HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Nisan 2017 Perşembe - 16:50

Kemalpaşa'da mahalle buluşmaları tam gaz

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Bağyurdu mahallesinde yaşayan kadınlar ile bir araya geldi.

Kemalpaşa da mahalle buluşmaları tam gaz

Mahalle Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Bağyurdu mahallesinde yaşayan kadınlar ile bir araya gelen Başkan Uğurlu, “hanımlar kardeşlerimiz ile bir araya gelip ilçemize değer katmaya önem veriyoruz. Bizim için sadece erkeklerin değil hanım kardeşlerimizin istekleri de önemlilik arz ediyor” dedi.

Park Orman Kemalpaşa sosyal tesislerinde Bağyurdu mahallesinde yaşayan kadınlarla kahvaltıda bir araya gelen Uğurlu,  bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek ilçede bulunan bütün mahallerde ki kadınlar ile bir araya gelip Kemalpaşa için fikir alışverişinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Uğurlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Hanım kardeşlerimiz ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı , onların sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ve belediye olarak yaptığımız çalışmalar ile projelerimizi anlatmaya çok önem veriyoruz. Bu anlamda bugün Bağyurdu mahallemizde yaşayan yaklaşık 70 hanım kardeşimiz ile bir araya geldik. Biliyoruz ki karşılıklı konuşarak  mahallelerimize daha güzel hizmet yaparız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu kahvaltı toplantıları ile ilçemizdeki bütün hanımlarla bir araya gelerek yapacağımız hizmetlere onlarında katkı sunmasını planlıyoruz. Hanımların gözü ile Kemalpaşa’mıza şekil vermek ve sadece erkeklerin değil hanımların da kendilerine has hizmetler yapıldığını göstermek için bu tür toplantılar yaparak yaptığımız çalışmaları anlatmak bizleri mutlu ediyor. Böylelikle çalışmalarımızla ilgili memnuniyeti de değerlendirme fırsatımız oluyor.”
Etkili iletişim ve ikili görüşmeler ile yapılan hizmetleri daha iyi anlatma şansı yakaladıklarını kaydeden Uğurlu, “Bu tür toplantılarla hem kendimizi daha iyi anlatıyor, hem de hanımların isteklerini ve beklentilerini tespit edebiliyoruz. Bu şekilde hizmet ederek halkımızın beklentilerine de karşılık vermiş oluyoruz” diye konuştu.

KADINLARIMIZIN BEKLENTİLERİNE KARŞILIK VERİYORUZ
Hizmet yaparken hizmetin asli unsuru olan insanları ihmal etmemeye çalıştıklarını dile getiren Uğurlu, “‘Şehirleri imar ederken içerisindekileri ihmal etmeyin’ diye Kanuni Sultan Süleyman’ın çok güzel bir sözü vardır. Biz ilçemize bir şeyler yaparken sizleri ilham etmemeye çalışıyoruz. Değerli kardeşlerim mahallelerimize yaptığımız bilgi evleri, kültür ve sosyal işler müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz kadınlar kulübü gibi birçok faaliyetimizi sizlerle bir araya gelmek sizlerin beklentilerine karşılık verebilmek adına yaptık. Burasını yaparken bile kadınlarımızın el sanatlarını değerlendirebilecekleri küçük dükkanlar olsun dedik ve bugün hamdolsun çok güzel bir cazibe merkezine ilçemize kazandırmış olduk. Sizlerin istek ve beklentileri bizler için çok önemlidir. Bu anlamda ilçemize değer katabilmek için toplumun diğer kesimlerini olduğu gibi sizleri de önemsiyoruz. Biliyoruz ki ilçemize değer katabilmek için sizlerin görüş ve fikirleri çok önemlidir” dedi.

Başkan Uğurlu daha sonra toplantıya katılan kadınlar tarafından sorulan soruları yanıtladı. Yapılan konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ermiş tarafından Başkan Uğurlu’nun eşi Naciye Uğurlu’ya hediye takdim edildi. 

Ermiş, Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun kendilerine sürekli destek olduğunu belirterek, “kurs ve kursiyerlerimiz için bugüne kadar bizleri hiçbir zaman ger çevirmeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.
 

 
Karşıyaka Başkanı Altuğ'dan yoğun mesai
 
Londra'da bıçaklı saldırgan paniği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme uçurtmalarla renklenecek
İzmir'in Çeşme ilçesinde, Çeşme Belediyesi'nin '9 Durak 9 Deneyim Projesi' ...
Selçuk'ta restorasyon çalışmalarına 'leylek' molası
Selçuk Belediyesi leylek yuvalarının bakımını yapmaya devam ediyor.
Konak'tan spora yatırım atağı: Yeni tesisler geliyor
Son üç yılda spora yaptığı yatırımlarla yerel yönetimlerde örnek olan, ...
 
Karşıyaka'da Yalı Mahallesi’ne modern dokunuş
Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en işlek merkezlerinden biri olan Yalı Mahallesi ...
Bornova’da okullar atık yağları toplamak için yarışıyor
Bornova Belediyesi, çevre duyarlılığını artırmak için ilkokular arası ...
İzmir'in meslek fabrikasında yeni ders pastacılık!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda açılan Pastacılık Kursu, ...
 
Kuzey Ege'de büyük ortaklık
Ege’nin en kuzeyinde Türk-Yunan ilişkilerinde yeni bir Turizm-Ticaret ortaklığı başlatıldı.
Bornova'da afetlere karşı eğitim seferberliği
Afet Gönüllüleri Topluluğu oluşturmak için İnşaat Mühendisleri Odası ile ...
Başkan Çerçioğlu sevgisi izdihama yol açtı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yerli Tohum Ürünleri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva