HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Temmuz 2015 Çarşamba - 11:59

Kocaoğlu’ndan ‘ekibe’ bayram mesajı: İyi sınav verdik…

Büyükşehir Belediyesi’nde tatil öncesi bayramlaşma töreni düzenlendi. Başkan Kocaoğlu çalışma arkadaşlarına süreçte iyi sınav verdiklerini belirterek sıkı çalışma ve kalkınma vurgusu yaptı.

Kocaoğlu’ndan ‘ekibe’ bayram mesajı: İyi sınav verdik…

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ -  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde tatil öncesi bayramlaşma mesaisi yaşandı.

Başkan Aziz Kocaoğlu, tüm birimlerdeki bürokrat ve personelle bayramlaştı.

Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleşen törende personeliyle tek tek tokalaşan Başkan Kocaoğlu süreçte iyi sınav verdiklerini belirtti, eleştirilere göğüs germeleri gerektiğinin de altını çizerken, kırsal kalkınma planlarının önemine vurgu yaptı.



İYİ SINAV VERDİK, ÇALIŞMALIYIZ!
Çalışmalara tam gaz ettiklerini belirten Kocaoğlu şunları söyledi: Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sınırlarımız son noktaya valilik noktasına dayandı. Bir sene önce gerçekleşen yerel seçimlerde 9 ilçe, 23 belde, 430 köy daha bize bağlandı. Buralardaki bütün ihtiyaçları hep birlikte gerçekleştireceğiz. İZSU, ESHOT ve belediyemiz birimleri çalışmalarını paylaşıyorlar. Ama sınırların büyümesi buralarda birçok ihtiyacı da beraberinde getiriyor. 2004 yılından beri yaptığımız hazırlıklarla, ekonomik olarak düzelmemizle birlikte bu bölgelerde hizmetleri gerçekleştirecek finansa sahip olduk. Yoksa işimiz çok daha zor olacaktı. Bunu başardık. Doğru, düzgün, disiplinli finans politikasıyla gerçekleştirdik. Ayakları yere basan, öncelik sırası belirlenmiş, kentimizin yerelde kalkınması için gerekenleri günü geldikçe gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bunları çoğu arkadaşlarımız biliyor fakat alanların büyümesiyle aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. Yaşam tek düze değil. Birçok krizler sıkıntılar yaşadık. Bunları hep birlikte yaşadık, göğüs gerdik. Türkiye'de hiçbir kurumun kolay kolay veremeyeceği bir sınav verdik. Bu sınavı vermemizde sizlerin aklı ve bilimi kullanarak, evrensel ahlak ve hukuk kurallara uyarak işlerinizi yapmanıza borçluyuz. Yine aynı çerçevede çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle yurt dışından bakıldığında gerçekten örnek gösterilen, hem yapılan işler, hem ihalelerin şeffaf olması, finans yönünden ödeme ahlakının düzgün olması kurumun güvenilir bir kurum olmasını gerekmektedir. Peş peşe yaptığımız çabalarla, siyasi ve fikri düşüncesi ne olursa olsun, İzmir'de ve ülkemizde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin adı vardır. Bazı çalışmalarımız için ‘geç kaldı’ denebilir, eleştirilecektir. Bunların bir kısmı öğretici eleştirilerdir. Hep beraber bu eleştirileri alıyoruz. Elimizden gelen düzeltmeleri yapıyoruz. Ama sadece eleştirmek için gündem yaratmak için yapılan eleştiriler var. Bunlara da göğüs germemiz lazım. Bunu da yapıyoruz. Bunları hatırlatmak istedim. Biraz daha hızlanmamız gerekmektedir. Dünya zamanla yarışıyor. Bizim de yarışmamız gerekiyor. Biz ne kadar kendimizle yarışırsak kırsaldan başta olmak üzere, kalkınmasına katkıda bulunursak o kadar görevimizi layıkıyla yerine getirmiş olacağız. Bu bilinçle herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Biraz daha hızlanmamız gerektiğinin altını çiziyorum. Başarmak için mutlaka engelleyenler varsa, ihtimal vermiyoruz ama kente ülkeye zarar veren insanlardan kurumumuzda varsa ayıklamamız gerekmektedir. Bunları yapacak olanlar da yönetici arkadaşlarımızdır. Biz her zaman olduğu gibi kim olursa olsun yönetici arkadaşlarımızın arkasında duracağımızı buradan duyurmak istiyorum.

 
Başkan Badem'i duygulandıran hediye
 
Büyükşehir'deki sözleşme krizinde bayram öncesi mutlu son
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dentis 15 Temmuz 2015 Çarşamba 22:01

Sayın Başkan'ın ne kadar başarılı bir çalışma yaptığı, kent kart ihalesi sonucunda belli oldu, bu süreçte oluşan zarardan "çok başarılı" bürokratlarınız mı, yoksa siz mi sorumlusunuz? Oluşan kamu zararını kendi cebinizden mi, halkın cebinden mi karşılayacaksınız? Bu mu başarı!

Yorumu oyla      17      6  
15 Temmuz 2015 Çarşamba 20:12

hergün düzenli olarak izsu sitesine giriyorum hergün 12 ilçede su kesintisi var yalan diyenler takip etsin çeşmede haftada 8 kere su kesiliyor çare bulmak yerine bürokratlarının arkasındayım diyosun seninle bizim yaşadığımız izmir aynı değil

Yorumu oyla      20      8  
Vatandaş 15 Temmuz 2015 Çarşamba 18:31

Başkan'ın belediyecilikten anlamadığı açıklamalarından belli yöneticilerin arkasındayım diyor Allah aşkına şunu bana birisi söylesin sosyal demokrat bi partinin belediye başkanı çalışanın emekçinin arkasında olmalıdır asıl işi yapan onlardır bence kaç tane belediye bürokratı halkın arasında hepsi makam aracı altında geziyorlar tek amaçları bulunduklRı koltukları kaybetmemektir halka hizmet olsaydı izmir bu halde olmazdı bence

Yorumu oyla      19      8  
Taze baba 15 Temmuz 2015 Çarşamba 15:57

Şuan Çınarlı doğum hastanesindeyim. Bugün bir yavrum oldu. Sabah hastaneye geldiğimizde sular kesikti ve bir hastanede suların nasıl kesik olduğunu, deposunun nasıl boş olduğunu sorduğumda adres olarak iyi iş çıkaran başkanı ve ekibini gösterdiler. Daha sonra ise sinekten duramaz olduk. Henüz yeni doğmuş yavrumun odasına ilaç sıkamadığım içim ilaçlama yapmayan belediye sayesinde reflekslerim epey gelişti. Beni eşimi ve yavrumu bu duruma düşürenlere hiç bir şey demiyorum. Saolun beni soldan soğuttunuz.

Yorumu oyla      18      13  
ercument sahin 15 Temmuz 2015 Çarşamba 15:13

Bosyere elestirmeyin ,biz bildigimizi yapariz diyor lafin kisasi

Yorumu oyla      23      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Badem'i duygulandıran hediye
Ödemiş Belediyesi, gazi, şehit aileleri ile engelli vatandaşlar ve ailelerine ...
Balçova’da Ramazan paylaşımla geçti
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Ramazan iftarlarının sonuncusunda ...
Karşıyaka'da bayram öncesi 'tatlı' denetimi
Ramazan Bayramı’na yönelik çalışmalarını hızlandıran Karşıyaka Belediyesi, ...
 
Başkan Soylu’dan anlamlı iftar
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, şehit aileleri ve gazilerle iftarda ...
Buca’nın camileri bayrama hazır
Buca Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki camilerde ...
Urla'nın soysal marketi hizmete açıldı
Urla Belediyesi’nin uzun zamandır sürdürdüğü “Elden ele, evden eve” kampanyası ...
 
Büyükşehir tartışmalı gökdelen projesinde son sözünü söyledi!
Büyükşehir Belediyesi, Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası alanına yapılmak ...
Bornova Belediyesi'nden Naldöken'e 2 müjde birden!
Yatırımlarını vatandaşların talepleri, ihtiyaç ve önceliklere göre gerçekleştiren ...
Ada sahilleri İzmirliler'i bekliyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, keyifli bir vapur yolculuğu ile başlayıp ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bu adam yine mi başkan seçilecek?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
57 yıllık gururun şerefine!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva