HABERLER>SPOR
11 Temmuz 2019 Perşembe - 15:03

Karşıyaka'da Toros'un inancı tam!

TFF 3'üncü Lig'de geçen sezon Play-Off oynayan Karşıyaka'da teknik direktör Mesut Toros, yeni sezonda da aynı performansı sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Karşıyaka da Toros un inancı tam!

İç transferi anlaşmak istediği tüm isimlerle nikah tazeleyerek kapattıktan sonra antrenmanlara Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde başlayan yeşil-kırmızılı ekipte, Toros, "Geçen sezon güzel bir sinerji yakaladık. Ekibimle birlikte geldiğimizde takımın ve camianın özgüveni dip yapmıştı. Bu tabloyu kısa bir zamanda aşıp takıma Play-Off oynattık. Bu sezon her zamanki gibi çok çalışıp önce kendimizi garantiye alacağız. Karşıyaka hedefsiz kalmaz, mutlaka gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Oyuncalarımıza güveniyoruz" dedi.

"En büyük artımız oyuncularımızın sistemimizi bilmesi" diyen Mesut Toros, "Ne istediğimizi biliyor, bizi tanıyorlar. Altyapıdan gelen 5 tane gencimiz var. Sadece onları oyun sistemimize adapte edeceğiz. Futbolcularımız ve bizler istekli ve arzuluyuz. Geçen sezon 8'inci hafta gelmiştim. Kamp dönemini birlikte geçirmemiştik. Bu sezon başını birlikte geçirmemiz büyük avantaj olacak" diye konuştu. Geçen sezon zorlu bir grupta olduklarını belirten Toros, "Yüksek bütçeli, geniş kadrolu belediye takımlarına karşı mücadele ettik. Bu sezon da öyle olacak. Ligde 17 hafta gol yemeyen bir Karşıyaka vardı. Aynı felsefeyle devam edeceğiz. Hiçbir grup kolay değil. Biz kendimize inanıyoruz, güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Sıkıntılı durumdan gelip beklenmeyen bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Toros, "Play-Off'ta Van BŞB'yi geçebilseydik yüzde yüz 2'nci Lig'e çıkacağımıza inanıyordum. Bu yıl yine oyun felsefemizden ödün vermeyeceğiz. Ofansif anlamda sıkıntılarımız vardı. Transferimiz kapalı. Defansif anlamda çok güçlü bir takımdık. Takım savunmasını çok iyi yapan bir takımdık. Taktiksel olarak güçlüyüz. Bu sayede iyi bir çıkış yaptık. Bu sezon ofansta daha fazla üretirsek, altyapıdan gelen kanat oyuncuları da katkı sağlarsa işimiz daha kolaylaşır. Profesyonel yaptığımız gelecek vadeden kalecimiz Berke çapraz bağı sakatlığı nedeniyle uzun süre aramızda almayacak. Ön libero Caner, forvet arkası ve kanat Batuhan, sağ açık Mert, forvet Hakan'ın maçlarını geçen sezon çok izledim. Takıma katkı sağlayacaklar" dedi.

'EN BÜYÜK KOZ TARAFTAR'
Karşıyaka Teknik Direktörü Mesut Toros, futbolda yeni sezonda en büyük kozlarının yine taraftarları olacağını söyledi. Camia takımı olmanın faydalarını geçen sezon boyunca gördüklerini dile getiren Mesut Toros, "Van BŞB'yle oynadığımız Play-Off yarı finalinde 20 bin Karşıyakalı stada koştu. Bu sezon boyunca taraftarımızın yine yanımızda olacağından hiç kuşkumuz yok" diye konuştu. (DHA)

 
Altay'dan Deniz atağı
 
Hanzade ÜNUZ yazdı... Arya’nın bir hayali var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'dan Deniz atağı
Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Altay, dış transferde geçen sezon Denizlispor'da ...
Menemenspor'dan ön libero transferi
Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Menemenspor, dış transferde Pendikspor'dan ...
Göztepe'den voleybol atağı
Başkan Mehmet Sepil yönetiminde son yıllarda Spor Toto Süper Lig'de yer ...
 
Altınordu'da Enes sakatlandı
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da stoper Enes Sığırcı'nın ...
Göztepe'nin derdi yok
Spor Toto Süper Lig'de küme düşmekten son hafta kıl payıyla kurtulduğu ...
Salih Uçan Süper Lig'e döndü!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, milli futbolcu Salih Uçan ...
 
Göztepe Ghilas'tan kurtuldu!
Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe, uzun süredir yollarını ayırmaya çalıştığı ...
Karşıyaka'da Egemen'e veda
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde A Milli Takım'ı da çalıştıran antrenör ...
Menemenspor'dan kaleye takviye
Menemenspor, gurbetçi kaleci Ahmet Eymen Eryılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva