HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Mart 2018 Perşembe - 13:27

Konak’ta kadro operasyonu... Pekdaş performansa baktı, görevden aldı!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş kadroda değişime gitti. Pekdaş, yardımcısı Nurcihan Özer’i görevden alırken bu göreve Özel Kalem Müdürü Dilek Demir Kubanlı’yı atadı. Bazı müdürlerin de yerlerini değiştirdi.

Konak’ta kadro operasyonu... Pekdaş performansa baktı, görevden aldı!

EGEDESONSÖZ- Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş belediye kadrosunda değişime gitti. Pekdaş, hem seçim sürecindeki çalışmaları koordine edecek hem de ilk dönemin son yılındaki çalışmaları yürütebilecek yeni ekibi oluşturma kararı aldı. Pekdaş, Karşıyaka Belediyesi’nden transfer ettiği sendikacı kökenli Başkan Yardımcısı Nurcihan Özer’i görevden aldı. Özer, belediyenin imar ve şehircilik, plan ve proje, yapı kontrol, etüd proje ve emlak ve istimlak müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Özer’in görevden alınmasından sonra boşalan başkan yardımcılığı kadrosuna ise Pekdaş’ın İzmir Barosu’ndan getirdiği ve uzun süredir özel kalem müdürlüğünü emanet ettiği Dilek Demir Kubanlı atandı. Kubanlı’ya insan kaynakları, spor ve basın halkla ilişkiler gibi müdürlükler bağlandı. Pekdaş’ın değişim kapsamında yönetim şeması içinde teknik müdürlükleri Belediye Başkan Yardımcısı Şehir Plancısı Eser Atak’a bağlayacağı öğrenildi. Atak, Ankara Çankaya’da uzun yıllar eski Belediye Başkanı Bülent Tanık ile birlikte başkan yardımcısı olarak çalışmış, yerel seçimlerin ardından Konak Belediyesi’ne transfer olmuştu.

Belediyedeki üst yönetim değişiklikleri müdürlüklere de yansıdı. Sosyal Yardım İşleri Müdürü  Servet Mücella Baytuğ görevinden alınırken yerine daha önce bu görevi yapan Zerrin Polat atandı.

Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Ayşegül Altınbaş’ın da yeri değiştirildi. Altınbaş’ın yerine Dilek Eroktay Öncül getirildi. İzmir Barosu’nda geçmiş yıllarda kadın ve aile konularında çalışmalarıyla bilinen Altınbaş, yeni atama rüzgarında Kadın ve Aileden Sorumlu Müdürlüğe getirildi. Burada bulunan Müdür Meryem Sözgen başka birime gönderildi.

Ayrıca, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak’ın aynı zamanda vekalet ettiği Fen İşleri Müdürlüğü’ne getirilen Ali İhsan Tekin’in çalışmalarına başladı. Yunak, yeni şemada sadece başkan yardımcısı olarak devam edecek. Yunak’a bağlı birimler olan Park Bahçeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise aynen kaldı. Yunak'a Kadın, Aile, Dış İlişkiler ve Sağlık Müdürlükleri de bağlandı.

Öte yandan, belediyedeki değişimlerin ve şemadaki görev paylaşımının Başkan Pekdaş’ın insiyatifi doğrultusunda “performans” kriteri ölçüt alınarak yeniden değerlendirilebileceği, farklı değişikliklerin de yapılabileceği belirtildi.

MOTİVASYON İÇİN GEREKLİ
Değişim kararıyla ilgili konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Her büyük kurumda bu tür değişimler zaman zaman yaşanır. Yeni bir motivasyon ve enerji için bu gereklidir. Kurumun geleceğe daha da güçlenerek girmesi için bu yenilemelere ihtiyaç vardır. Göreve gelen arkadaşlarımız belediyemizde daha önce de görev almış, deneyimli isimler. Kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Tüm belediye personelimiz daha önce olduğu gibi bundan sonra da uyum içinde çalışmaya devam edecektir, Konaklı hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmayı sürdürecektir” dedi. 

 
Akhisarspor seriyi devam ettirmek istiyor
 
TRT'nin yasakladığı şarkılarla ilgili açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gonca ekinci 3 Mart 2018 Cumartesi 08:11

Cok iyi olmus.

Yorumu oyla      9      5  
Hür Düşünce 2 Mart 2018 Cuma 15:57

Sadece belediye çalışanları değil- diğer resmi dairelerde de görev yapanlar- canını dişine takarak çalışmalı- Bugün ülkemizde en aranılan iş- devlet memurluğu. Ancak birçoğuna sorarsan ne işini ne de maaşını beğenir. İşini dürüstçe yapan ne meslekte olursa olsun-çok saygındır.

Yorumu oyla      9      5  
Dede 2 Mart 2018 Cuma 09:36

Başkanın kararıdır kadro konusunda istediğini yapabilir. Yerinde ve güzel değişiklikler olmuş. Daha iyi hizmet için yapılan her değişim taktir edilmeli. Göreve gelen arkadaşlara başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      9      7  
Baron 2 Mart 2018 Cuma 06:41

Son çırpınışları CHP bu seçim gider

Yorumu oyla      16      9  
Vatandaş 1 Mart 2018 Perşembe 22:45

Çalışanların ne derdi varmış Türkiye’deki belediyeler içinde en yüksek maaşı alıyorlar onların aldığı paranın yarısına çalışıyoz büyük şehirde görmek istiyoruz SEMA BAŞKANI

Yorumu oyla      11      10  
ahmet 1 Mart 2018 Perşembe 22:08

önemli olan müdürlükler ve çalışanlar arasındaki uyumu sağlamaktır.Bu uyum sağlanırsa doğru ve hızlı bir hizmet gelir.Başkan iyi niyetli kadrolarıda öyle olmalı...

Yorumu oyla      10      6  
Çetin 1 Mart 2018 Perşembe 19:56

Bence de darısı diğer belediyelerin başına kimse oturduğu koltuğa alıştırılmamalı hakkını veremeyen kaldırılsın maaşınızı vatandaş karşılıyor iş yapmayan gitsin salla başı al maaşı yok vatandaş herşeyin farkında

Yorumu oyla      14      7  
Hakkı baba 1 Mart 2018 Perşembe 19:15

Büyükşehir belediyesininde bir operasyon yapılması temennisi ile

Yorumu oyla      16      5  
Burokrasi 1 Mart 2018 Perşembe 18:53

Bunlara ilave ruhsat mudurununde degismesi gereklidir

Yorumu oyla      12      5  
öz izmirli 1 Mart 2018 Perşembe 18:47

izmirde büyükşehir ve ilçe belediyelerinden hiç bir beklentim yok..görevden alınanlar başka göreve sonra tekrar aynı göreve sonra ordan başka belediyeye sonra o ilçeden bu ilçeye ordan büyükşehire...yazık izmire 20 yıldır aynı izmir...

Yorumu oyla      19      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gazeteci Göçmenoğlu, Buca anılarını anlattı
Bucalı gazeteci yazar Tayfur Göçmenoğlu Türk Sanat Müziği konseri eşliğinde ...
Karşıyaka’da Aliyev’e büyük vefa
Karşıyaka Belediyesi, Hocalı Katliamı’nın 26'ncı yıl dönümünde anlamlı ...
Ödemiş'te çocukların ikinci adresi Macera Parkı
Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan Macera Parkı, öğrencilerin ilgi odağı ...
 
Konaklı öğrencilerden orantısız zeka... 'İzmaritli' demokrasi
İzmir’in Konak ilçesinde yer alan Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi’nin ...
Öğrencilerden Başkan Uyar'a proje ziyareti
İzmir Ekonomi Üniversitesi(İzmir Ekonomi Üniversitesi) Mimarlık Fakültesi ...
İzmir İktisat Kongresi APİKAM masasında!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik kalkınma savaşımızın temeli olan ...
 
Bornova'da Hocalı katliamı unutulmadı
Bornova Belediyesi, Hocalı Katliamı’nın 26’ıncı yılında Karacaoğlan Mahallesi’ndeki ...
Dünyanın zirvesinden İzmir'e övgü!
Çevre sorunlarına karşı sağlıklı bir kentleşme modelini savunan İzmir ...
Kirazlı muhtarlardan Mehmetçiğe anlamlı destek
İzmir’in Kiraz ilçesi Çömlekçi muhtarı Nihat Dilber ve Yağlar Mahallesi ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva