HABERLER>SPOR
17 Mayıs 2019 Cuma - 12:18

Karşıyaka’da Şensan’dan teşekkür

TFF 3. Lig 2. Grup’taki Play-Off yarı finalinde 0-0’lık ilk maçın rövanşında Van Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 2-1 yenilerek elenen Karşıyaka’da Başkan Vekili Gökhan Şensan ve şube yönetimi, takımla toplantı yaparak teşekkür etti. Sezon boyunca yeşil-kırmızılı takım ve personelle bire bir ilgilenip maaş, prim ve deplasman masraflarını karşılayan Şensan, altyapı patentli genç futbolculara, “Üzülmeyin, gurur duyun. Siz bizim gözümüzde şampiyonsunuz” dedi.

Karşıyaka’da Şensan’dan teşekkür

Türkiye liglerinin en genç kadrolarından biri olduklarını hatırlatan Gökhan Şensan, "Küme düşer denilen takımın Play-Off’ta final oynayamadığına üzülüyoruz. Biz size hep inandık, siz de tüm camiayı inandırıp bu camiaya yıllar sonra şampiyonluk heyecanı yaşattınız. Hepinize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Sezonun ilk 7 haftasında kaybedilen puanlar olmasa ligde sezonu şampiyon tamamlayabileceklerini söyleyen Başkan Vekili Şensan, "Yeni sezonda işi daha sıkı tutmak şart. Lige daha iyi başlamalıyız. Tatilinizi yapıp dinlenin, antrenmanlar başlarken geriye bu sezonki aynı motivasyonla dönün" ifadelerini kullandı. Yeşil-kırmızılılarda Gökhan Şensan, ay sonunda sözleşmesi bitecek teknik direktör Mesut Toros ve futbolculardan Mustafa Aşan, Hakan Kuş, Arif ve Onur’la da sezon sona erir ermez ön görüşmeyi yaptı. Karşıyaka’da yola devam edip bu sezon yarım kalan şampiyonluğa ulaşmak isteyen tarafların arasındaki görüşmenin olumlu geçtiği, önümüzdeki günlerde resmi olarak masaya oturacakları belirtildi.

UYUYAN DEV UYANDI
Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yeşil-kırmızılı futbol takımının lig maratonunun Play-Off yarı finalinde bitmesi sonrası kulübün sosyal medya sayfalarında mesaj yayınlayıp, "Uyuyan dev uyandı. Şu günler göstermektedir ki, Karşıyaka’da birlik olduğu zaman, aynı sevdayı düşündüğümüz zaman, gücümüz katlanarak büyüyor" dedi.

Çok zor bir yılı geride bıraktıkları mesajını veren Büyükkarcı, "Önümüzdeki yıllarda şartların daha da iyi olacağından kuşkum yok ama uzağa gitmek için tüm kurumlarımızla birlikte olmalıyız. Bu birlikteliğe taraftarımızı, yönetimimizi, başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere belediyelerimizi, 1912 Karşıyaka Derneği’ni, Karşıyaka’ya gönül vermiş iş adamlarımızı, sivil toplum örgütlerimizi davet ediyorum. Gelin birlikte başaralım" dedi.

MALİ GENEL KURUL 24-31 MAYIS'TA 
Karşıyaka yönetimi, olağan mali genel kurul tarihini 24-31 Mayıs olarak belirledi. İlk toplantıda yasal çoğunluk sağlanamayacağı için Zübeyde Hanım Krşıyaka Nikah Evi’ndeki genel kurulun 31 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de yapılması öngörülüyor. Yeşil-kırmızlılarda genel kurul gündemine seçim maddesi ise eklenmedi. (DHA)

 
Pekcan'dan ABD'nin vergi indirimine değerlendirme
 
İzmir'de hamile eşini bıçaklamıştı... Her yerde aranıyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Srdr 17 Mayıs 2019 Cuma 18:47

Bornovali sana cvp . Sadece bu kadar. Asil konunuza gelirsek 107 yillik ulu cinar kullerinden dogmaya basladi... zor gunlerde altyapimizla tum biranslarimizda ve alt yapi takimlarimizla guzel bir sezon gecirdik. Playof a kaldik. Baskette avrupada son 16 daydik. Voleybol k.yakada ayri bir guzel zaten. Altyapi takimlariniz izmir sampiyonu olup turkiye finallerine katimayi hakettiler.guzel dereceler de geldi insallah devamida gelecek.

Yorumu oyla      4      5  
Bornovalı 17 Mayıs 2019 Cuma 12:50

Uyuyan dev uyandı, demiş. İyi de KSK'nin esas devi basketbol yetersiz kaldı ve ilk 10 arasına giremedi. O KSK basketbol ki- bilhassa İzmir'de yenmediği takım yoktu.Ülkenin en iyi antrenörleri seve seve geliyorlardı. Yabancı takımlar- seyirciye- basketi çok iyi bilmesinden dolayı teşekkür edip övüyorlardı. Basketbol KSK'nin birinci sporudur-Gururudur. 60 yıllık kültürüdür.

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu ilk 6 aşkına
Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta evinde Boluspor'u 3-0 mağlup ederek üst ...
Menemen Belediyespor'da ilk aday Kırtoğlu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk ipini göğüsleyip tarihinde ilk ...
Rizespor'un 'maç tekrarı' başvurusunda karar verildi
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kartal, "Kural hatası olduğu gerekçesiyle ...
 
İzmir'in engelsiz takımı şampiyonluğu kıl payı kaçırdı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper ...
Göztepe Bursa hazırlıklarına devam etti
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda ...
Süper Lig ekiplerine ceza yağdı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ...
 
İkinci 'Menemen' vakası! Akhisar'da kriz var!
Spor Toto Süper Lig'de henüz sezon bitmeden küme düşen, Ziraat Türkiye ...
Süper Lig'de kritik maçın hakemi belli oldu
Süper Lig'de 19 Mayıs pazar günü oynanacak Galatasaray-Başakşehir maçının ...
Altınordu'da Eroğlu inançlı
Spor Toto 1. Lig'de Cumartesi günü deplasmanda normal sezonun son maçında ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva