HABERLER>SAĞLIK
25 Mayıs 2018 Cuma - 11:14

Kitvak'tan askıda oda için zekat fitre çağrısı

“2018 Yılını Askıda Oda yılı ilan eden Kitvak, bağışçı ve hayırseverlere çağrıda bulundu. Ramazan ayı dolayısıyla bağış beklediklerini açıklayan Kitvak, daha çok ihtiyaç sahibinin ‘Askıda Oda’ i için vatandaşların fitre ve zekatlarını vakfa bağışlayabileceklerini hatırlattı.

Kitvak tan askıda oda için zekat fitre çağrısı

Bağışçı ve hayırseverlerle birlikte; Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, EÜ Kitvak Konukevi ve DEÜ Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunan Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) Başkanı Ramazan Soncul, hayırseverlere, kutsal Ramazan ayı dolayısıyla fitre ve zekatlarıyla, Ramazan bağışlarıyla "Destek" çağrısında bulundu.

Soncul, "Türkiye’nin birçok kentinden kanser tedavisi için İzmir’e gelen, sosyal güvencesi olmayan, sokaklarda, hastane koridorlarında yatarak hastasının durumunu izlemek zorunda kalan ya da tetkiklerini yaptıran, sıcak bir kap çorbaya, bir ılık duşa hasret o kadar çok insanımız var ki. Biz vakıf olarak işte tam da bu noktada ‘Askıda Oda’ uygulamamızla bu insanların yanında olmaya çalışıyoruz.   İzmirli hemşehrilerimizin fitre ve zekâtlarıyla, Ramazan bağışlarıyla zor koşullarda onkoloji hastalığı ile mücadele eden çocuklarımıza, yetişkinlere ve yakınlarına umut olmalarını bekliyoruz. Haydi hep birlikte daha çok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürelim" dedi.

DESTEK ÇAĞRISI
Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, yıl içinde zaman zaman destek çağrısını yinelediklerini, “Askıda Oda” uygulamasına dikkat çekmek ve katkı sağlayabilmek için çeşitli etkinlikler de düzenlediklerini hatırlatırken "Kitvak’a yapılacak her türlü bağış, kanserle mücadele eden başta çocuklarımız olmak üzere onkoloji hastaları ve yakınlarına moral vermek, onları mutlu etmek ve tedavileri süresince ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaktadır. Manevi iklimin yoğun olarak yaşandığı şu günlerde gelecek fitre ve zekâtlar, Ramazan bağışları, hastane bahçelerinde, sokaklarda, ağaç altlarında,  hastane koridorlarında, merdivenlerde gecelemek zorunda kalan, bir kap sıcak çorbaya, ılık bir duşa hasret ihtiyaç sahiplerine uzanan yardım eli olacaktır” diye konuşurken,  Kitvak’ın bugüne kadar büyük küçük tüm etkinlik ve projesini bağışçı ve hayırseverlerin desteği ve katkısıyla hayata geçirdiğini, yine bu yüce gönüllü insanların fitre ve zekâtlarıyla destek olmalarını beklediklerini ifade etti.  Soncul, kutsal Ramazan ayının barış, sevgi, birlik, beraberlik ve iyiliklere vesile olmasını diledi.

KİTVAK RAMAZAN BAĞIŞLARI, FİTRE-ZEKÂT BANKA HESAP NUMARASI
Kitvak’a fitre ve zekâtlarıyla bağışta bulunmak isteyen hayırseverler, vakfın Talatpaşa Bulvarı No.34 K.3 Olgun Apt Alsancak İzmir adresinden bağış makbuzu karşılığı bizzat bağışta bulunabilecekleri gibi  Halk Bankası İzmir Konak Şubesi IBAN TR86 0001 2009 7340 0016 0000 83 No’lu ASKIDA ODA Hesabına fitre ve zekâtlarını yatırabilirler. (Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Necati Şentürk / 0 533 603 46 06-0 532 371 96 09)

 
Pınar Karşıyaka'dan milli çıkarma
 
Şimşek'ten önemli Merkez Bankası açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege Üniversitesi bir 'ilk'e daha imza attı
Türkiye ve dünyada birçok ilke imza atan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ...
Yeni kalp ile ikinci hayat
Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yaklaşık 1,5 yıl önce kalp destek cihazı ...
Ramazanda susuzluğa karşı domates salatalık
Oruçluyken susuzluğu daha az hissetmek için iftarda ve sahurda domates ...
 
İzmir'e Cumhuriyet tarihinin en büyüğü: Açılış erkene çekildi!
Cumhuriyet tarihi boyunca İzmir'e yapılan en büyük sağlık yatırımı olan ...
Pharmactıve İlaç’a ödül
Pharmactive, bu yıl 19. kez düzenlenen kariyer.net İnsana Saygı Ödülü'nü ...
Ramazanda nasıl beslenmeliyiz?
Yaşamımız boyunca olduğu gibi ramazan ayında da beslenmemizin yeterli ...
 
Ege Ünversitesi'nden bilim literatürüne kazandırılan yeni virüs
EgeÜniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim ...
İzmirli kadın kilo aldığını sandı, gerçek ortaya çıkınca hayatının şokunu yaşadı!
İzmir'de göbeğindeki şişliği kilo zanneden 58 yaşındaki Suzan Şener'in ...
Ege Üniversitesi geliştirdi: Tek nefesle kanser tanısı
Ege Üniversitesi (EÜ) önderliğinde yapılan bilimsel çalışmayla akciğer ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva