HABERLER>POLİTİKA
12 Haziran 2016 Pazar - 06:35

Kılıçdaroğlu: Çakal kurşunlarıyla yoldan...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “İşin ucunda hayatımızı kaybetmek varsa, çakalların kurşunuyla tehdit edileceksek asla yolumuzdan dönmeyeceğiz” dedi. Genel Merkez önünde kendisine destek için toplanan partililere konuşan Kılıçdaroğlu özetle şöyle dedi:

Kılıçdaroğlu: Çakal kurşunlarıyla yoldan...

“Cumhuriyet’ten intikam almak isteyenler, CHP üzerinden yol çizmeye, harita belirlemeye çalışıyorlar. Terörün hesabını vermeyenler CHP’den hesap sormaya kalkıyorlar. 2002’de terörsüz bir Türkiye devraldılar, şimdi, Türkiye kan gölünde, sorumlu arıyorlar. Baksınlar aynaya, sorumluyu görecekler. Hem iç hem dış politikada ayrıştırıcı bir dil kullanıyorlar, toplumu ayırıyorlar, bölüyorlar, kutuplaştırıyorlar ve bunları da kendi çakalları aracılığıyla yapıyorlar. Ama unutmasınlar, biz hiç kimseye pabuç bırakmayız, feriştahları bile gelse. 

ASLA ÖDÜN VERMEYİZ
Önümüzde kurşun atıyorlar, kurşun bırakıyorlar, sanıyorlar ki biz vazgeçeceğiz. Asla, tam tersine bileneceğiz. Düne kadar PKK ile kol kola geziyorlardı, IŞİD’e silah gönderiyorlardı, Müslümanı Müslümana kırdırıyorlardı. Bunların elleri kanlı, yakaları kanlı, alınları kanlı, dilleri kanlı bunların. Eğer bu ülkede huzur, güvenlik içinde yaşamak istiyorsan, Türkiye Cumhuriyeti’nin hükümeti kurucu ayarlara dönmek zorundadır. Bedeli ne olursa olsun, hiçbir koşulda, baskının dozu ne olursa olsun bundan asla ödün vermeyeceğiz. Eğer işin ucunda hayatımızı kaybetmek varsa, birilerinin, çakalların kurşunuyla tehdit edileceksek asla yolumuzdan dönmeyeceğiz, sonuna kadar gideceğiz. Demokrasimizi güçlendirmek istiyoruz. Gençlerimiz iş bulsun istiyoruz. Bu arzuyu yerine getirmek için birlikte çaba harcayacağız ve çakallara karşı birlikte göğsümüzü siper edeceğiz. 

HİÇBİRİ MÜSLÜMAN DEĞİL
Kendi sınırlarına hapsedilen bir Türkiye var. Ortadoğu bataklığına saplanan bir Türkiye, uygar dünyadan koparılan bir Türkiye. Bunların tamamını değiştireceğiz. Mübarek bir aydayız, eğer cenaze namazına gidip namaz kılıyorsanız ve birileri orada size provokasyonlarla hakaret etmeye kalkıyorsa, onların hiçbirisi Müslüman değildir, hiçbirisi Ramazan’ı anlamıyor, hiçbirisi Müslümanlığı bilmiyor. Ne zamandan beri camiler siyasette arena olmaya başladı. Ne zamandan beri camiler bir partinin arka bahçesi haline dönüştürülmeye başlandı? Buna bütün yurttaşlarımın dikkat etmesi gerekiyor. İbadet mekanlarına siyasetin girmesini istemiyoruz. Onun manevi dünyasına el uzatanlar namusuna el uzatmış demektir.” 

PANKARTLI MERMİ İSYANI
1 il örgütü başkanı, milletvekilleri ve partililer dün CHP Genel Merkezi’ne gelerek Kılıçdaroğlu’na destek verdi. 81 il başkanı adına açıklamayı okuyan Burdur İl Başkanı Barış Ayten, mermi bırakılmasını ‘organize ve planlı’ bir saldırı olarak nitelendirdi. Ayten, “Bu piyonların Sayın Genel Başkanımızın önüne mermi bırakarak suikast tehdidinde bulunmasına seyirci kalan düşük profilli Başbakan, İçişleri Bakanı ve bu kişileri yönlendiren kaçak saray zihniyeti, bu saldırının gerçek failidir. Bu kutsal alanı bile koruyamayacak kadar aciz bir halde bulunduğu ortadadır. Bu durum nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi hukuken ve ahlaken tartışmasız olan meşru müdafaa ve kendi güvenliğini kendi sağlama hakkını kullanacaktır” ifadelerini kullandı. (Hürriyet)

 
Erdoğan'dan 'CHP Lideri'ne mermi' yorumu
 
Almanya'ya 'İncirlik' jesti: Prefabrik hangar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan 'CHP Lideri'ne mermi' yorumu
Erdoğan, Muhammed Ali’nin cenaze töreni için gittiği ABD dönüşünde uçakta ...
Kocaoğlu o vekile patladı: Ahlaksız mıyım onursuz muyum?
CHP İzmir haftayı koordinasyon toplantısıyla açtı. Parti üst yönetiminin ...
Erdoğan: Suriye’nin kuzeyinde çok ciddi bir…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programında konuştu.
 
'7 tepeli İstanbul'a 7 tane yıldız yapıyoruz'
Başbakan Binali Yıldırım Bakırköy-Kirazlı hattı temel atma töreninde konuştu.
AK Parti’den 2.rapor salvosu: Bu kez Menemen!
AK Parti İzmir, Çiğli’den sonra Menemen Belediyesi harcamaları için kapsamlı ...
Bergama’da kupayı Sürekli verdi
AK Parti İzmir Milletvekili, Bergama Kaymakamlığı, Bergama İlçe Gençlik ...
 
Başkent’te CHP’lilerle polis arasında arbede!
Kılıçdaroğlu'nun önüne şehit cenazesinde atılan kurşunu protesto etmek ...
Kılıçdaroğlu: Çakallara karşı göğsümüzü siper edeceğiz!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nin bahçesinde kendisine destek ...
Ve Bahçeli’nin İzmir programı belli oldu
MHP Genel Başkanı 17 Haziran’da kente gelerek geniş katılımlı iftar yemeğine ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva