HABERLER>GÜNCEL
27 Mayıs 2019 Pazartesi - 17:10

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde coşkulu ödül töreni

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı boyunca çeşitli proje ve başarılara imza atmış öğretmen ve öğrencilerin ödüllendirildiği tören büyük katılımla gerçekleştirildi. Törende konuşan Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek, "Bizlere bu başarıları yaşatan değerli okul yöneticilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren değerli meslektaşlarımıza, projelerde görev alan ve komisyonlarda görev alarak eğitime katkı sunan değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve üniversitelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nde coşkulu ödül töreni

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2018- 2019 Eğitim Öğretim ödül töreni  İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, şube müdürleri ve davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şube Müdürü Menderes Tunç “Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 136 Eğitim Kurumu 6000 öğretmen ve 70000 öğrenci ile büyük bir camiadır. Bütün gayretlerimiz öğrencilerimizien iyi şekilde yetiştir içindir. Her yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da okullarımızda akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Özellikle ulusal ve ulusal arası başarılarıyla derece yapan öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz.” dedi.

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek ise “Bizlere bu başarıları yaşatan değerli okul yöneticilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren değerli meslektaşlarımıza, projelerde görev alan ve komisyonlarda görev alarak eğitime katkı sunan değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve üniversitelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

500 ÖDÜL DAĞITILDI
Konak projesi ekibine, “Okullar Dostluk İçin Yarışıyor.” teması ile spor dalında etkinlikler yapan ekibe, Türkülerle Anadolu ekibine, Kısa Film ve Kadrajımdan İzmir Yarışması Ekibi ve Dereceye giren öğrencilere, Matematik Olimpiyatları Yarışması'nı hazırlayan öğretmenlere, dereceye giren öğrenci ve takımlara, Satranç Turnuvası’nı düzenleyen komisyon üyeleri ve dereceye giren öğrencilere, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nı düzenleyen komisyon üyeleri ve dereceye giren öğrencilere, Konak Projesi Pano yarışmasında dereceye giren okullarımıza ve Ulusal/Uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize plaket, madalya ve kupaları takdim edildi.Öğretmen ve öğrenci olarak toplam 500 adet ödül dağıtıldı.

Büyük katılımla gerçekleşen bu törende öğrenci ve öğretmenlerin heyecanları görülmeye değerdi. Şehit Fazıl Bey Ortaokulu öğrencileri müzik grubunun seslendirdikleri şarkılar ve Şehit ÖmerHalisdemir Anaokulu öğrencilerinin gösterileri katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Törenimiz öğrencilere verilen kitap hediye çeklerinin çekilişi ile son buldu. Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ödül Töreni’nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz.

 
Bahçeli'den Şehitleri Anma Günü mesajı
 
Küme düşen Bursaspor'un başkanı hakkında soruşturma!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oksijen tüpü dehşeti: 3 yaşındaki çocuk öldü
İstanbul'dan Edirne'ye giden bir ambulans, TEM Otoyolu Çerkezköy mevkiinde ...
Üzerlerine kaynar süt dökülen ikizleri ölüm ayırdı
Konya'nın Ereğli İlçesinde tencerenin devrilmesi nedeniyle üstlerine kaynar ...
Firari cinayet şüphelisi Selçuk'ta yakalandı
İzmir'in Konak ilçesinde birlikte yaşadığı kadının annesini silahla öldürdüğü ...
 
İzmir'de bir ilçe 7 gündür onu arıyor!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşayan Emine Sarı, bir haftadır kayıp olan ...
Define arayan 7 kişi suçüstü yakalandı
Konya'nın Derbent ilçesinde 2'nci derece sit alanında kepçe ile define ...
İzmir'deki 'mahrem imam' davasında ceza yağdı!
İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem imam yapılanmasında ...
 
Askerliğini ikinci 6 aya uzatanlara, askeri ve sivil hayatta avantajlar
'Yeni Askerlik Sistemi'nde, askerlik görevini tamamlayıp, ikinci 6 aya ...
Foça'da denizden 1 ton çöp çıkarıldı!
Foça ilçesinde, ortaokul öğrencileri; Jandarma Komando Okulu ve Eğitim ...
7 yaşındaki Evin Çiçek'ten kötü haber
Van'ın Erciş ilçesinde baraj gölüne düşen 7 yaşındaki Evin Çiçek'in cesedi bulundu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva