HABERLER>GÜNCEL
1 Şubat 2019 Cuma - 13:32

Kocasını öldüren kadın: Akşam tokat attı, sabah ilişki istedi!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 10 yıllık eşi Zülfikar Tuncer’i(39) aralarında çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan İpek Tuncer'in (34) yargılanmasına başlandı. Duruşmada zaman zaman gözyaşlarını tutamayan İpek Tuncer, “Akşam kavga ettik, sabah ilişkiye girmek isteyince tartıştık. Bu sırada, korkutmak için savurduğum bıçak göğsüne saplandı. Yaralandığını görünce korkup, dışarı kaçtım. Öldürmek istememiştim. Öldüğünü cezaevinde öğrendim” dedi.

Kocasını öldüren kadın: Akşam tokat attı, sabah ilişki istedi!

Olay, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Tekke Mahallesi'nde meydana geldi. Gemlik ilçesinde bir fabrikada çalışan Zülfikar Tuncer ile eşi İpek Tuncer arasında oturdukları apartman dairesinde tartışma çıktı. Tartışma, apartmanın merdivenlerinde de devam etti. İpek Tuncer, mutfaktan aldığı bıçağı eşinin göğsüne sapladı. Ağır yaralanan Zülfikar Tuncer merdivenden yuvarlandı ve kafasını çarptı. Komşular polisi aradı. İpek Tuncer ise apartmanın dışında, yol ortasında yerde yatarken bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zülfikar Tuncer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kanlı bıçağı apartmanın önünde bulan polis, uzun süre yol ortasında yatan İpek Tuncer'i hastaneye götürdü. Polisin sorularını yanıtsız bırakan Tuncer, tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

'KAYINVALİDEM AÇIK GELİN İSTEMİYORMUŞ'
Bursa 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'kasten eşini öldürmek' suçundan hakkında 'ağırlaştırılmış müebbet' cezası istemiyle dava açılan 2 çocuk annesi İpek Tuncer’in yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık İpek Tuncer, aşırı heyecan nedeniyle ifadesini oturarak verebildi. Mahkemeye 3 sayfalık yazılı savunma sunan İpek Tuncer, “Kaçarak evlendik. Yüksek dozda psikolojik ilaç kullanıyorum. Düğünümüzde her şeyi beraber beğenip aldık. Kayınvalidem düğünde hiç konuşmadı. Önce anlamadım ama sonra eşim bana tokat atınca kayınvalidemin açık gelin istemediğini öğrendim. Eşime 'sen annen için bana tokat attın' dedim, o da bana 'ailen seni hiçe saydı' dedi. Sürekli kavga ederdik. İki kızımız oldu. Kızımın birinde böbrek rahatsızlığı vardı. İkimizin de psikolojik tedaviye ihtiyacı varmış ama anlayamadık. Son zamanlarda bizi istemiyordu. Aileme, ablama gitmeme izin vermiyordu. Ben de çıkmazdım. Çok bunaldığım zamanlarda 'boşanacağım' derdim, o da 'ölmek var dönmek yok" derdi” diye konuştu.

“AKŞAM TOKAT ATTI, SABAH İLİŞKİ İSTEDİ”
Olaydan önceki akşam kızını hastane götürdüğünü söyleyen İpek Tuncer, sözlerine şöyle devam etti:

“Eve döndüğümde bana küfür etti. Karşılık verince bana iki tokat attı. Sonra ayrı odalarda uyuduk. Olay sabahı kahvaltı hazırlamak için kalktım. Çocuklar uyuyordu. Mutfaktaki tıkırtılara uyanıp, yanıma geldi ve beni alarak yatak odasına götürdü. Elimde bıçak vardı, alıp konsolun üzerine bıraktı. İlişkiye girmek istediğini söyledi, kabul etmedim. Ona kızgındım akşam bana tokat attığı için, bu nedenle ilişkiyi reddettim. O ise beni tutup soyunmamı istedi. Bir ara konsoldaki bıçağı gördüm, alıp, korkutmak amacıyla salladım, göğsüne saplandı. Yaralandığını görünce korktum ve evden kaçtım. Öldürmek istememiştim. Öldüğünü de cezaevinde öğrendim.”  

'BİZ YATAKTA ÖLDÜRDÜĞÜNE İNANIYORUZ'
Duruşmaya müşteki olarak katılan ölen Zülfikar Tuncer’in 3 ablası ise, sanığın ifadesini kabul etmediklerini söyleyerek, “Zülfikar beş vakit namazını kılan birisiydi. Sanık hiçbir şekilde kadınlık görevini yapmıyordu. İki çocuğuna da bakmadığı için çocukları hastaydı. Bıçağı mutfaktan aldığına inanmıyoruz. Olay akşamı da ailesi ile birlikteydi. Kardeşimiz onu hep özgür bıraktı. Biz tartıştıklarına hiç şahit olmadık. Kardeşimiz boylu posluydu, kendini savunabilirdi. Nasıl savunamadı bilmiyoruz. Yatakta öldürdüğüne inanıyoruz. Cezalandırılmasını istiyoruz” dediler.
Mahkeme heyeti, İpek Tuncer’in tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi. (DHA)

 
Kolombiya'da Türk profesörün öldürülmesi ile ilgili flaş gelişme
 
Hükümet kapandı, porno izleme oranları arttı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında zorla getirme kararı!
Bir televizyon kanalındaki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara ...
Tutuklandılar! Polisi bile şaşırtan haberleşme ağı!
Erzurum'da Türkiye'de tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olan ...
Ege Ajans’ın 33’üncü yaşı törenle kutlandı
Türkiye’nin üniversite bünyesinde kurulan ilk akademik haber ajansı olan ...
 
MHP’li Şahin’den 31 Mart yorumu: O gece Cumhur İttifakı’nın mutluluğuyla biter!
AK Partili Zeybekci ve CHP’li Soyer’in rekabeti için konuşan MHP İzmir ...
'Maceracı' için istenen hapis cezası belli oldu!
FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne ait, kapatılan Samanyolu televizyonunda ...
Elektrik ve doğalgaz aboneliklerinde yeni dönem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Mart ayı itibarıyla elektrik, doğalgaz ...
 
İGC: Abdi İpekçi'yi saygı ve özlemle anıyoruz
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu, Milliyet Gazetesi Genel ...
Arşivden... Savcı Nurettin Soyer, Uğur Mumcu'ya neler anlatmıştı?
Arşivden... Savcı Nurettin Soyer, Uğur Mumcu'ya neler anlatmıştı?
Hortum bu kez İzmir'de!
İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında dün akşam saatlerinde denizin üzerinde hortum meydana geldi.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva