HABERLER>POLİTİKA
9 Nisan 2017 Pazar - 09:21

Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Ne demek kontrollü darbe? Bu rezil değerlendirme nereden çıktı? 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır." dedi.

Kılıçdaroğlu nun o sözlerine sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kepez Arena önündeki alanda partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki halk oylamasının barış, huzur ve güvenlik içinde geçmesini temenni etti. Antalya'nın Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi, müşfik ve muazzez yüzü olduğunu söyleyen Bahçeli, kentin birçok sorunu olduğunu, bu sorunların aşılması gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da açıklamaları nedeniyle eleştiren Bahçeli, "Sabah akşam 16 Nisan'ı karalamakla uğraşmaktadır. Ama aynı Kılıçdaroğlu 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünden her nedense bahsetmemektedir." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun "Kontrollü darbe" açıklamalarına da dikkati çeken Bahçeli şöyle konuştu:

"Bahsetse de tıpkı geçtiğimiz günlerde olduğu gibi 'Kontrollü darbe' demektedir. Ne demek kontrollü darbe? Bu rezil değerlendirme nereden çıktı? 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır. Anlayamadığımız, Pensilvanya'dan CHP'ye mesajların nasıl ulaştığı, Mustafa Kemal'in partisinin nasıl ikna olduğudur. ByLock mu devrede, özel ulaklar mı faaliyettedir? Kılıçdaroğlu ve sufle aldığı karanlık çevre ve ülkeler, 15 Temmuz'un FETÖ darbe teşebbüsü olduğunu ne zaman göreceklerdir? CHP lideri 'Elimde belge var' diyor. O zaman belgeleri niye açıklamıyorsun, niye milletimizle paylaşmıyorsun? Neyi bekliyorsun, hangi fırsat ve zemini kolluyorsun? 'Kontrollü darbe' demek, kontrolsüz hezeyan ve gafilliktir. Türk milletini ahmak yerine koymaya, aklıyla alay etmeye, 15 Temmuz'daki dehşet istila operasyonunu örtmeye Kılıçdaroğlu ve gizli gizli mesajlaştığı FETÖ'nün kanlı teröristleri başaramayacaktır. FETÖ darbesi kalkışmasına ABD ikna olmuş değildir, niyeti de yoktur. Avrupa ise hiç inanmamaktadır. Çünkü parmak izi vardır. Mesela İngiltere parlamentosunda olduğu gibi, küresel zeminde hazırlanan siyasi rapor ve incelemeler FETÖ'yü aklamaya yöneliktir. Alayı bir olmuş, aynı sıraya girmiş, FETÖ'nün avukatlığına soyunmuşlardır. Adil Öksüz isimli hainin nerede saklandığı, nereye sıvıştığı henüz aydınlığa çıkmamıştır. FETÖ'nün adeta kurduğu fan kulübüne CHP'nin dahil olması, hakikaten zillettir, hezimettir. Karpuz kabuğunu görmeden denize girmeyenler toplaşmış Türkiye'nin tez ve kanıtlarını çürütmekle vakit geçiriyorlar."

"FETÖ, sanki CHP'ye virüs bulaştırmış"

Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün değirmenine su taşıdığını" ifade eden Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, bunu yaparken kendi vicdan ve kararındaki sızıntı ve çatlağı görmüyor, göremiyor. FETÖ, sanki CHP'ye virüs bulaştırmış, çekim alanına sabitlemiş, iradesine kelepçeyi vurmuş. Görüyoruz ki çan çan ötenler FETÖ'nün yanında hizalanmış. Tenha köşelerde terör örgütleriyle ağız ağıza konuşanların, bu FETÖ hayranlığı hayra alamet değildir. Varsın CHP, eli kanlı aydınlıkçılar FETÖ'yle bir olsun, bize Antalya yetecektir. Varsın CHP, HDP, PKK yan yana dursun, bize Türk milletinin sevdası kafi gelecektir." dedi.

Mevlana'nın "Kiminle gezdiğinize, kiminle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin. Çünkü bülbül güle, karga çöplüğe götürür" sözünü anımsatan Bahçeli, şöyle devam etti:

"CHP çöplüğe gittiğinin farkında değildir. 'Hayır' diyorlar, 'Evet' diyenleri de denize dökmekten bahsediyorlar. Şu utanmazlığa bakar mısınız? Şu hazımsızlığa, despotluğa, düşmanca bakışa dikkat eder misiniz? CHP ve hayırsız koronun ne dediğinin, nasıl davrandığının millet nezdinde bir anlamı yoktur. Biz her vatandaşımızın görüş ve seçimine saygılıyız. Ancak gelin oyunu bozalım, 16 Nisan'da 'Evet' diyelim. Gelin bekamıza sahip çıkalım 16 Nisan'da evet mührünü vuralım. 'Evet' diyeceğiz, yargının tarafsızlığını sağlayacağız, milletvekili sayısını 550'den 600'e çıkaracağız, milletvekilliği seçilme yaşını 25'den 18'e çekeceğiz. TBMM ve Cumhurbaşkanı seçimlerini beş yılda bir aynı günde yapacağız. TBMM'nin daha güçlendirip, sadece milletvekillerinin kanun teklifi vermelerini sağlayacağız, TBMM'nin denetim fonksiyonlarını koruyup etkinleştireceğiz." dedi.(AA)

 
Başkan Pekdaş'tan Uşak'a referandum çıkarması
 
Akpınar: Yerel yönetimler by-pass ediliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de ‘Konya’ gecesi: Bakan Elvan’dan CHP’li Bozkurt’a yaylım ateşi!
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Her vesayet girişimini milletimizle birlikte ...
Erdoğan: Hak doğduğu an partime dönerim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AK Parti kurucu genel başkanıyım, dolayısıyla ...
CHP'li Özel'den referandum iddiası: AK Parti içinde de...
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, referandum sürecinde ...
 
Erdoğan: Açık ara gidiş artarak devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk oylaması anketleri hakkında, "Şu anda bir ...
Deniz Baykal: Bu kadar yetki haram
CHP Antalya Milletvekili Baykal, "Borç içinde yaşıyoruz. 'Bu mühim değil ...
Bozdağ: Türk Anayasası'nda fesih kavramı yoktur
Adalet Bakanı Bozdağ, "Türk Anayasası'nda fesih kavramı yoktur, seçimleri ...
 
MHP'li Tanrıkulu: Katliamlara sesiz kalamayız
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, "İdlib'de yüzlerce insan katledildi. ...
Saadet Partisi İzmir'de referandum çatlağı!
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve eski İzmir İl Başkanı ...
Yenikapı raporu: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım ne mesaj verdi?
‘Evet Platformu’ tarafından düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haramilerin saltanatını yıkacağız!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva