HABERLER>SPOR
9 Nisan 2020 Perşembe - 12:10

Karşıyakalı Anıl hem topçu, hem de rapçi

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup'ta Play-Off yarışı verdiği sezona koronavirüs salgını yüzünden verilen aranın bitmesini bekleyen Karşıyaka'nın değişilmez futbolcularından Anıl Çıracı, futbol sahalarındaki başarısının yanı sıra rap müzikte de iddialı.

Karşıyakalı Anıl hem topçu, hem de rapçi

Anıl, çocuk yaşlardan beri ilgi duyduğu rap için evine kurduğu müzik stüdyosuyla besteler yapıyor. Karşıyaka altyapısına 2009'da adım atıp yeşil-kırmızılı kulüpte son 6 sezonu profesyonel olmak üzere 11 yıldır forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon yalnız cezası nedeniyle 1 maç kaçırdı. Karşıyaka’da oynadığı 26 maçın 25'inde oynayıp istikrarlı bir grafik sergileyen defans oyuncusu, sporculuk ve müzik kariyerini birlikte yürütüyor. 

Rap müzik kariyerinde forma numarası olan 88'den esinlenip Anç88 lakabını kullanan futbolcu yeşil sahaların yanı sıra müzik sahnelerine de çıkmaya hazırlanıyor. Rap müzik ile 10-12 yaşlarında tanıştığını söyleyen Anıl, "Bilgisayar oyunu oynarken yerli ve yabancı rapçileri dinlerdim. Sokakta futbol oynadıktan sonra rapten konuşurduk. Sonra arkadaşlarımla şarkı sözleri yazmaya, şarkılar kaydetmeye başladım. Deplasman seyahatlerinde sürekli müzik dinleyip söz yazıyorum. Futbol ve müzik hayatımdaki en büyük tutkular oldu" dedi. "Futbol ve müzik benim için birbiriyle çatışmıyor aksine birbirlerini tamamlıyor" diyen Anıl, "Müzikle kafa dağıtıyorum. Müzikte Anç88 adını kullanıyorum. 88 forma numaram ve hem futbolda hem müzikte benim için anlamı büyük" diye konuştu.

Yeni bir beste yaptığı zaman ilk olarak takım arkadaşlarına dinlettiğini belirten başarılı futbolcu, "Şarkı kaydettiğim gibi soluğu takım arkadaşlarımın yanında alıyorum. Dinletip fikirlerini alıyorum. Yeni şarkının ne zaman geleceğini soranlar oluyor, şarkılarımı tesiste odalarında hoparlörden açanlar oluyor. Odaların yanından geçerken eşlik etmelerini duyup mutlu oluyorum. Müzik işleri büyük prodüksiyonlar gerektiriyor. Ben sözleri kendim yazıp mix ve mastering dediğimiz profesyonellik isteyen işleri kendim evimde yapıyorum. Vakit bulabildiğim zamanlarda müziğimi profesyonel kişilerin eşliğinde yapmayı planlıyorum. Futboldan kalan vakitlerimde sahne almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

“YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAYACAĞIZ”
Kariyerinde 15 yaşından beri forma giydiği Karşıyaka'nın yuvası olduğunu dile getiren Anıl, geçen sezon yarım kalan Play-Off serüvenini bu yıl tamamlamak istediklerini söyledi. Anıl, "Takımdaki herkesle uzun süredir beraberiz. A takıma bile altyapıdan beraber çıktık. Hedefimiz geçen yıl yarım kalan Play-Off serüvenimizi tamamlamak ve bir üst lige çıkmak. Ligler normale döndüğünde bunu başarmak için her şeyi yapacağız" dedi.

KORONA VİRÜS YÜZÜNDEN YILDIRIM NİKAHIYLA EVLENDİ
Karşıyaka'nın 26 yaşındaki defans oyuncusu Anıl, dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle nikahını erkene aldı. Normalde mayıs ayında düğün yapıp dünya evine girmeyi planlayan Anıl-Beyza Ceren çifti koronavirüs salgını yayılıp tüm sosyal hayat ve organizasyonları kilitleyince yıldırım nikahıyla evlendi. (DHA)

 
Akaryakıtta çifte indirim yolda!
 
Gökçe'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin, emniyeti arayın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Virüsü yenen Reçber: İyi ki sigarayı bırakmışım
Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanedeki tedavisinin ardından virüsü ...
Futbol hakemi ve eşi koronavirüsü yendi
Zonguldak'ta koronavirüse yakalanan futbol hakemi Ferhat Çelik ve eşi ...
FIBA'dan 'koronavirüs' kararları!
Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), koronavirüs salgını sonrasında ...
 
Milli sporcu Şahika Ercümen'den 'evde kal' mesajı
Serbest dalış dünya ve Türkiye rekortmeni, milli sporcu Şahika Ercümen, ...
Karşıyaka’da Cenk futbolu çok özledi
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup’ta Play-Off yarışı veren Karşıyaka’nın kaptanlarından ...
Menemenspor Ali Özgün ile nikah tazeleyecek
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor golcüsü Ali Özgün'le ...
 
Altaylı Yılmaz: Yarın maça çıkacakmışım gibi kendimi hazırlıyorum
TFF 1’inci Lig temsilcisi Altay'ın orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren, koronavirüs ...
Altınordulu Muhammed: Gezen virüs değil, insanlar
TFF 1’inci Lig ekibi Altınordu'da forma giyen orta saha oyuncusu Muhammed ...
Göztepe golcüsünü Rusya'da buldu!
Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de yönetim yeni sezonun transfer çalışmalarına ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva