HABERLER>POLİTİKA
17 Haziran 2017 Cumartesi - 09:33

Kılıçdaroğlu'nun yol planı değişti!

Polis ekiplerinin 3'üncü gündeki yoğun güvenlik önlemleri dikkatlerden kaçmazken, yürüyüş için özel ekip kurulduğu belirtildi. Bu arada doktorlar Kılıçdaroğlu için özel bir egzersiz programı hazırladı. Doktorun tavsiyesi ile mola süreleri ve mesafesi de yeniden belirlendi.

Kılıçdaroğlu nun yol planı değişti!

Kılıçdaroğlu, FETÖ/PDY’nin iş adamları yapılanmasına yönelik soruşturmanın sanıkları arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması ile ilgili olarak "Kavurmacı'nın tekrar tutuklanması kararını doğru bulmuyorum. Yargıda çifte standart olmamalı. Aslolan tutuksuz yargılamadır" dedi.

ŞANSSIZ OLAY
CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde küçük bir kaza geçirdi. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal başını alçak zemine çarparak hafif şekilde yaralandı. Başında sıyrık olan Tanal, konvoya eşlik eden ambulansa bindirilerek tedavi edildi.

CHP'nin doktor milletvekili Ali Şeker, Tanal'ın kafasının sargılı olduğu fotoğrafını paylaştığı twitter mesajında, “Mahmut abi adalet diye diye kafayı sıyırdı diyorlar! Şaka şaka mola kazası. Bir hekim olarak söylüyorum zehir gibi” dedi. 

GÖZALTINA ALINDI
 Polis ekiplerinin 3'üncü gündeki yoğun güvenlik önlemleri dikkatlerden kaçmazken, yürüyüş için özel ekip kurulduğu belirtildi. Polis ekipleri, yürüyüş kortejinin arkasında bulunan şüpheli kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüpheli, güçlükle polis aracına bindirilerek, gözaltına alındı. Emniyet kaynakları, gözaltına alınan kişinin akli dengesinin yerinde olmadığının değerlendirildiğini ve kimlik tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

YÜRÜYÜŞ MESAFESİ DÜŞÜRÜLDÜ, DOKTOR MUAYENE ETTİ
Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu spor yaralanmaları konusunda uzman olan bir doktor muayene etti. Doktor Kılıçdaroğlu için yürüyüş öncesi ve sonrasında yapması gereken egzersiz hareketlerini içeren bir program çıkardı.
Ayrıca ilk iki günlük yoğun yürüyüş ve bugün hava sıcaklıklarının çok artması nedeniyle yürüyüş mesafesi 16 kilometreye düşürüldü. İlk iki gündü mesafe 20 kilometreydi. Mola süreleri de doktorun tavsiyesi üzerine yeniden düzenlendi.
Bu arada Kahramankazan'dan geçerken yürüyüş için emniyet güçleri özel tedbirler aldı. İki TOMA yürüyüşe eşlik ederken drone sayısı da arttırıldı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin yürüyüşü sırasında, Emniyet Genel Müdürlüğüyle Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin kortej çevresinde ve güzergah üzerinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için polis ekiplerinin yoğun çaba harcadığı belirtildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürüyüş için özel ekip kurulduğu öğrenildi.

3'ÜNCÜ GÜNDE KATILIM DEVAM ETTİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ailesiyle birlikte Ankaradan İstanbula başlattığı Adalet Yürüyüşünün 3üncü gününde katılımlar artarak, devam etti. Yürüyüşte Kılıçdaroğlu’na eşi Selvi Kılıçdaroğlu da eşlik etti. Yürüyüşe CHPli milletvekillerinin yanı sıra tişörtlerinin arkasında Demokrasi ve adalet için yürüyoruz ve Anadolunun Kemali yazan vatandaşlar da katıldı. Ellerinde adalet yazılı pankart taşıyan çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte, Kılıçdaroğluna çiçek verildi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla selfie de çektirdi. (Hürriyet)

 
Bıçağın seri numarası yakalattı!
 
İzmirliler dikkat: Yağmur geliyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul için terör uyarısı: ABD adresini bile verdi
ABD İstanbul Başkonsolosluğu, İstanbul'da yaşayan vatandaşlarını dün gece ...
'Yürüyeceksen darbeye karşı yürüyeceksin'
Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'da toplu açılış töreninde konuştu. ...
Abdullah Gül'ün danışmanı tutuklandı
Abdullah Gül’ün danışmanı Ayşe Yılmaz tutuklandı.
 
Topbaş'ın damadına yeniden tutuklama kararı
TUSKON iddianamesi kabul edildi, Ömer Faruk Kavurmacı'ya tutuklama kararı çıktı.
Hüseyin Çapkın ve Hüseyin Avni Mutlu için son dakika gelişmesi...
İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına yönelik ...
AK Partili Kalkan mecliste statları müjdeledi
TBMM Genel Kurulunda söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ...
 
Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu için ilk yorum!
Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını ...
Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları endişe verici
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu yargıya ve ...
Erdoğan'dan ABD'ye: Çok yanlış...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin PYD'ye ve YPG'ye yaklaşım tarzını hiç şık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva