HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
13 Haziran 2018 Çarşamba - 10:29

Karşıyaka'da yeni yaşam: Folkart Yaka Evleri vitrinde

Karşıyaka’daki Folkart Yaka Evleri cazip ödeme koşulları, uygun fiyatları ile satışa çıktı. Projede daire fiyatları 272 bin liradan başlıyor.

Karşıyaka da yeni yaşam: Folkart Yaka Evleri vitrinde

İzmir'de bugüne kadar inşa ettiği modern, yenilikçi ve çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart, kentsel dönüşümde Karşıyaka’da yeni bir projeye başladı. Kentsel dönüşümde önemli projelere imza atan Folkart, Karabağlar’ın ardından şimdide Karşıyaka’da Folkart Yaka Evleri isimli projesini hayata geçiriyor.

Konut ve ticari alanların bulunduğu Folkart Yaka Evleri, bölgede gerçekleşecek kentsel dönüşümün öncü projesi olarak öne çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki yeni konutları etaplar halinde inşa edecek.  Bölgede ilk etapta iki blok inşa edilecek. Önümüzdeki yıllarda 18 hektarlık bölgede toplam 3 bin 520 konut ve 338 adet işyerinin yer alması planlanıyor. Ayrıca bölgede belediye tarafından inşa edilecek kültürel ve sosyal donatı alanları da yer alacak.

Güvenli ve konforlu bir yaşam sunan konut projeleri, şehre yapılan büyük ölçekli yerli/yabancı yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yepyeni projelerle İzmir, bir dünya kenti olma hedefine emin adımlarla yürüyor. İzmir’in yenilenme ve modernleşme sürecinde, kentsel dönüşüm projeleri de önemli bir yer tutuyor. Folkart Yaka Evleri de, kentsel dönüşümde örnek projeler arasında yer alacak.

AVANTAJLI ÖDEME SİSTEMLERİ
Folkart Yaka Evleri’nde 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerine sahip konutlar ve çeşitli büyüklüklerdeki ticari alanlar için uygun ödeme koşulları ve fiyatlar sunuluyor. Folkart Yaka Evleri’nde avantajlı ödeme sistemleri ve yüzde 20 peşinatla başlayan ödemelerle ev sahibi olmak mümkün kılınıyor. Yüzde 10 peşinat indirimi uygulanan Folkart Yaka Evleri’nde ayrıca yüzde 25 peşin, 24 ay “0” (sıfır) faiz fırsatı da sunuluyor. Cadde mağazaları için ise, yüzde 25 peşin kalanı 36 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Projede daire fiyatları 272 bin liradan başlıyor.

KARŞIYAKA’NIN GELECEĞİ DEĞERLENİYOR
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Uzundere Kentsel Dönüşüm alanındaki ilk projeleri LivaHome ve ikincisi Folkart Line ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Mesut Sancak, kentsel dönüşümdeki projelerinin ise İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk adımı atılan Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda olduğunu belirtti. Projenin bölgedeki dönüşümün öncüsü olacağını dile getiren Sancak, “Folkart olarak kentsel dönüşümdeki yeni projemiz Folkart Yaka Evleri, Karşıyaka’nın nitelikli bir kentsel dokuya kavuşması için attığımız ilk adım olacak. Projemiz Karşıyaka’nın doğru yapılaşma adına geleceğinin şekillenmesinde iyi bir adım olacak.  Projelerin devamında bölge yepyeni bir imaj ve değer kazanacak” dedi.

FOLKART YAKA EVLERİ
İzmir’in en merkezi noktalarından birinde yer alan Folkart Yaka Evleri, Karşıyaka’da yeni, güvenli ve konforlu bir yaşam sunacak. Projenin teslim tarihi 2020 yılının Şubat ayı olarak belirlendi.  Folkart Yaka Evleri 130 konut ve 13 ticari alanın, cadde mağazalarının yer alacağı bir proje olarak öne çıkıyor. Projemiz 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleriyle Folkart kalitesini, her metrekareye yansıtıyor.

KOLAY ULAŞIM
İzmir’in çağdaş ve yatırıma açık ilçesi Karşıyaka’nın en hızı gelişen bölgesinde yer alan Folkart Yaka Evleri; alışveriş merkezlerine, üniversitelere, hastanelere, otoban bağlantısına oldukça yakın, şehrin merkezi bir noktasında yer alıyor. İzmir Çevre Yolu’nun Yeni Girne Bağlantı Kavşağı’na 2 dakikalık mesafede bulunan Folkart Yaka Evleri, kolay ulaşım imkanları ile öne çıkıyor.

KÜLTÜREL VE SOSYAL ALANLAR
Kentsel dönüşüm bölgesi içinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, büyük spor kompleksi, gençlik merkezi, kapalı pazar alanı, eğitim kampüsü, otopark ve geniş peyzaj alanları ile bulunduğu konuma değer katan ve şehrin her yerini ulaşılabilir kılan bir proje olacak. Dönüşüm bölgesinde 30 dönüm yeşil alan ve rekreasyon alanı, semt spor alanı, içinde kapalı pazar yeri ve sosyal merkez bulunan Belediye Hizmet Alanı ve 3 adet meydan ile açık ve kapalı otoparklar bulunacak. Daha önceki imar planında yer alan ilkokul ve ortaokul da 15.000 m² büyüklüğündeki tek bir yerde buluşturulacak.

 
Bornova Belediyesi'nden sıkı bayram denetimi
 
Mahkemede şoke eden sözler: 'Gece ablamla yattım, sabah eniştemle uyandım'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir İl Müdürü Varan: İmar barışına haram katmanın anlamı yok
Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda gündem imar barışı idi. EBSO Yönetim Kurulu ...
Konutta indirim kampanyası uzatıldı!
Gayrimenkul şirketleri tarafından 15 Mayıs'ta konut satışlarında başlatılan ...
Jeoloji Mühendisleri'nden çıkış: Heyalanla hayatınız kaymasın!
Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ...
 
Tapuda üç boyutlu dönem! İlk adım tamam
Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Adlı, "Gölbaşı'nda 13 bin konutu kapsayan ...
İzmir imar barışına koştu!
13 milyon konutun imar sorununun çözülmesi hedefiyle yapılan düzenlemenin ...
Herkes yarını bekliyor: İzmir'den 1 milyon başvuru!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ...
 
Maliye'den Hazine arazilerini kullananlara müjde
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "2B arazilerini doğrudan satın alma hakkı olup ...
Büyük dönüşümde ikinci etap: Uzundere LivaHome vitrinde
İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Folkart tarafından ...
Orjin Gruptan, İzmir’e 2 Milyar Liralık Yatırım: İstinyePark İzmir
İstanbul denilince akla gelen ilk alışveriş merkezi İstinyePark, 2 milyar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva