HABERLER>POLİTİKA
30 Mayıs 2013 Perşembe - 18:57

Kocaoğlu örgütle buluştu: Partinin neferiyim!

Büyükşehir Belediye Başkanı yoğun bir program sonrası döndüğü İzmir’de ilçe başkanları zirvesine katıldı. Kocaoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kocaoğlu örgütle buluştu: Partinin neferiyim!

EGEDESONSÖZ – Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yoğun programının ardından döndüğü İzmir’de örgütle buluştu. Diyarbakır gezisi sonrası İsviçre’ye İZBAN’ın ödülünü almaya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, İstanbul’daki ‘Kentine güvenen kentler’ fuarı sonrası geldiği İzmir’de, İl Örgütü’nün bu kez Kemalpaşa’ya taşıdığı ilçe başkanları toplantısına konuk oldu.

Saklı Cennet Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da katıldı.

BAŞARI İÇİN UYUM ŞART
Toplantının açılış konuşmasını CHP İl Başkanı Ali Engin yaptı. İl Başkanı Engin, yapılan bu toplantıların seçim öncesi çok büyük önem taşıdığına dikkat çekti ve şunları söyledi: Bu toplantılarda yol haritamız çıkıyor ve ahenk içinde çalışmamızın önü açılıyor.İzmir’deki başarımızın devamını sağlamamız için il,ilçe, belde örgütlerimiz, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle uyum içinde çalışmaya devam etmemiz şart. Son dönemlerde bu konuda İzmir de yakaladığımız birlik beraberli havası inanıyorum ki seçimlerde bize İzmir’de çok daha başarılı bir sonuç getirecektir. Bu uyumun sağlanması için bugünkü toplantımıza büyükşehir belediye başkanımız Aziz Kocaoğlu da katılıyor. Böylece hem belediyemizin çalışmalarını birinci ağızdan duyma hem de vatandaşlarımızın taleplerini kendisine iletme şansı bulacağız
 
NOT ALDI, BRİFİNG VERDİ
Başkan Aziz Kocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında sandık örgütlenmesi ve aday adaylarının eğitim programı gündemiyle toplanan CHP’li başkanlara brifing verdi. Başkan Kocaoğlu’na ilçelerindeki vatandaşların talepleri ileten ilçe başkanları özellikle yol, altyapı, ulaşım ve cenaze işleri ile ilgili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Talepleri not alan Başkan Kocaoğlu kentteki altyapı çalışmaları hakkında geniş bir bilgi verdi. Kocaoğlu şunları söyledi: Altyapı yatırımlarına çok büyük önem verdik, İZSU arıtmaların neredeyse tamamını bitirmiş durumda. Bu işler uzun zaman alıyor ve yüksek maliyetleri var. Sadece Yeni Foça’nın altyapı çalışmaları neredeyse 50 milyon liraya mal oluyor. Ancak bu konuda prensibimizi bozmayacağız ve altyapı çalışmalarına aralıksız devam edeceğiz. Arıtmalar bitmeden, Yüzülebilir Körfez projesinin bir anlamı yok. Önce bu tesislerle Körfez’e akan kanalizasyonları engelleyeceğiz ki körfez yüzülebilir olsun. Bu yolda da çok büyük yol aldık. Ben sosyal demokrat bir belediye başkanı olarak sadece alt yapı, yol, ulaşımı çözmenin yeterli olacağına inanmıyorum, Görevimiz aynı zamanda bu kenti kalkındırmaktır. Dünya da 200 metropol arasında en hızlı büyüyen 4. kent olduk. 2012 yılının Aralık ayında, Dünyanın en iyi belediye başkanı seçildim. Bu payeleri boşuna vermezler. Bazı işleri yaparken ses getirmeyebilir ama o işin kente kattığı değerler er yada geç takdir görür. İzmir büyükşehir belediye başkanı olarak verilen ödüller, yaşatılan onur, bana değil bize desteğini her alanda veren İzmirlilere aittir.”


PARTİNİN NEFERİYİM!
Diyarbakır gezisi sonrası rakipten gelen övgüler ve İZBAN ödülü öncesi yaptığı teşekkür konuşması nedeniyle artan seslerin gölgesinde AK Parti’yle ‘sıcak ilişkisi’ günlerdir gündem olan Kocaoğlu toplantıda ‘manifesto’ gibi bir açıklama da yaptı. Kocaoğlu, “Ben 29 Mart’a kadar CHP’li bir belediye başkanı olarak İzmir’i daha da kalkındırmak için, partimizin elini daha da güçlendirmek ve İzmir’in her yerinde hem hizmet hem CHP bayrağının dalgalanması için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Belediye başkanlığı görevimin dışında da, örgütümüzün çalışmalarında bir parti neferi olarak üzerime düşen her şeyi yapmaya da hazırım” dedi.
 
Aziz Kocaoğlu konuşmasını ardından toplantıdan ayrılırken, İl başkanı Ali Engin Kocaoğlu’na katılımından dolayı teşekkür ederek, partide yaşanabilecek en kötü durumun iletişimsizlik olacağını söyledi. 



ADAY OLURKEN İYİ DÜŞÜNÜN!
Engin, iletişimin Genel merkez tarafından da ön planda tutulduğunu ifade ederek, yapılan son il başkanları toplantısı hakkında bilgi vererek şöyle konuştu: İl başkanları toplantısında seçimlere yönelik yöntemler konuşuldu. Görünen şu ki eğilim yoklamasının yapılması ağırlık kazanmış durumda. Aday olmak isteyen örgüt yöneticileri ile ilgili kesin bir tarih belirlenmiş değil. Seçimlerde elbette ki herkesin aday olma hakkı var ama ilçe başkanlarımın ve yöneticilerimin aday olmadan önce iyi düşünmelerini, ilgili makamlarla gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra adaylıklarını açıklamalarını tavsiye ederim. Aday olmak için istifa edip de aday gösterilmemesi durumunda şimdiki görevlerini kaybedecek, başarılı ve tecrübeli arkadaşlarımız adına gerçekten üzülürüm. Aday olacak tüm arkadaşlarımıza sizlerin vasıtasıyla duyurmak isterim ki, adaylık çalışmalarını kim yaparsa yapsın mevcut başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi yıpratmadan çalışmalıdır. Parti sorumluluğu ve bilinci de bunu gerektirir. Partide ki bu birlik ve uyum sürecine darbe vuracak hiçbir çalışmaya, kim yaparsa yapsın örgütümüz müsamaha göstermeyecektir.
 
Toplantıda seçim çevresi sandık örgütlenmesi ile ilgili bilgilerde, il başkan yardımcısı Barış Erel tarafından verildi. Erel, İlçelerde tamamlanan sandık örgütlenmelerinin Genel Merkeze bildirilmesi gerektiğine ve seçmen listelerinin kontrolünün hayati önem taşıdığına vurgu yaparak “Üyemiz olduğu halde seçmen listelerinde gözükmeyen vatandaşlarımız var. Mevcut seçim sistemindeki açıklardan veya adreslerle ilgili belirsizlikten kaynaklanan bu durumun kontrolünün muhakkak ilçelerimizde bire bir iletişime geçilerek yapılması gerekiyor. Bir tek oyu bile görmezden gelme şansımız yok” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanları Haziran ayı içinde yapılacak toplantı için Seferihisar da bir araya gelme kararı alarak toplantı sonlandırıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
T.C. PARTİLİ 31 Mayıs 2013 Cuma 11:53

ALİ ENGİN BAŞKAN BU KURSU ANLADIK 500 TL VE 250 TL NEYİN NESİ GENEL MERKEZDE PARAMI KALMADI ADAY OLACAKLARDAN PARA TOPLUYORSUNUZ YENİ ASIRA DEMEÇ VERMİŞİNİZ ADAY OLACAKLARA ÖNCÜLÜK VERİLECEK AMA HEPSİNE DEĞİL TABİ DİYE NEDEMEK BU AMACINIZ NE

Yorumu oyla      18      5  
süleyman 31 Mayıs 2013 Cuma 10:14

CHP çok enteresan bir parti.İzmir de son aylarda kılıçtaroğlunun danışmanıyım diye dolaşan bir akademisyen ( istanbul da yaşamaktadır izmir li değil ) .Belediye başkanları ve kanaat önderleri ile toplantı yapıyor. Bu kişi çok kolay kılıçtaroğlunada ulaşabiliyor.Sayın KILIÇTAROĞLU görevlendirmiş olabilir. Ancak bu kişinin davranışlarında bir bozukluk var gibi. Kimi neye göre seçiyor kimlerden etkileniyor.İletişim sorunu olan bir kişinin seçilmesi enteresan CHP hakikaten alem bir parti.

Yorumu oyla      19      7  
ilçe başkanları 31 Mayıs 2013 Cuma 09:51

Ulaşıp da ne yapacaksınız..İstihdamdan başka bir işin peşinden koştuğunuz mu var

Yorumu oyla      16      6  
30 Mayıs 2013 Perşembe 23:02

Başkanım bide çamdibi ne el atsanız oranın köyden farkı yok orada ne zaman kentsel dönüşümü olcak

Yorumu oyla      21      5  
fatih karasu 30 Mayıs 2013 Perşembe 21:48

büyük başkan gurrurumuzsun...

Yorumu oyla      18      20  
TC gözlem 30 Mayıs 2013 Perşembe 21:45

akil başkan aziz kocaoğlu partinin neferiymiş TAYYİBE SONSUZ TEŞEKKÜR EDEREK NEFER OLAN İLK ÇAKMA CHP Lİ...

Yorumu oyla      26      9  
YORUMCU BABA 30 Mayıs 2013 Perşembe 21:30

Başkan Allah Aşkına Ne Olursun Bizim Neferimiz Falan Olma Lütfen.Artık Dayanacak Gücümüz Kalmadı.Bırak Artık İZMİR in Yakasını.Bu İşten Anlamıyorsun,Beceremiyorsun,Bu İş Sana Çok Bol Geldi.Partide Başka İş Bilen,Bu İşi Becerecek İnsanmı Kalmadıda Seni Çekmek Zorunda Kalıyoruz.

Yorumu oyla      27      10  
Orhan Yılmaz 30 Mayıs 2013 Perşembe 21:27

Başkanımızı İzsu konusunda kutlamak gerek.Özdereyi en kısa sürede arıtma ve bol içme suyuna kavuşturdu.Bu konuda kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

Yorumu oyla      17      13  
hamdi 30 Mayıs 2013 Perşembe 21:13

HEPİNİZE GÜLEGÜLE ,İZMİRLİYE ÇOK ÇEKTİRDİNİZ. ARTIK BECERİKSİSLERDEN KURTULMA ZAMANI

Yorumu oyla      27      11  
TC DEMOKRAT 30 Mayıs 2013 Perşembe 21:09

Toplantı,Toplantı,Bir Daha Toplantı,Sanırım Seçimlere Kadar Bu Toplantılar Devam Edecek Görünüyor. İzmirli'lere Çok Çalışıyoruz,Çalışmaktan Heba Olduk İzlenimi Verilmekte.Sanırsınız NEWYORK Belediyesini Yönetiyorlar.Bir Çok Gereksiz Laf Salataları Üretiliyor Ama Ortada Elle Tutulur Çok Az Şey Var.Sayelerinde İzmir SEYYAR SATICILAR ŞEHRİ Ünvanı

Yorumu oyla      29      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şengül’den Kocaoğlu ve CHP’ye metro salvosu
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül yazılı bir açıklama yaparak sert eleştirilerde bulundu.
CHP’li Ören’den ‘Bütünşehir’e karşı teklif
CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Büyükşehir olan illerde belde belediyelerinin ...
Kılıçdaroğlu İstanbul için seçimini yaptı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2014'teki yerel seçimlerde İstanbul ...
 
Tartışmalı ‘Alkol Yasası’na Gül’den ilk yorum
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, alkol düzenlemesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, ...
CHP İzmir’in Patronu’ndan ‘Diyarbakır’ yorumu: Biz gidersek…
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz ...
CHP’den Erdoğan’a yaylım ateşi ve 5 öneri
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, İstanbul'da yapılan ...
 
Erdoğan ‘kral' tezahüratına ne yanıt verdi?
Başbakan Erdoğan, Okmeydanı Spor ve Eğitim Vakfı Spor Tesisleri'nin açılışında ...
AK Parti’den ‘iki ayyaş’a ilk açıklama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan'ın ...
AK Parti İzmir’de ‘Yıldız FM’ kavgası!
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile İl Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva