HABERLER>SPOR
22 Ağustos 2017 Salı - 10:37

Karşıyaka Stadı'na yapılan itiraza kulüpten büyük tepki: 'Yeter artık, sabrımız taştı!'

Karşıyaka'da yapılacak olan yeni stadyumun imar plan değişikliğine Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi tarafından yapılan itiraza Karşıyaka Spor Kulübü'nden çok sert açıklama geldi. Konu ile ilgili bugün Ankara'da bir zirve yapılacağı belirtildi.

Karşıyaka Stadı na yapılan itiraza kulüpten büyük tepki:  Yeter artık, sabrımız taştı!

Karşıyaka'ya yapılacak olan yeni stadyum ile ilgili olarak önemli gelişmeler yaşanıyor. Şehir Plancıları Odası (ŞPO) İzmir Şubesi tarafından stadyum için yapılan imar planı değişikliğine itiraz etti.

KARŞIYAKA STADI'NIN İMAR PLANINA İTİRAZ ŞOKU!

Şehir Plancıları Odası'nın yaptığı itiraza Karşıyaka Spor Kulübü'nden çok sert tepki geldi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi:

"Yeter Artık, Sabrımız Taştı!

Şehir plancıları odasının stat inşaatımıza yapmış olduğu son dakika itirazını esef ve üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Karşıyakalıyım diyen herkesin artık gurur meselesi olan bu stadın her ne olursa yapılacağını ve yönetimimizin bu konuda her türlü girişimi gerçekleştireceğini tüm camiamızın bilmesini isteriz.

Konu ile ilgili son gelişmeleri görüşmek ve stat inşaatının sekteye uğramadan devam etmesini sağlamak üzere Kulüp Başkanımız Mutlu Altuğ, Varlık Kurulu üyelerimiz Seracettin Sakıpağa, Tayfun Yelkenbiçer ve Mithat Salepçioğlu bugün üst düzey yetkililer ile Ankara’da bir araya geleceklerdir.

Bu toplantının sonuçları en kısa sürede camiamız ile paylaşılacaktır."

ANKARA'DA TOPLANTI
Karşıyaka Yalı Caddesi'ne yapılacak 15 bin kişilik stadın Karşıyaka Belediyesi'nin tribün yüksekliğiyle ilgili istekleri doğrultusunda yenilenen projesi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a sunuldu. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın önderliğinde gerçekleşen ziyarete  Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, proje mimarı Bahadır Kul, Karşıyaka Varlık Kurulu üyeleri Seracettin Sakıpağa, Tayfun Yelkenbiçer, Mithat Salepçioğlu, kulübün Ankara temsilcisi Cüneyt Başak ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten katıldı.

Ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a projeyle ilgili bilgi verildi. Ziyaret sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı imar planı değişikliğine İzmir Şehir Plancıları Odası'nın askı sürecinin son günlerinde itiraz ettiği stat projesi konusunda kararlılık mesajı paylaşıldı. Bakanlığın, Şehir Plancıları Odası'yla projede itiraz ettikleri noktalarla ilgili temasa geçeceği öğrenildi. İZVAK Başkanı Ali Erten, "Stat konusunda sorunlar var ama çözülecek. Konu İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ'ın yakın takibinde. Karşıyaka Stadı, her durumda İzmir'e yapılacak yeni statlarla eş zamanlı olarak başlayacak ve tamamlanacak" dedi. (Haber Merkezi, DHA)

 
İzmir İEF'ye koştu: İzdiham yaşandı! (Bugünün programı)
 
ABD'de tren kazası: 33 yaralı
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sak 23 Ağustos 2017 Çarşamba 08:37

Hikayeden bi stadla kahraman olacaklarını sanan bir parti ve Karşıyakanın yalakaları.Amacınız fidanlık.Karşıyakada o stadı isteyen futbolla alakalı ,alakasız 1000 kişiyi bulamassınız.

Yorumu oyla      11      5  
sak 23 Ağustos 2017 Çarşamba 08:30

Sizin bu stad yapılacak dayatmasıda Karşıyakalıların sinirini bozuyor.Siz Karşıyakayı temsil etmiyorsunuz.Sadece spor kulübü yöneticisisiniz.bu stad yapılacak başka emriniz .

Yorumu oyla      11      5  
22 Ağustos 2017 Salı 20:22

Sabrımız taştı derken? itiraz süresi belli değil mi? adamlar ister 1.gün başvurur ister son dakika. imar planları neyse ona göre iş yapın, ne diye itiraz edilecek şeyleri ısrarla yapıyorsunuz? herkes kafasına göre iş yaparsa imar planlarına ne gerek var? geçmişte çarpık yapılaşmadan hiç mi ders alınmaz! önce kızıyorlar ama sonra da düzeltiyorlar :)

Yorumu oyla      11      5  
Oda=isguzar=kina yak 22 Ağustos 2017 Salı 17:32

Soz yok isguzarligin bukadarina pes... izmir bu ihanetinizi unutmayacak....

Yorumu oyla      11      6  
22 Ağustos 2017 Salı 16:10

odalar arı gibi çalısıyorlar. Hiç boş durdukları yok. Her proje icin mahkeme mahkeme dolasıyorlar. Bunlardaki hırs kimsede yok :D

Yorumu oyla      11      7  
22 Ağustos 2017 Salı 15:07

Son Altaylı , Göztepe şanslıydı playoffta şampiyon oldu. 14 yıl sonra sanşta balda özelikle finalde yanındaydı. İte kaka süper lige çıkılmıştır. İzmir' de de futbol yönetim, anlayış , vizyon olarak amatör seviyeye düşmüş durumdadır. Tesisleşme açısından da sıkıntı var. Başarı zaten yok. Statlara bakıyorsun Buca Stadı bildiğin ucuz semt stadı. Alsancak Stadı aynı şekilde semt stadı , Karşıyaka Stadı da aynı şekilde olacak. 12-15 binlik statları artık semtlere amatör takımlara yapıyorlar. Göztepe'de itiraz edildi de kapasite 20 bine çıktı. Fena değil ama yetersiz. Kapasite 40 bin olmalıydı. 40 binlik stada şehrin de ihtiyacı var. Karşıyaka' ya 25 binlik bir stat ideal olurdu ama yapılmadı. Bu arada Göztepe Stadı 200 milyon euro değil, 218 milyon TL yani 53 milyon euro. 20 binlik bir stat için oldukça yüksek bir meblağ. İstanbul takımları 40 bin ve üzeri statlara , yüksek gelirlere sahipken , üstüne birde diğer bir çok şehre 35 bin üzeri statlar yapılmışken biz hala daha 15 binlik statlar ile uğraşıyoruz. Bu şehir zaten futbolda yıllardır geri kalmıştı, tesis olarak da geri kalacak. Burası Türkiye' nin 3.büyük şehri, ufak bir yer değil. İlerleyen yıllarda belki de eskisi gibi 2.büyük şehir olacak.

Yorumu oyla      12      5  
son altaylı 22 Ağustos 2017 Salı 14:19

Buradaki tek amaç Göztepeyi izmirin tek takımı haline getirmek!! göztepe stadına da itiraz geliyor ama hemen çözülüyor . 9 eylül de temel atma töreni yapıalcak ve başbakan gelecek! bu ne yalakalık? göztepe de yoksa proje takımı mı oluyor? TFF 1.lig te 2 milyon euro değeri olan göztepe. süperlig te 35 milyon euroluk takım olmuş ! seneye 60 milyon euro olacakmış ! 2 milyon nere 60 milyon nere! stadları 20bin kişilik ama maliyet 200 milyon euro ! buna ne demeli? Göztepe tabiki şansa bala gelmedi ama birileri tarafından destekleniyor ve izmirde en fazla taraftara sahip takım oldugu için Tek takım haline geitirlmeye açlışıyor. KSK ,altay gibi klüpleri yoke tmek sitiyorlar. GEriye tek büyük GÖztepe kalsın istiyorlar :)

Yorumu oyla      11      8  
22 Ağustos 2017 Salı 13:00

Kardeşim bırakın itiraz falan yapmayın da yapılsın şu dandik statta konu da kapansın. Adamlarda zaten vizyon diye bir şey yok, bırakın yapsınlar. İzmir' de futbol amatör seviyeye inmiş durumda. Göztepe şansa bala 14 yıl sonra süper lige çıktı , bari o düşmese de amatör seviyeye inmiş futbol biraz yukarı seviyeye çıksa.

Yorumu oyla      11      8  
Ercan 22 Ağustos 2017 Salı 12:52

Izmirin tarihi stadı yıkıldı.Bu kadar yaygara koparılması.Kac yıldır da yapılmıyor.Mahalle statlariniı izmire layık görmeyi nasıl içinize sindiriyorsunuz.Samsuna bile kaç binlik stat yapıldı.Politik oyunlara alet olmayın lütfen.Karsiyaka yönetimi futbolda ki büyük başarısızlığını örtmek için bu stat polemiğini kullanıyor.Batik kulüp bu mahalle stadiylami şahlanisa geçecek.Hadi canım siz de

Yorumu oyla      14      5  
Bülent ışık 22 Ağustos 2017 Salı 12:12

Alsancak stadının temelleri ne zaman atılacak.oturduklari yerde stad isteyenler eskiden bu kadar otobüste yoktu Atatürk stadından Eşrefpaşa'ya maç çıkışı yürüyerek giderdim.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Olay fotoğrafla ilgili sert açıklama!
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat'ın sosyal medyada yayılan pozu ...
Karşıyaka Stadı'nın imar planına itiraz şoku!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın geçen ay Karşıyaka Stadı ile ilgili ...
Altay'da forvet arayışları
İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, forvet arayışında rotayı Ankaragücü'nden ...
 
Karşıyaka'da Can sevinci
İkinci Lig Beyaz Grup'taki sezonun ilk maçında cumartesi günü Sakaryaspor'a ...
Göztepe Teknik Direktörü Tuna: Biraz daha zaman...
Süper Lig'in ikinci haftasında Kayserispor'a 1-0 mağlup olup ilk yenilgisini ...
Altınordu 1 puana üzüldü
TFF 1'inci Lig'de deplasmanda Elazığspor'u 2-0 yendikten sonra evinde ...
 
Midilli'de Karşıyaka rüzgarı
Karşıyaka Masterler futbol takımı, Yunanistan'ın Midilli Adası'nda Pallesviakos ...
Alaçatı rüzgarında Türkiye şampiyonası için yarıştılar
Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 4'üncü ve son ayağı olan Türkiye ...
Şeytan, 'Gecekondu'yu yıkamadı: 1-1
TFF 1. Lig'de sezona Elazığspor'u deplasmanda yenerek başlayan Altınordu, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva