HABERLER>POLİTİKA
14 Aralık 2020 Pazartesi - 15:18

Kılıçdaroğlu başkanlarla buluşacak: Gündem hizmet üretmede sorunlar!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarıyla buluşacak. Dijital ortamda başkanları dinleyecek olan Kılıçdaroğlu hizmet üretmede karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini dinleyecek. Ayrıca, gençlik istihdam politikaları da masaya yatırılacak.

Kılıçdaroğlu başkanlarla buluşacak: Gündem hizmet üretmede sorunlar!

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında belediye başkanları bir araya gelecek. Pandemi nedeniyle dijital ortamda bir araya gelecek olan başkanlarla buluşma Salı günü saat 13:00’te gerçekleştirilecek.

Toplantı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayıp Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un sunumuyla devam edecek. Toplantıda belediye başkanları belediyelerin hizmet üretmede karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerini anlatacak. Ayrıca, belediyelerin gençlik ile istihdam politikalarına yönelik çalışmaları da değerlendirilecek.

 
TFF'den 'karantina süresi' kararı
 
Google servisleri, Gmail ve Youtube çöktü
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 15 Aralık 2020 Salı 08:46

Millet akp korkusundan size oy verdi yıllarca ne başarınız var ama bu sefer vermez korku algısını iyi yönettiniz iş yapın verelim ama yok kardeşim adeta mezhep partisi oldunuz Tunceli’de 18 yaşını dolduran İzmir’de Büyükşehir veya ilçe belediyesi de işin hazır batının hdp si olmaktan kurtulun artık madem Selo ve hdp masum niye gizli ittifak yapıyorsun çık alenen yap Atatürk ismini ağzına alamayanlar bu partide siyaset yapıyor vah vah

Yorumu oyla      3      3  
İzmirli 14 Aralık 2020 Pazartesi 21:57

Birisi buna izmir gerçeyimi anlatsa bari belediye başkanlarının nasıl yolsuzlık yaptığını kadınlara olan düşgünlüğünü.Menemen belediye başkanı ilk duruşmada genel merkezden kim ne istedi kime ne verdim diye açıklama yapaçak bunuda anlatsınlar kemal beye.Adamın hakkında soruşturma bile yokken tutuklattınız peki Bayraklının eski Başkanı Hasan karabağ hakkında soruştuma izni var yolsuzluk var kadınlara olan düşgünlüğü çarşaf çarşaf basında gümlerçe yayınlandı konuşuldu yazıldı ona neden gereğini yapmadınız Hasan genel merkeze ve bunu koruyanlara çokmu para verdi.Adamın evinden çalınan paranın miktarı 80 milyon adama sormazlarmı ola oğlum,çalışmadan bu parayı nerden buldun?Belediye başkanlarınız sistemi kurmuş limse kusura bakmasın onların tek derdi kamunun parasını nasıl çebimize indiririz tek düşündükleri konu para para para.

Yorumu oyla      3      3  
Hak, hukuk, adalet 14 Aralık 2020 Pazartesi 19:23

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili sayın Kemal Kılıçdaroğlu ; İzmir BB ‘si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda 10.02.2016 tarihinden itibaren merkez ilçeler , çevre ilçeler ayrımcılığı yapmaktadır. Merkez ilçelerde ( 90 dk. 01.09.2020 fen itibaren 120 dk. ) aktarma hakkı var , çevre ilçelerdeki aktarma hakkı 10.02.2016 tarihinde İzmir BB meclisinde alınan kararla iptal edildi Kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık yapılırken ; hak , hukuk , adalet nerede kaldı ? İzmir BB ‘nin toplu taşımada ayrımcı uygulama gerçekliği varken CHP neden oy verelim ? Çevre ilçelerdeki Belediye otobüslerini çekerek İztaşıt ( Özel halk otobüsü ) uygulamasını yaygınlaştırmada ısrar ediliyor. Yazık !

Yorumu oyla      6      4  
Partili 14 Aralık 2020 Pazartesi 15:59

Sayın Kılıçdaroğlu CHP güçlü olduğu bölgelerde belediye başkanlarını siz atadınız ve kefilim demiştiniz bu başkanları yöre halkına danışmadan atadınız ve bizler tıpış tıpış oy vermek düştü artık bu dönem geçti sizin parti dışı dostlarınız var artık onlar ile devam edebilirsiniz umarım gelecek seçimlerde aynı taktik yapıldığında sandıkta herkes tepkisini verecektir siz bu başkanları kontrol etmek zorundasınız çünkü bir çok yerlerde hatalı ve rant elde etmek için işler yapılıyor örnek açığa alınan belediye başkanı "Seçim öncesi seçilmek için çok masraflarım oldu" ibaresi nereye gidiyor bu başkanlar ön seçim olmadan atandı nereye, kime masraf ettilerse bildirmek zorundadirlar atanmaları için masraf ettilerse kimlere verildi halk arasında bir çok söylentiler var bunlar açıklanması gerekir...

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır: Güçlü bir ekonomi ve vatandaşın huzuru için istifa edin
2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerine Genel Kurulda CHP ...
AK Parti İzmir’de sürpriz istifa!
AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Karaman istifa etti.
MHP ve AK Parti'den Soyer'e 'festival tepkisi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir ...
 
CHP'li Sertel: Ömür biter, bu yol bitmez!
Ulaştırma eski Bakanları Binali Yıldırım döneminde söz verilen, Ahmet ...
Kahramanmaraş'ta atışma! Gündem İzmir'in suyu oldu
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ...
Kabine toplanıyor! Gündem; kira, kredi, yapılandırma
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı bugün yapılacak. ...
 
İzmir'de işten atılan gardiyan meclis gündeminde
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ...
CHP'li Polat'tan 'helal akreditasyon' eleştirisi!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Ticaret Bakanlığı’nın ...
CHP'li Bakan: Su bizden yönetim Katar'dan!
TBMM Çevre Komisyonu CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan, Çevre ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva