HABERLER>EGE
19 Mayıs 2017 Cuma - 13:22

Korkunç son: 100 metreden ölüme atladılar!

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde, lise öğrencisi iki kız el ele tutuşarak yaklaşık 100 metrelik uçurumdan ölüme atladı. İntihar eden kızların cesetlerine yaklaşık 3 saatlik çalışmanın sonunda ulaşılabildi. 

Korkunç son: 100 metreden ölüme atladılar!

Olay, dün saat 21.00 sıralarında kenti kuşbakışı gören Masa Dağı'nda meydana geldi. Muğla'daki çeşitli liselerde eğitim gören 4'ü kız, 1'i erkek toplam 5 öğrenci manzara izlemek için Masa Dağı'na çıktı. Öğrencilerden 18 yaşındaki Yonca Kurt ile aynı yaştaki arkadaşı Melek Basalak, henüz belirlenemeyen bir nedenle el ele tutuşarak yaklaşık 100 metre yükseklikten uçurumdan atladı. Olayı gören ve büyük bir şok yaşayan arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Orada bulunan Melek Basalak'ın kardeşi Dilek Basalak da sinir krizleri geçirdi.

Bölgeye 112 Sağlık ekipleri ve polis ile  AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından 2 öğrencinin uçurumdaki cesetlerine ulaştı.

Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından liseli Yonca Kurt ve Melek Basalak'ın cesetleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

AŞK YÜZÜNDEN...
Muğla'da yaklaşık 100 metrelik uçurumdan ölüme atlayan Yatağan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Yonca Kurt ile aynı yaştaki sınıf arkadaşı Melek Basalak'ın intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor. Melek Basalak'ın erkek arkadaşıyla ayrıldığı, Yonca Kurt'un ise platonik aşkına karşılık bulamadığı için bunalımda olduğu öne sürüldü. Ayrıca Kurt'un platonik hisler beslediği kişiyle, intihardan kısa süre önce cep telefonundan görüntülü konuşma yaptığının belirlendiği kaydedildi.

ARKADAŞI VE ABLASI İNTİHARA ŞAHİT OLMUŞ
Basalak'ın ayrıldığı erkek arkadaşı ile ablası Dilek Basalak'ın intihar anına şahit olduğu ortaya çıktı. Muğla İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Melek Basalak'ın ayrıldığı eski erkek arkadaşı M.Ö.'nün ifadesine başvurdu. Yatağan İlçesi'nde esnaflık yaptığı öğrenilen 21 yaşındaki M.Ö'nün ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:

"Melek dün saat 16.00'da beni arayarak yüksekten kendisini atacağını söyledi. Telefonunu ise sonrasında kapadı. Telefonu, sürekli aradım. Ancak bir türlü çağrılarıma cevap vermedi. Yüksek yerlere çıkarak saatlerce onu aradım. İlerleyen saatlerde ise Yonca Kurt, sevgisine karşılık bulamadığı kişiyi cep telefonundan görüntülü aramış. O kişi de beni arayarak, görüntüde Melek ve Yoncan'ın Masa Dağı'nda olduğunu tespit ettiğini söyledi. Melek'in ablasıyla beraber dağa çıktık. İkisi de uçurumun kenarında oturuyordu. Bizi gördükten sonra ayağa kalkıp, 'sakın yaklaşmayın' dediler. El ele tutuşarak atladılar. Olayda kesinlikle benim bir suçum yok."

Olayda gözaltı kararı olmadığı öğrenilirken, Melek Basalak'ın cenazesi Menteşe Kurşunlu Camii'nde, Yonca Kurt'un ise cenazesi Yatağan İlçesi'nde ikindide kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek.

TOPRAĞA VERİLDİLER
Muğla'da yaklaşık 100 metrelik uçurumdan ölüme atlayan Yatağan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Yonca Kurt ile aynı yaştaki sınıf arkadaşı Melek Basalak, son yolculuklarına uğurlandı. Basalak'ın cenazesi; Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'deki Kurşunlu Camii'nde, Kurt'un ise cenazesi Yatağan İlçesi Zeykinköy Mahalle Camii'nde ikindide kılınan namazın ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.(DHA)

 
Rusya: ABD'nin saldırısı kabul edilemez
 
İzmir'de yaşayan İranlılar oy kullandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seydiköylü 19 Mayıs 2017 Cuma 14:04

Mutsuz insanlar ülkesi ! Tebrik etmek lazım bu ülkeyi yönetenleri, yazık ettiler gençlere.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka Soroptimist Kulübü'nden Türkiye'de bir ilk
Karşıyaka Soroptimist Kulübü; Çiğli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan,‘Toplum ...
Polonyalı basın mensupları ağırlandı
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar ...
Çeşme'yi bilmeyen kalmayacak
İzmir'in Çeşme ilçesinde, Çeşme Rotary Kulübü ve Çeşme Turizm Otelcilik ...
 
İzmir'de 'Huzurlu Sokaklar' denetimi
İzmirde, 'Huzurlu Sokaklar' denetimi kapsamında park, cadde ve kamuya ...
61 yaşında 640 gram esrarla yakalandı!
İzmir'de polis tarafınan uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, ...
Manisa'da FETÖ operasyonu: 28 gözaltı
Manisa il merkezi ve ilçelerinde FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı ...
 
Manisa'daki inşaat temelinden top mermisi çıktı!
Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir binanın inşaat temeli kazısı sırasında ...
Minikler Sosyal Güvenlik Çocuk Şenliği ile eğlendi
İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında ...
Başsavcının ölümüne FBI usulü soruşturma
Denizli'de, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli'nin ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva