HABERLER>SPOR
22 Nisan 2019 Pazartesi - 14:00

Koç: İzmirlilik birlikteliği Göztepe için sağlansın

İzmir’in gözde spor kulübü Göztepe’nin son dönemde artarda mağlubiyet yaşamasının tüm İzmirlileri üzdüğünü belirten İzmirli İş İnsanı ve 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç, kulübün süper ligdeki varlığının devamı için İzmirlilik birlikteliği çağrısında bulundu.

Koç: İzmirlilik birlikteliği Göztepe için sağlansın

İzmirli İş İnsanı ve 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç, ‘Yıllar sonra çok zor şartlarda Süper Lige çıkan bir İzmir takımı Karşıyaklısını, Göztepelisini, Altınordulusunu, İzmir Sporlusunu bir araya getirerekİzmir’i bütünleştirdi. Fenerbahçeli de, Galatasaraylı da, Beşiktaşlı da kendi şehrinde Göztepeli oldu. Bu kadar birleştiriciliği haiz olan bir takım ilk senesinde ve ikinci senenin ilk yarısında mükemmeldi. Bu devre arasında ne oldu? Ne oldu da Göztepe son dönemdeki maçlarında hep yenilir oldu? Göztepe’nin kurumsal olarak bir yönetimi var ama her şeyden önce Göztepe İzmir’in ve İzmirlilerindir. İzmir yıllarca süper ligde bir tane takımının olmamasının bedelini tesis ve ekonomik açıdan ödedi, ödemeye de devam ediyor’ dedi.

‘GENÇLERİN UMUTLARINI ÇALMAYIN’
Göztepe’nin ligden düşmesi ile sporla ilgilenen İzmirli gençlerin umutlarının yıkılacağını belirten Koç, kulüp yöneticilerine seslenerek, ‘‘tüm İzmirliler takımın kendine gelmesini ve eski performansına ulaşmasını beklerken, kahrolurken yönetim ne yapıyor?Sayın Hocam Tamer Tuna’ya seslenmek istiyorum, acaba futbolcular arasında bir sıkıntı mı mevcut? Bir gruplaşma mı var? Maçları izlerken bazı futbolcuların ıslıklandığına şahit oldum. Bu eylemin altında yatan sebep nedir? Taraftar niçin bazı futbolculara tepkili? Bunların masaya yatırılması gereklidir. Aksi takdirde sporla ilgilenen İzmirli gençlerimizin umutları yıkılmaktadır ve gençlerimize bunu yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Göztepe ligden düşmesi kesin olarak görülen, kendinden alt puanda olan iki takıma da kendi sahasında yeniliyor ve rakip takımlara altışar puan hediye ediyor. İnsanın aklına ‘acaba forma giyip de gol atmak istemeyen futbolcular mı var?’ sorusu geliyor. Neden Göztepe gol atamıyor?’’ diye sorarak sözlerini şöyle sürdürdü:

‘HEPİMİZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYALIM’
Ben tüm İzmirliler adına Sayın Kulüp Başkanı Mehmet Sepil’i ve ekibini yenilgileri sorgulamaya davet ediyorum. Ardından teknik direktörün zaman kaybetmeden takımı ligde tutmanın formülünü bulması gerekmektedir diye düşünüyorum. İş işten geçmiş, sezon bitmiş değildir. Düşen takımı tekrar lige çıkartmak çok meşakkatli, çok zorlayıcıdır bunu da en iyi Göztepe bilir. İmkan var iken ben Sayın İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, Sayın İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’a, Ticaret Odasına, Sanayi Odasına, tüm STK’lara ve iş alemine İzmirlilik adına bir araya gelin çağrısında bulunuyorum. Göztepe İzmir demektir. İzmir’de olan herkes bir spor kulübünün süper ligde olması için elini taşın altına koymalı. Biz diğer takımlarımızın Süper Lige çıkmasını beklerken, tek temsilcimizi de feda etmeyelim. Son zamanlarda ‘ligde kalma primi’ diye bir söylem dolanıyor, bu benim kulağımı çınlatırken, başkalarının kulağına gitmiyor mu? Sezon sona gelmeden henüz elde fırsat ve imkan varken, Çaykur Rize Spor’un elde ettiği karakteri yetkili ve sorumlular Göztepe’ye taşısınlar. Hem forma giyenler, hem hoca, hem de yönetim. Göztepe’nin ligde kalması için maddi manevi üstümüze bir sorumluluk düşüyorsa İzmirli iş insanları olarak spor kulübümüzün arkasında durmalıyız, düşen takım için değil ligde duran takım için fedakarlık yapılsın. 

 
İtiraz gündemde, gözler YSK'da!
 
Erdoğan: Şiddeti asla tasvip edemeyiz!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Srdr 22 Nisan 2019 Pazartesi 17:03

Bizene yaa goztepe a.ş den. babasinin takimimi. Kim bu adam neden dikkate alinirda sozleri gazetede yer alir. Agzi olan konusuyor... tam bir sacmalik otesi sozler.ama cok komik...

Yorumu oyla      4      5  
karşıyakalı 22 Nisan 2019 Pazartesi 14:35

kendisi izmire yine başka yerlerden atanan milletvekillerinden sanırım. göztepenin kimseyi birleştirdiği yok. kendi adına konuşsun gidip kimsenin adına açıklama yapmasın. partisini de kendisini de sevmeyiz izmirde.

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka cevabı sahada verdi
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta üst üste üçüncü galibiyetini Adıyaman 1954'ü ...
Geri döndü... Futbolculara 'Sepil' markajı!
Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçta gol dahi atamadan mağlup olarak bitime ...
Göztepe'nin mutluluğu hüzne döndü
Spor Toto Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a evinde 1-0 yenilerek ...
 
Altay zirveye takıldı
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde Hatayspor'la 1-1 berabere kalarak üst üste ...
Altınordu altın buldu
Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste aldığı 3 mağlubiyetin ardından deplasmanda ...
Bayraklı'nın perileri adım adım Süper Lig'e!
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Bayraklı Belediyesi ...
 
Bergama'da yağlı güreş müsabakaları yapıldı
İzmir'in Bergama ilçesinde 350 güreşçinin katılımıyla yağlı güreş müsabakaları düzenlendi.
Başakşehir'de kan kaybı sürüyor!
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor ile ...
Menemen Belediyespor'a Başkan Aksoy dopingi!
Son 3 haftada 1 galibiyet alabilen Menemen Belediyespor Serdar Aksoy’un ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva