HABERLER>SPOR
11 Mayıs 2019 Cumartesi - 12:48

Karşıyaka rövanşa bıraktı

Düşme hattında en son sıradan gelip mucizevi bir şekilde adını yazdırdığı TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup Play-Off yarı final ilk maçında Van Büyükşehir Belediyespor'la evinde golsüz berabere kalan Karşıyaka, turu deplasmanda geçmeye çalışacak.

Karşıyaka rövanşa bıraktı

Atatürk Stadı'nda 12 bin 150'si biletli yaklaşık 15 bin taraftarının izlediği maçta Hakan'ın ayağından bir de penaltı kaçırıp 0-0'a razı olan yeşil-kırmızılılar, 15 Mayıs Çarşamba günü Van'da oynanacak rövanşa final için çıkacak. Karşıyaka'ya Van deplasmanında her türlü galibiyet ve gollü beraberlik finale yükselmeye yetecek. Maç yine golsüz biterse tur atlayacak tarafı uzatmalar ve gerekirse seri penaltılar belirleyecek.

Ligde normal sezonun son 5 maçını gol yemeden kazanan, Van serisindeki ilk sınavda da kalesini gole kapatıp seriyi 6 karşılaşmaya çıkaran Karşıyaka, deplasmanda da rakibine geçit vermeyerek atacağı golle finali kovalayacak. Gruptaki diğer Play-Off yarı final eşleşmesinde Esenler Erokspor, Kızılcabölükspor'u deplasmanda 3-1 yenerek final kapısını araladı. 



Van deplasmanına final için çıkacaklarını belirten teknik direktör Mesut Toros, "İlk maçı gol yemeden kazanmayı planlamıştık. Genç oyuncularımız müthiş mücadele sergiledi. Defansif anlamda planlarımız tuttu ancak pozisyonları değerlendiremeyip bir de penaltı kaçırınca beraberliğe razı olduk. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtınca kolay teslim olmayan bir takımız. 0-0 deplasmanda bizim için avantaj. İlk maçta kaçırdığımız golü atarsak finale çıkarız" dedi.

0-0'A ABONE
Karşıyaka, Van Büyükşehir Belediyespor'la bu sezon oynadığı 3 maçtan da golsüz eşitlikle ayrıldı. Rakibine 2 Eylül 2018'deki 3'üncü Lig'de sezonun açılış maçında konuk olan Kaf-Kaf, 0-0'lık skorla 1 puanı hanesine yazdırdı. İkinci yarının ilk haftasında 20 Ocak'ta yeşil-kırmızılıların ev sahibi olduğu maç da 0-0 bitti. İki ekibin Play-Off eşleşmesindeki ilk randevu da aynı skorla sonuçlandı. 



NE YAPTIN HAKAN
İzmir temsilcisinde attığı 12 golle takımın en skorer ismi olan Hakan Kuş, Van Büyükşehir Belediyespor maçında 73'üncü dakikada kullandığı penaltıyı direğe nişanladı. Hakemin penaltı için düdüğünü çalmasından sonra bir süre bekleyip şutunu çeken Hakan, topu ağlar yerine yan direğe yolladı. Hakan'la birlikte saha ve yedek kulübesindeki futbolcular ile teknik heyet, tribündeki binlerce kişi kahroldu. Genç futbolcu takımını final yolunda büyük avantajdan etti.

KAPTAN KORKUTTU
Karşıyaka'da Van maçında sahada basmadık yer bırakmayan kaptan Mustafa Aşan, sahayı sedyeyle terketti. İlk yarıda rakibiyle çarpışıp kaşı açılan tecrübeli futbolcu, kafasına bandaj yapıldıktan sonra oyuna devam etti. İkinci yarının 79'uncu dakikasında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan, sahadan sedyeyle çıkarılan Mustafa'nın arka adalesinde ezilme olduğu öğrenildi. Mustafa, çarşamba günü oynanacak rövanşa yetişecek. İlk maçta forma giyemeyen Özgür'ün de rövanşta oynaması bekleniyor. (DHA)

 
Halat koptu! İki işçi 20. katta asılı kaldı
 
Doğu Ekspresi gibi 5 yeni turistik hat: Rotada İzmir'de var!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ali Koç: Transfer listemizi belirledik
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Hocamız Ersun Yanal ile yaptığımız istişareler ...
Kaf-Kaf turu Van'a bıraktı!
TFF 3. Lig 2. Grup play-off yarı final ilk maçında Karşıyaka, sahasında ...
Anlaşma tamam... İşte Fenerbahçe'nin golcüsü
Yeni sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, ...
 
Göztepe'de hedef mutlak galibiyet!
Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesini sürdüren Göztepe, art arda aldığı ...
Menemen Belediyespor'da son gözde Belica
Spor Toto 1'inci Lig'e tarihinde ilk kez çıktıktan sonra sportif direktörlük ...
Altay'da A Takım'a taze kan
Spor Toto 1.Lig’de play-off yarışını kıl payı kaçıran Altay’da öne çıkan ...
 
Menemen Belediyespor'un yıldızlarına kanca
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu şampiyon bitirip yeni sezonda ilk kez ...
Pınar Karşıyaka, Efes'ten fark yedi!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki erteleme maçında Pınar Karşıyaka, ...
UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı belli oldu
Chelsea, normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 biten maçta Eintracht Frankfurt'a ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva