HABERLER>SPOR
4 Mart 2019 Pazartesi - 13:10

Karşıyaka'nın zafer haftası

İzmir'in en çok branşta yarışmacı takımı olan spor kulübü konumundaki Karşıyaka, hafta sonunu futbol, basketbol ve voleybolda önemli galibiyetlerle kapattı, camiaya bayram sevinci yaşattı. Futbolda transfer yasağıyla altyapı patentli kadrosu kalan Kaf-Kaf, TFF 3. Lig 2. Grup'ta lider Kırşehir Belediyespor'dan sonra zirve takipçisi Altındağ Belediye’spor'u deplasmanda 10 kişiyle 1-0 yenerek Karşıyaka Play-Off umutlarını yeşertti.

Karşıyaka nın zafer haftası

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde kötü gidişin ardından yeni çalıştırıcısı Dirk Bauermann yönetimindeki ilk maçta güçlü rakibi Galatasaray Doğa Sigorta'yı 78-75 mağlup eden yeşil-kırmızılılar, Play-Off yarışına tutunurken salonu tıklım tıklım dolduran taraftarının da yüzünü güldürdü. Karşıyaka,8 galibiyete ulaşarak Play-Off hattındaki rakibiyle arasındaki farkı tek galibiyete indirdi.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda da futbol gibi tamamı altyapıdan kadrosu olan Karşıyaka, Balıkesir DSİ'yi çekişmeli geçen mücadele sonunda deplasmanda 3-2 mağlup eden KSK’li bayanlar, Play-Off iddiasını sürdürdü. 3'te 3 yaparak güzel bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Başkan Turgay Büyükkarcı, "Futbolda lider Kırşehir Belediyespor'u yendikten sonra Altındağ Belediye'yi de Ankara'da mağlup etmek özgüvenimizi artırdı. Basketbolda Dirk Bauermann ile Galatasaray'ı yendik ve iki sezondur kaçırdığımız Play-Off'a bir adım daha yaklaştık. Voleybolda yine altyapımızdan yetişen genç kızlarımızla önemli bir deplasmandan zaferle döndük. İdari anlamdaki çalışmalarımızın sportif başarılarla süslenmesi yönetim kurulumuzun da motivasyonunu yükseltiyor" dedi.

FUTBOL TAKIMINA PARA DOPİNGİ
TFF 3. Lig 2. Grup'ta üst üste önemli rakiplerini mağlup ederek çıkışa geçen Karşıyaka, çarşamba günü oynanacak Kızılcabölükspor maçı öncesi şube yönetiminin para dopingiyle moral tazeledi. Futbol şube yönetimi, takımın 2'şer bin TL'lik Altındağ Belediyespor galibiyeti primlerini haftanın ilk mesai gününde öderken teknik kadro ve kulüp çalışanlarına maaşlarını da yatırdı. Futbol şubesi, altyapıya da 20 bin TL kaynak aktardı. Grupta bir dönem düşme hattında son sıraya kadar gerileyen, pazar günü Adıyaman 1954'ün Pazarspor'a yenilmesiyle düşme barajına 10 puan fark atan Kaf-Kaf, Kızılcabölükspor'u da mağlup ettiği takdirde Play-Off iddasını artıracak. Yeşil-kırmızılı yönetim, çarşamba saat 14.30'daki Kızılcabölük maçını akşam saatlerine aldırmak için görüşmelerini sürdürüyor.

BAUERMANN HAYRAN KALDI
PINAR Karşıyaka'da antrenörlük görevini geçen hafta Özhan Çıvgın'dan devralıp takımla ilk maçında Galatasaray Doğa Sigorta'yı 78-75 yenmenin mutluluğunu yaşayan Dirk Bauermann, taraftara hayran kaldı. Kariyerinde birçok ülkede görev yaparak 9 şampiyonluk yaşayan, Almanya Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Alman çalıştırıcı, "İlk maçımı kazandığımız için mutluyum. Galibiyeti hak ettik. Ben buraya geldiğimde taraftarlarımız iç saha maçlarında takımın 6. oyuncusu gibi olduğunu söylemişlerdi, biraz eksik anlatmışlar. Taraftarımız yedinci belki sekizinci oyuncumuzdu. Onlarsız bu galibiyet kolay olmazdı" dedi.(DHA)

 
Altınordu Play-Off potasından çıktı
 
Göz-Göz ateş hattına düştü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu Play-Off potasından çıktı
Spor Toto 1. Lig'de önemli rakiplerinden Hatayspor'la evinde 90+3. dakikada ...
Cüneyt Çakır'a devler liginde önemli görev
UEFA, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ...
Ödemişspor'a Alpay Özalan desteği
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın da takip ettiği Spor Toto ...
 
Amedsporlu oyuncunun jiletli saldırı anları!
2. Lig’de önceki gün oynanan maçta Amedsporlu Mansur’un sahaya kesici ...
Galatasaray'a zirve yolunda büyük darbe!
Spor Toto Süper Lig'in 24’üncü haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ...
Göztepe'den hakem tepkisi: Hakkımızı helal etmiyoruz!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Atiker Konyaspor'la ...
 
Altınordu'ya son dakika şoku!
Spor Toto 1. Lig'in 24. hafta mücadelesinde Altınordu ile Hatayspor 2-2 berabere kaldı.
Beto tuttu, Göz-Göz puanı kaptı!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Atiker Konyaspor-Göztepe karşılaşması 1-1 ...
Fenerbahçe 5 gollü düellodan galip çıktı
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 3-2 yendi.
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva