HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Ekim 2018 Cuma - 11:56

Kılıçdaroğlu, İzmir'i örnek gösterdi... Kocaoğlu'ndan bir ilk!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden üst yöneticiler ve belediye başkanları Ankara’daki toplantıda bir araya geldi. Aday olmama kararı alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ilk kez üst yönetimle toplantıdaki yerini aldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İzmir'i örnek gösterdi.

Kılıçdaroğlu, İzmir i örnek gösterdi... Kocaoğlu ndan bir ilk!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen "Belediye Başkanları Toplantısı" başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplantıda konuşuyor.

Kılıçdaroğlu, "Hiçbir siyasal parti CHP'nin eline su dökemez. Bize kızabilirler, bazı hizmetlerimizi yanlış, bazılarını eksik bulabilirler ama eğri oturup doğru konuşalım. Metro deyince akla CHP gelir. Temelini atanlar CHP'li belediyeler" diye ekledi. 

İZMİR'İ ÖRNEK GÖSTERDİ
Kılıçdaroğlu, uzun bir aradan sonra ilk kez İzmir’in metrodaki başarısını örnek gösterdİ.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sözlerine “Yerel yönetimlerde ittifak yapacak mısınız?” sorusuna cevap vererek başladı; şöyle devam etti: “Biz sandıkta ittifak yapacağız. İstanbul’da nefes almak için nereye gidersiniz? CHP’li belediyelerin ilçelerine. Bakın, Eskişehir, ve Muğla nefes alacak yerlerini nasıl koruyor? Soracağız seçmene: Senin kentinin Muğla gibi olmasını istiyor musun? O zaman tek yapacağın iş var, CHP’ye oy vereceksin. Nerede bir CHP’li belediye varsa orada huzur var. Hatay’da huzur var, çünkü orada CHP yönetimi var… Ayrımcılık yok… CHP’li belediyelerin ortak özelliği kimlik üzerinden ayrım yapmadan tüm vatandaşlara eşit hizmet götürmektir.”

Kılıçdaroğlu, “Biz Ak Partili seçmenle de ittifak yapacağız…” diyerek sözlerini sürdürürken uzun bir aradan sonra İzmir’den de örnek verdi: “Biz seçmene CHP’li kentleri göstereceğiz… Bizim belediyelerimiz her kuruşun hesabını verir… İzmir neden metroyu İstanbul ve Ankara’ya göre yarı yarıya ucuz yapabildi? Çünkü, İzmir’i CHP’li belediye yönetiyor…”

"İktidar hazmedemiyor. 'Açık bulabilir miyiz?' diye sürekli müfettiş gönderiyorlar"

-CHP'nin yer aldığı belediyelerde yurttaş rahat eder. Bütün ibadathaneler tertemizdir CHP'nin olduğu yerlerde. Biz belde halkı nasıl yaşamak istiyorsa onu veriyoruz. Böyle bir gelenekten geliyoruz. Bunları yaparken belediyelerimizin baskı altında olduğunu biliyoruz. İktidar hazmedemiyor. 'Açık bulabilir miyiz?' diye sürekli müfettiş gönderiyorlar. Göndermezseniz namertiniz?

-Erdoğan, istifa edecekler yoksa bedeli ağır olur diyor. Ne demek bu? Çok ağır bir laf. Eğer yolsuzluk yaptılar, istifa ettiler ve aklandılarsa sen harama ortaksın demektir; eğer istifa ettirildilerse de bunun çıkıp açıklanması lazım. Bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Hesap vermeyi de onurlu ve gururlu bir hareket olarak görürüz. 

KOCAOĞLU İLK KEZ...
1 Ekim tarihinde 2019 Mart’ında yapılacak yerel seçimler için aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da başkentteki toplantıya katıldı. Kocaoğlu, İzmirli belediye başkanlarıyla birlikte arka sıralarda konuşmaları dinledi. Kocaoğlu, tarihi karar sonrası genel merkez yönetim kadrosuyla ilk kez bir araya gelmiş oldu. 

 
CHP İl Başkanı Yücel: Atamızın vasiyetinden elinizi çekin!
 
Büyükşehir'den miniklere tiyatro daveti!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TUNGAY ŞİMŞEKKAN 13 Ekim 2018 Cumartesi 09:02

SEFERİHİSAR FACİA DOLU YÖNETİM BİÇİMİNİ HAKETMİYOR.BÜTÜN HALKLA YAPILAN VE YAPILACAK ANKETLER GÖSTERECEKTİR.GEREKLİ BELGELER SUNULMUŞTUR.CHP BİR YANLIŞA DÜŞMEMELİDİR.TUNÇ SOYER DOSYALARI İNCELENMELİDİR.

Yorumu oyla      10      5  
İzmirli 13 Ekim 2018 Cumartesi 00:07

ilkokul mezunu ilçe başkanı izmirde olmaya devam edecek mi sayın Kılıçdaroğlu? Lütfen bunu sürekli övdüğünüz izmirlilere izah ediniz.

Yorumu oyla      11      6  
Gürkan 12 Ekim 2018 Cuma 17:46

Ooo 90 dakikacı AKP'li arkadaş da gelmiş.

Yorumu oyla      10      5  
Bozuk plak 12 Ekim 2018 Cuma 16:46

Ayrımcılık yok mu ? İzmir’de toplu ulaşımda uygulanan merkez kent, çevre kent ( 90 dk aktarma konusunda ) ayrımcılığı ; ayrımcılık sayılmıyor herhalde ! Merkeze sübvanse var ( 90 dk aktarma hakkı ) Taşraya yok ! Merkeze metro,tramvay , otobüs vb hertürlü konfor ve ucuz ulaşım var ! Taşraya otobüs (Belediye taşrada ESHOT u çekerek ulaşımı özelleştirme çabasında ) bile çok !

Yorumu oyla      39      13  
devrimden 12 Ekim 2018 Cuma 16:24

ben de senelerdir bu partide bunu anlamıyorum 15 sene boyunca kalem dediğin bence genel başkandan sonra en önemli koltuk izmir b.b. yapmış kişiyi en arkaya oturtuyorsun yazık küste olsan bi ahta vefa göster. ben aziz başkana bazen çok hak veriyorum. eleştirilerinde az bile yapıyor bu yonetime

Yorumu oyla      16      34  
Lombak 12 Ekim 2018 Cuma 13:52

Bay Kemal'e sonsöz: "Kazanır ama süründür."

Yorumu oyla      12      36  
adam olmaz 12 Ekim 2018 Cuma 13:51

Adam olmaz bu CHP genel merkez yöneticileri! Uzun zamandır kafama takılanı yorumculara sorayım; hangi parti olursa olsun, genel merkez yöneticileri neden İzmirli yöneticilerine soğuk? Özal Özfatura'ya soğuktu, Ecevit Priştina'ya, KK Kocaoğlu'na soğuk! AKP ve MHP'nin il yöneticilerine bakın, onlar da pek farklı değiller! Hangi partiden olursa olsun, İzmir'liler genel merkez yöneticilerinde neden sancı yapıyor? Nedir bu genel merkezcilerin aşağılık kompleksi? Bir fikri olan var mı? Yahu adam destan yazmış, yaptıklarının bir tanesini yapmış olanı kahraman ilan ederler, reva görülen davranışa bakın!

Yorumu oyla      18      37  
muhalif 12 Ekim 2018 Cuma 13:43

Kılıçdaroğlu İzmiri ağzına almasın.....

Yorumu oyla      17      43  
Tayfun 12 Ekim 2018 Cuma 13:01

Aziz başkan siyaseti bırakacağını iletti bence bundan sonra CHP nin proje merkezinde mutlaka görev almalı çünkü izmir de ürettiği projeler hem ülkeye hem de yurt dışına örnek oluyor ,onun devasa tecrübelerinden hem CHP hem de ülkemiz yararlanmaya devam etmeli...ülkemizde Aziz bey gibi devlet adamları kolay yetişmiyor .

Yorumu oyla      25      45  
Büyük Altay 12 Ekim 2018 Cuma 13:00

İzmir örnek gösterilmiş. Uyan Sunam sabah oldu.

Yorumu oyla      21      36  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Efes Tiyatro Festivali'nde muhteşem final!
Efes Tiyatro Festivali sona erdi. Selçuk’un ilk tiyatro festivalinin ...
Başkan Batur’dan kentsel dönüşüm mesajı: Artık engel yok!
Narlıdere Belediyesi kentsel dönüşüme ilişkin hazırlanan dosyaları Ankara’da ...
Bilimin kalbi Buca’da atıyor
Buca Belediyesi’nin TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme programı ...
 
Küçükpark’ta mutluluk veren oyunlar
Yenilenen haliyle günün 24 saati yaşayan bir etkinlik alanına dönüştürülen ...
Bornova’da mahalle buluşmaları 4.5 yıldır sürüyor
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 4.5 yıldır vatandaşların beklenti, ...
Kocaoğlu’nu duygulandıran kare!
İnciraltı Kent Ormanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin diktiği 30 bini ...
 
Efes Tiyatro Festivali tam gaz!
Efes Tiyatro Festivali dolu dolu içeriğiyle devam ediyor. Festivalin üçüncü ...
Kemalpaşa'da halk gününe yoğun ilgi
Kemalpaşa Belediyesi'nde her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen halk ...
Karabağlar Belediyesi'nden 'meydan projesi' iddialarına yanıt!
Karabağlar Belediyesi, çeşitli basın yayın organlarında yer alan “Karabağlar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva