HABERLER>POLİTİKA
24 Eylül 2021 Cuma - 15:38

Kritik toplantı sona erdi… İlçe başkanlarına 'saha' talimatı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, ilçe başkanları ile bugün Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde bir araya geldi. Olası bir erken seçim halinde saha çalışmalarına hız verilmesi gerektiğinin vurgulandığı toplantıda ilçe başkanlarına belediye meclis üyelerinin daha fazla sahada yer almaları için talimat verildi.

Kritik toplantı sona erdi… İlçe başkanlarına  saha  talimatı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından İl Başkanı Deniz Yücel'in anneannesinin vefatı nedeniyle ertelenen ilçe başkanları toplantısı bugün Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İl Başkanı Yücel'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilçe başkanları neredeyse tamamı katılırken, toplantının gündeminde iki gün süre ile İzmir'de olacak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı ve saha çalışmaları yer aldı.

Eylül ayında ikinci kez İzmir'e gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi ve pazar günü kent genelinde bir dizi etkinliklere katılacak. Gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısında programda kimlerin yer alacağı ve varsa ne görev alacakları konusunda görüşmeler gerçekleştirildi.

ÜYE KAYITLARI KONUSUNDA 'VERİ' KARMAŞASI
Toplantıda ayrıca İl Başkanı Yücel, örgüt ve belediye arasında yaşanan sorunların olduğu ilçelere de gönderme yaparken, üye kayıtlarının gönderimi sırasında oluşan sorun dolayısıyla da ilçe başkanlarına uyarıda bulundu. Yücel’in ilçelerin bazılarında gönderim sırasında oluşan karışıklık nedeniyle ‘sıfır yeni üye kaydı’ gözükmesi konusunda da eleştirilerde bulunduğu aktarıldı.

MECLİS ÜYELERİ İÇİN 'SAHAYA ÇEKİN' TALİMATI
Yücel toplantıda ayrıca meclis üyelerinin ilçe başkanları tarafından daha fazla sahaya çekilmesi talimatında bulundu. Yücel ayrıca olası bir erken seçim süreci için saha çalışmalarına hız verilmesi ve daha fazla vatandaş ile temas edilmesi talimatı verdi. Başkan Yücel, saha çalışmalarında koordineli olarak daha fazla kişiyle temas ederek hem oy oranının arttırılmasını, hem de meclis üyelerinin saha ile koordinasyonunun arttırılması çağrısında bulunduğu aktarıldı. Ayrıca Büyükşehir Meclis Üyeleri ile de çalışma yapılması gündeme getirildi.

SEÇİME EN HAZIR ÖRGÜTÜZ
Yücel toplantıya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

İlçe başkanlarımızla oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İzmir’de tüm ilçe başkanlarımız örgütleri ile birlikte zaten yoğun ve fedakarca bir çalışma yürütüyorlar. İl örgütü olarak tüm ilçe başkanlarımızı bir araya getirerek koordinasyonu sağlıyor ve genel bir örgüt fotoğrafı çekebiliyoruz. Bu toplantımızda da daha önceden başlattığımız üye yazım kampanyasında ilçe bazında gelinen son noktayı değerlendirdik. Bizim amacımız üye yapımızı sadece sayısal olarak değil, nitelik olarak da iyileştirmek. Kendisiyle CHP arasında aidiyet kurabilecek, ülkenin geleceği ve partisinin başarısı için örgütümüze katkı koyabilecek vatandaşlarımızı partiye kazandırmak istiyoruz. Bu kampanyamız tüm ilçelerimizde devam edecek. Ayrıca ilçe başkanlıklarımızın sandık sorumluları, mahalle temsilcileri ve öbek sorumluları görevlendirmelerini de masaya yatırdık. İlçe ilçe baktığımızda, özellikle sandık sorumluları konusunda seçime en hazır il örgütünün İzmir örgütümüz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Aynı şekilde mahalle temsilcileri ve öbek sorumlularının belirlenmesi konusunda da ilçe başkanlıklarımız çalışmalarını hızlandırmış durumda.

İLÇE BAŞKANLARINA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ VE EYT’LİLER TALİMATI
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kapanmasıyla birlikte İzmir milletvekillerimizle çok etkili ve vatandaşın takdirini toplayan ilçe çalışmalarına ağırlık verdik. Bu çalışmaların yenilerinin yapılması hakkında planlarımız var. Milletvekillerimizin katılımıyla yapılacak alan çalışmalarında 30 ilçemize de ulaşacağız. Önceliğimiz kırsal alandaki ilçelerimizi tamamlamak. Daha sonra da merkezdeki ilçelerimizde aynı programları planlayacağız.Bunların dışında ilçe örgütlerimizin kendi yürüttükleri alan çalışmaları var. Erken bir seçime doğru giderken bu çalışmalarda sadece yerel konuların değil, genel konular ve AKP iktidarının ülkeye yaşattığı sıkıntılarında vatandaşla daha çok paylaşılması, CHP iktidarında bu sorunların nasıl çözüleceğinin anlatılmasını istedik. İlçe başkanlarımıza Türkiye’nin sorunları ve partimizin çözümlerini içeren kitapçıklarda dağıttık. Ayrıca, İl yönetim kurulu olarak il danışma kurulu toplantımızı 10 Ekim 2021 Pazar günü yapma kararı aldık. Bu kararımızı ilçe başkanlarımızla da paylaştık.

AKP iktidarının yaşattığı ekonomik buhran, hayat pahalılığı vegerçekte yüzde 40’ları aşan enflasyon ne yazık ki üniversite okumaya çalışan gençlerimizi ve ailelerini büyük bir barınma problemiyle karşı karşıya bıraktı. Öğrencilerimizi sahipsiz bırakamayız. Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımız İzmir’de konuyu hemen sahiplendi ve tesislerini öğrencilerimizin konaklamasına aştı. Yeni yurtlar yapmak içinde çalışmalar hızlandı. Siz ilçe başkanlarımdan ricam, parti örgütümüzde imkanı olan, yeterli yeri olan partililerimizin geçici olarak bile olsa, öğrencilerimize kalıcı bir yer ayarlanıncaya kadar bu gençlerimizi misafir etmeleri için girişimlerde bulunmanız. Bazı ilçelerimizde belediye başkanlarımızın çağrılarıyla vatandaşlarımızı evlerini bu gençlerimize açtı. Bizlerinde imkanı olan partililerimizle bu gençlerimizi buluşturmamız çok önemli.  Bir başka konuda EYT’li vatandaşlarımızın içinde bulunduğu durum. Gerçekten hukuksuz, hiçbir yasal dayanağı olmadan çıkarılan bir yasayla dört milyondan fazla insanımızın emekleri çalınıyor. AKP iktidarı, bu insanları seçim zamanları oyalayarak konuyu geçiştiriyor. Zaten çözmeye de niyetleri yok. Bu insanlarımızın hak kaybına da biz son vereceğiz. Bunun için hem EYT’liler hem de toplumda dezavantajlı konumda olan tüm kesimlerle yakın temas içinde olmanızı istiyorum”

 
İzmir'deki pastanede eski eşine kurşun yağdırmıştı... 'Bana maddi şiddet uyguladı'
 
AB ülkelerine iltica başvuruları artıyor!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Doğrucu Davut 25 Eylül 2021 Cumartesi 13:14

DELEGELERİN OYUNU DAHİ ALAMAYIP, İL BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA TEPEDE İNME PARAŞÜT İLE GELEN ŞAHIS MECLİS ÜYELERİNE SAHAYA İNİN TALİMATI VERİYOR..!! KENDİ NEREDE ACABA,, SAHADA MI,, SAHAYA İNMİŞ Mİ..?? EY CHP İZMİRDE ÇOLUK ÇOCUĞUN ELİNE SENİ BIRAKANLAR UTANSIN..!! YAZIK ÇOK YAZIK BU PARTİYE. SAYGILAR

Yorumu oyla      8      3  
öner 24 Eylül 2021 Cuma 22:19

Pardon chp nin il ve ilçe başkanları varmış meclis üyeleri eş dost unu işe yerleştirme çabasında zaten bir kaç belediye başkanı hariç diğerleri günü kurtarma peşinde size iyi muhabbetler her şey iyi olacak

Yorumu oyla      6      4  
köylü 24 Eylül 2021 Cuma 20:29

gelin gelin Dikilinin köylerine gelin. köylerin arsalarını belediyece nasıl sattıklarınızın bir hesabını soralım.

Yorumu oyla      7      4  
hiçkimse 24 Eylül 2021 Cuma 18:54

ZorO

Yorumu oyla      2      4  
ceku 24 Eylül 2021 Cuma 17:54

adam "partili" ama internet gazetesinden yorum yapıp partiye laf yetiştiriyor. abi madem partilisin partiye gitsene?

Yorumu oyla      3      7  
Partili 24 Eylül 2021 Cuma 17:17

Partiden bir çok üye CHP dışlandı,onları nasıl geri dönecek acaba? Yerel seçimlerde belediye başkanları atama ile geldi,meclis üyeleri liyakata ve kıdem bakılmadan tespit edildi,ne oldu? Menemen,Urla ve Torbalı örnekleri ortadadır,il başkanı atama adayı olduğu tek aday olduğu için seçildi delegelerin oyunu alamadı,bu kadar parti içinde hasar umarım kısa zamanda tamir olur,genel merkez tekrar atama yaparsa halk tepkisini sandıkta herkes tepkisini verecektir,bir çok izmir milletvekilleri bunları niyahet söyledi,ne kadarıyla düzelir? Düşünün delege seçimlerinde belediye başkanları müdahil oldu ve kendilerine oy verecek kişileri delege seçtirildi,işte partide resim böyledir,nasıl çerçeveye girer?...

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar iddialı konuştu: İzmir'de oyumuz yüzde 20'nin üzerinde!
İzmir'de Ağustos ayında yapılan anketlerde İYİ Parti’nin oy oranının yüzde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile ilişkilere değindi, "İki NATO ülkesi olarak ...
Erdoğan'dan BM Gıda Zirvesi'ne mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli yol haritamız, besin değeri ...
 
Dışişleri'nden 'Tripoliçe Katliamı' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı, "Tripoliçe Katliamı"na dair "Mora Yarımadası’nda ...
Akşener’in İzmir programı iptal!
İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in İzmir programı iptal oldu.
'Mülteciler nereye gidecek, bu bedeli ABD ödemeli'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde gazetecilere yaptığı ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'faiz indirimi' tepkisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası'nın bugün açıkladığı ...
Bahçeli: İP ve CHP, PKK'nın mandası altına girmiştir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun amacı ve yapmak istediği ...
Memleket Partisi'nin yeni yönetimi belli oldu: A Takımı'nda 3 İzmirli!
1. Olağan Kongresi'ni yapan Memleket Partisi'nin merkez yönetim kurulu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva