HABERLER>SPOR
15 Ekim 2015 Perşembe - 09:50

Konak’ta amatörün eksiği kalmadı

Konak Belediyesi 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden Konak’ın 12 takımının sezon boyunca ihtiyacı olan tüm spor malzemelerini karşıladı.

Konak’ta amatörün eksiği kalmadı

Spora katkılarını sürdüren Konak Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 12 amatör futbol kulübüne malzeme yardımı yaptı. Yeni sezona takımların eksiksiz girmemelerini sağlayan malzeme yardımı Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasında düzenlenen törenle teslim edildi. Törene Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra Reo Atilla Spor, Çiçek 46 Spor, Damlacık Spor, Dostgücü Spor, Gültepe Spor, Kadifekale Çamlık Spor, Toros Gücü Spor, Ülkü Spor, İzmir Yıldız Spor, Yapıcıoğlu Spor, Yeşilova Spor ve Yılmaz Kaya Spor kulüplerinin yöneticileri ile belediye meclis üyeleri katıldı. Takımların eşofman, krampon, yağmurluk, futbol topu, forma ve spor ayakkabı gibi temel ihtiyaçlarını içeren destek paketleri kulüp yöneticilerine teslim edildi.

TALEBE GÖRE EKSİKLİKLER GİDERİLDİ
Sporu daha geniş kitlelere ulaştırmak adına bünyesinde spor okulları açan Konak Belediyesi’nin, bir yandan da ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürdüğünü belirten Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Bugün ilçemizi amatör kümede temsil eden 12 kulübümüze yardımda bulunduk. Bu yardımlar kulüplerimizin istekleri doğrultusunda belirlenmiştir. Konak’ta 25 amatör kulüp var. Hepsinin ihtiyaçları çok fazla. Bu ihtiyaçları karşılıklı dengeleyerek koordine ediyoruz. Bunu, yardımların ilk aşaması olarak kabul edin. Süreç içinde farklı yardımlarımız olacaktır. Hep birlikte Konak’a hizmet etmek borcumuz. Gençlerimizin kendilerine güvenlerinin artması, kolektif çalışmaya açık bireyler olarak yetişmeleri spor yapmalarıyla mümkün. Bu konuda gösterdikleri çabalar nedeniyle de amatör kulüplerimize teşekkür ediyorum. Tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi. 


CUMHURİYET’TE BULUŞALIM
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ekim ayında meclis kararıyla alınan ayın temasının da ‘Kentte Cumhuriyet Coşkusu’ olarak belirlendiğini ve tüm ay boyunca etkinliklerin bu bilinçle yapılacağını dile getirdi. Pekdaş, “Cumhuriyet ancak kendine güvenen bireylerle yaşayabilir. Gerçekleştireceğimiz etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunu yaşatacağız. Tüm etkinliklerimize kulüplerimizin de katkısını ve katılımını bekliyoruz. Çocuklarımızın cumhuriyet coşkusuna bağlı çocuklar olarak yetişmesi için gayret sarf edelim. Bu tema çerçevesinde ortak etkinlikler yapalım” çağrısında bulundu.  Törende konuşan Konak Amatör Kulüpler Birliği Basın Danışmanı ve Damlacık Spor Kulübü Başkanı Ahmet Naci Yıldız da katkılarından ötürü Başkan Pekdaş’a teşekkür ederek, “Dört yıl önce Amatör Spor Kulüpler Birliği kurulduğundan bu yana Konak Belediyesi desteğini bizlerden hiç esirgemedi. Başkanımız Sema Pekdaş da tüm amatör kulüplerin yanında odu. Umarım bundan sonra da olmaya devam eder” dedi.

 
Bornova’da mahalle ziyaretleri yatırıma dönüşüyor
 
Buca’da yeşil atak: 15 yeni park geliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milli Takım'a adam başı 500 bin Euro!
Milliler, “Olmaz” denileni yapıp Fransa 2016’ya doğrudan gitme hakkını ...
Sepil için artık tek adres Göztepe!
Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in Genel Energy İcra Kurulu Başkanlığı'ndan ...
Kaf-Kaf’ta Engin şoku
PTT 1'inci Lig'de cumartesi günü Kardemir Karabükspor'a konuk olacak Karşıyaka'da ...
 
Arena’da tarihi gün: Kaf-Kaf, Barça’yı ağırlıyor
Tarihinin ilk Turkish Airlines Euroleague maçını yarın oynayacak olan ...
Saygı duruşuna ıslıklı ve tekbirli karşılık!
Milli maç öncesinde Ankara katliamında hayatını kaybedenler için yapılan ...
Mucize gerçek oldu: Milliler EURO 2016'da!
Milli Takımımız, EURO 2016 Elelmeleri grubundaki son maçında İzlanda'yı ...
 
Şike davasında beraatlere itiraz
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere spor dünyasından ...
Özdeş: Yaptım, yine yaparım!
PTT 1'inci Ligi'nde ilk 7 haftada 1 galibiyetle zirvenin 9 puan gerisinde ...
Göz-Göz’de Mehmet’in fendi, Maah’ı yendi
Göztepe’de geçen sezon sergilediği futbolla şampiyonluğa önemli katkı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva