HABERLER>SPOR
17 Eylül 2017 Pazar - 14:33

Karşıyaka kahroldu

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona 1 galibiyet, 1 beraberlikle başladıktan sonra ilk yenilgisini Bandırmaspor deplasmanında, 1-0'lık skorla alan Karşıyaka büyük üzüntü yaşıyor.

Karşıyaka kahroldu

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona 1 galibiyet, 1 beraberlikle başladıktan sonra ilk yenilgisini Bandırmaspor deplasmanında, 1-0'lık skorla alan Karşıyaka büyük üzüntü yaşıyor. Ligde liderliği devralan rakibinin 5 puan gerisine düşen yeşil-kırmızılılarda Teknik Direktör Atilla Güneş, rahat kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini belirtirken karşılaşmanın hakemi Selim Özen'e de tepki gösterdi. "Ligde yukarıya doğru ivme yapabileceğimiz bir maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" diyen Güneş, "Oyunun hakimiyeti tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Hesaplarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. 1 puanı düşünseydik rahatlıkla alabilirdik. Deplasmanda daha maçın ilk 20 dakikasında 3 net pozisyonu değerlendiremedik" dedi.

Geçen sezondan bu yana süren dış sahadaki galibiyet hasretini 9 maça çıkaran Kaf-Kaf'ta Güneş, "Maçın genelinde de 7-8 net pozisyonumuz vardı. Oyundan, istek, arzu ve mücadeleden çok memnunum. Oyuncularımın hepsi elinden geleni yaptı. Ama maalesef iyi oyuna 3 puan vermiyorlar. Kadro yapımızla maalesef ofansif anlamda oyuna hamle yapma şansımız az. Bu da bizi ciddi anlamda olumsuz etkiliyor. Şimdi kupa maçını değil ligdeki Niğde maçını düşünmek zorundayız, ardından Bugsaşspor'la çarşamba günü karşılaşacağız. Bu iki maçta 6 puan almak zorundayız. Bandırma önünde rakibin gol attığı penaltıyla ilgili yorum yapmayacağım, gerçekten yazık. Rakibin yapamadığını hakem yaptı" diye konuştu.

ESKİ DOSTLARDAN ÇELME

Karşıyaka, Bandırmaspor karşısında eski dostlara rakip oldu. Balıkesir temsilcisini yeşil-kırmızılılarda Atilla Güneş'in sportif menajerlik yaptığı dönemde 2011-12 sezonunda görev yapan Mustafa Uğur çalıştırıyor. Bandırma'nın kadrosunda eski Karşıyakalı Erhan Şentürk, Berkay Can ve Erdi Öner de bulunuyor. Maçta ev sahibi ekibin golünü de Mustafa Uğur döneminde Kaf-Kaf forması giyen Erhan Şentürk penaltıdan kaydetti.

PRİMLER BAŞKANDAN

Karşıyaka yönetimi, Bandırma maçı öncesi futbolculara geçen haftaki Silivrispor galibiyetinin 2'şer bin TL tutarındaki primlerini kamp yapılan otelde dağıtarak moral aşılamaya çalıştı. Paranın büyük kısmını Başkan Mutlu Altuğ'un ödediği, takımın sponsoru da olan Futbol Şube Başkanı Şevket Pehlivan'ın ise prime Silivrispor maçının tribün hasılatından 10 bin TL vererek katkı yaptığı öğrenildi. Deplasmana gelemeyen, yerine şube danışmanı Mutlu Çelik'i gönderen Pehlivan'ın primin kalan kısmını da daha sonra Altuğ'a ödeyeceği iddia edildi.(DHA)

 
Terör mağduru değilsiniz dediler parayı geri istediler!
 
Otomobil 2 bisikletliye çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bucaspor evinde kabus yaşıyor
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Bucaspor, ...
Menemen'den zirveye damga
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Kocaeli Birilikspor ve Sarıyer'in ardından ...
Pınar Karşıyaka idare etti
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi ev sahibi olduğu ...
 
Altay tat vermedi
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta evinde Şanlıurfaspor'la 1-1 berabere kalarak ...
Büşra'nın sesine THY ses verdi
RİO Olimpiyatları’nda Paralimpik Oyunlar’a katılarak Türkiye’yi temsil ...
Samsunspor 'Şeytan' çarpmışa döndü: 4-1!
TFF 1. Lig'de iyi bir başlangıç yapan Altınordu, deplasmanda Samsunspor'u ...
 
Bucaspor evde yok: 1-2
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Eyüpspor'u deplasmanda 4-1 yenip ...
Altay evinde tekledi: 1-1
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk 2 maçını kazanan iki takımın mücadelesinde ...
Karşıyaka, Bandırma'da kayıp: 1-0
TFF 2'nci Lig'e bu yıl dahil olan Bandırmaspor, Beyaz Grup'taki, 3'üncü ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva