HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Ocak 2016 Cuma - 11:32

Konaklı öğrencilere karne sürprizi

Konak Belediyesi, yarıyıl tatiline giren ilköğretim ve ortaokul öğrencilerinden ihtiyaç sahibi olanlara karne hediyesi olarak kaban ve bottan oluşan hediye paketleri armağan etti.

Konaklı öğrencilere karne sürprizi

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce 71 ilk ve ortaokulda okuyan toplam 2 bin 500 öğrenciye bot, bin 650 öğrenciye ise kaban yardımı yapıldı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da Gültepe’deki iki okulda gerçekleşen yardım dağıtımına katılarak öğrencilerin karne hediyesi sevincine ortak oldu. İlk olarak Toros’taki Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerle buluşan Başkan Pekdaş’ı Okul Müdürü Şerafeddin Bilir ile veliler karşıladı. Karne sevincini aldıkları hediyelerle taçlanan öğrencilerle buluşan Pekdaş,  minikleri sevgiyle bağrına bastı. İsimleri önceden belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara hediye paketlerini veren Başkan Pekdaş, yarıyıl tatilini mutlu geçirmeleri dileğinde bulundu. Pekdaş, miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

OKULLARA YARDIMLAR SÜRÜYOR
Konak Belediyesi olarak ilçedeki okullara yardım eli uzattıklarını belirten Pekdaş, “Belediye olarak okullarımıza çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Pek çok okulun boya badanasını, okul bahçelerinin çevre düzenlemesini yaptık, sınıf ve çok amaçlı salonlarını yeniledik, tuvaletleri onardık. Çocuklarımız spor yapsın diye okul bahçelerindeki spor alanlarında düzenlemelerde bulunduk. Bunları geleceğimiz olan çocuklarımız iyi eğitim alsın diye yapıyoruz. Biz bunları devletin bize verdiği bütçeden karşılıyoruz. Bizim görevimiz bu bütçeyi adil ve dengeli harcamak, sizin göreviniz de bu yapılanları itinalı kullanmak. Harcadığımız para halkın yani sizin paranız. Yapılanları koruyarak kullanın ki; sizden sonra geleceklere de bu yapılanlar kalsın” diye konuştu. Okul Müdürü Şerafeddin Bilir de desteklerinden ötürü Pekdaş’a teşekkür ederek, “Öğrencilerimize ve okullarımıza verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizle birlikte sizi yakından tanımaktan mutluluk duyduk” dedi.

MESLEK SAHİBİ OLAN AÇ KALMAZ
Başkan Pekdaş’ın ikinci durağı Kazım Karabekir Orta Okulu oldu. Burada da Okul Müdürü Mustafa Yıldırım tarafından karşılanan Başkan Pekdaş, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin yakın ilgisiyle karşılaştı.  Karne hediyelerini vermeden önce öğrencilere derslerini ihmal etmemelerini öğütleyen Başkan Pekdaş, özellikle kız öğrencilerden eğitimlerini aksatmamalarını istedi.  Pekdaş, “Herkesin bir mesleği olsun ki, iş bulmada zorlanmayın. Mesleği olan insanlar asla aç kalmaz. O nedenle aileleriniz için de umut olun” dedi. Ziyaret sonunda Okul Müdürü Mustafa Yıldırım, yardımlarından ötürü Konak Belediyesi adına Başkan Pekdaş’a çiçek ve teşekkür plaketi sundu.

GÜLTEPE’YE SPOR SALONU MÜJDESİ
Okul ziyaretleri sırasında Başkan Pekdaş bölge halkına bir de müjde verdi.  Yoğun yapılaşmanın olduğu Gültepe’ye çok amaçlı bir spor salonu yapmak için çalışmalara başladıklarını duyuran Başkan Pekdaş, yer tespitinin yapıldığını ve çok kısa bir sürede çalışmaların başlayacağını söyledi. Pekdaş, projenin hayata geçmesiyle birlikte 7’den 70’e tüm Gültepelilerin spor yapabileceği modern bir tesisi bölgeye kazandırmış olacaklarını dile getirdi.

 
Gaziemir’de kursiyerlerden muhteşem konser
 
Muğla’da kaçak avcılığa geçit yok!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’daki ofislerde egzersiz vakti!
Karşıyaka Belediyesi, masa başında görev yapan çalışanların fiziksel aktivite ...
Torbalı Belediyesi yoksulların yüreğini ısıttı!
Torbalı Belediyesi kış mevsiminin kendisini hissettirdiği son iki ayda ...
Çalkaya’dan plan isyanı: İnciraltı’nı kaybedebiliriz
Başkan Çalkaya İnciraltı'nda yılan hikayesine dönen imar planlarıyla ilgili ...
 
Bornova’nın çocuklarına çevre bilinci eğitimi
Bornova Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen “Bitkisel Atık Yağ Toplama ...
Başkan Selvitopu CHP Karabağlar'ı ağırladı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi ...
Atıklardan can dostlara kulübe yaptılar
İzmir Büyük Çiğli Özel Türk Koleji öğrencileri, “Atıklarımızı Sokak Hayvanları ...
 
Örnek çalışma: Büyükşehir üreticiye ışık tutuyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarım bölgelerini ziyaret ederek üreticilere ...
Bakanlıktan belediyelere: ‘Hassan bölgeleri’ bildirin!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çevresel gürültünün değerlendirilmesi kapsamında ...
Geçici tramvay düzeni: O yol 10 gün kapalı
Konak Tramvayı'nın geçiş güzergahındaki hat imalatları nedeniyle Mustafa ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva