kaldı. Yani Kılıçdaroğluna tavsiyesi ne olabilir gerçekten merak ediyorum. Yadigar Deniz bey ne yapsın o da öyle yanında gidiyor işte...

Yorumu oyla      9      5  
sezarın hakkı sezara 16 Ocak 2019 Çarşamba 01:20

Milleti de anlamak mümkün değil. adaylar belli işte! Tunç soyer,Abdül batur,Atilla olgun, tuncay özkan ve alaattin yüksel. o diyor tunç soyer olmaz, diğeri diyor atilla olmaz. biri de çıkmış Kamil okyay sındır diyor! yahu adam adaylar arasında değil işte niye ısrarla yazıyorsun ki? hayır şunu da anlamıyorum. Tunç soyer olursa ne yapıcaksın oy mu vermeyeceksin ? yada Abdül batur olursa aaaa tunç soyer olmadı oy vermiyorum mu diyeceksin ? ne yapalım AKP ye mi bırakalım izmiri ? Tunç soyer,Atilla olgun ve abdül batur bu üç adaydan biri olmalı bu iş buakdar basit. zaten çogunluk ta bu üç adayı destekliyor gibi. halen daha ,çok afedersiniz izmiri katleden nesilden gelen 70 lik dedeleri destekleyenler var! adamların kapasiteleri belli. ha akıl yaşta değil başta diyenler olucaktır ama ne kamil bey nede alaattin bey bir yılmaz büyükerşen değil bunu kabul edin lütfen . bu sebeple tunç soyer şöyle,atilla olgun böyle,Abdül batur mehh demeyi bırakıp genç adaylarda yogunlaşılmalı. ne biz oy kullananlar nede aday çıkaracak CHP için bunlar zor şeyler değil ama CHP içindeki kendi adamını kollama senaryoları böyle devam ettiği sürece de haklı olarak biz oy kullananları bilinmeze dogru itmeye başlıyor.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır: Kemalpaşa'da afetin mağduriyeti giderilmeli
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, aşırı yağışlar nedeniyle sel ...
Bahçeli: Palu ailesinden çıkmış gibiler
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında ...
Akşener: Trump'ın yaptığı terbiyesizlik!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin 6 belediye başkan adayını tanıttı. ...
 
Kılıçdaroğlu A Takımı’na sordu: Soyer olur mu?
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’na ...
Büyükşehir adayı Zeybekci: İzmir kendi hikayesini yazmalı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “İzmir ...
Erdoğan, Trump'la görüştü: Neler konuşuldu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Kendim ettim kendim buldum‘ dememek için!
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Kendim ettim kendim buldum‘ dememek için!
AK Partili Zeybekci’den mesaj yağmuru: O zeybek Konak Meydanı’nda oynanacak!
Konak İlçe binasının yenilenmesi sonrasında açılışını yapan Zeybekci, ...
Büyükşehir adayı Zeybekci'den Zübeyde Hanım mesajı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Mustafa ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva