HABERLER>POLİTİKA
4 Kasım 2019 Pazartesi - 19:46

Karşıyaka’da muhalefetten gövde gösterisi!

Mavi liste taraftarlarının Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği toplantıya yaklaşık bin 500 partilinin katıldığı aktarıldı. Zirvede beyaz listelerle yarışlara girecek olan mevcut ilçe yönetimine karşı izlenecek yol haritasının masaya yatırıldığı öğrenildi.  

Karşıyaka’da muhalefetten gövde gösterisi!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde olağanüstü kurultay takviminin netleşmesi sonrasında başlayan hareketlilik sürüyor. 8 Kasım’da start alacak mahalle delege seçimleri öncesinde partinin İzmir’deki kalesi konumunda gösterilen Karşıyaka’da muhalefet mavi listede buluşacağını kamuoyuna açıklamıştı.

Mevcut İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve ekibinin beyaz listelerde yer alacağı belirtilirken Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve taraftarları da mavi listelerde buluşacak. Mahallelerde saflar netleşirken, ilçe kongresinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar kampında sunduğu uzlaşı aday önerisine bağlı kalınmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Yine de genel merkezden gelebilecek her türlü talimatın dengeleri altüst edeceği kulislerde konuşuluyor.

Gelinen aşamada ilçedeki muhalif yapı Bostanlı’da bulunan Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda geniş çaplı bir toplantı düzenledi. Buluşmaya Karşıyaka’nın tüm ilçelerinden katılımın olduğu aktarıldı. Yaklaşık bin 500 partilinin yer aldığı zirvede, muhalif cephenin yol haritasına dair konuları masaya yatırdığı öğrenildi. Ortak zeminde hareket edecek olan yapıya Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ve Büyükşehir kanadının destek verdiği biliniyor. Ayrıca rengi mavi olan muhalefete Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cevat Durak’ın, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in, İl Yöneticisi Sedredil Coşkuner’in, Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu’nun, Abdullah Engin’in destek verdiği öne sürüldü. Toplantıya eski meclis üyeleri, parti yöneticileri, gençlik ve kadın kolları temsilcileri, mahalle muhtarlarının da katıldığı aktarıldı.

 
'Harekat, bir terör devleti kurmayı hedefleyen amaçları ortadan kaldırmıştır'
 
Göztepe'de İlhan Palut dönemi
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
olcay 6 Kasım 2019 Çarşamba 10:43

Yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum. Bizler Belediye Başkanını seçmek için günlerce canla başla çalıştık ve kazandık Başkanlığa getirdik. Belediye Başkanı kimdir ki koskoca Cumhuriyetin öncü partisi olan CHP örgütünün ilçe adayını belirliyor ve bütün belediye olanaklarını kullanarak muhalefet yapıyor, ve CHP örgütünü bölüyor, eğer çalışmalarını beğenmiyorsan seçimlerde aday olursun çalışırsın seçilirsen gelirsin... yok efendim öyle çalışmak yerine kalleşçe içten oyup önce yıkalım sonra yerlerine kayyum atıyalım , bütün belediye olanaklarımızı kullanıp diğer CHPlileri devirelim...Bu mudur? yazıklar olsun bunlara alet olanlara, bu o kadar kolay değil örgütü kimse bölemez, kimse seçilmişlerin üzerine kayyum atayamaz yazıklar olsun, eğer bunu büyük şehir Belediye Başkanı da destekliyorsa ona da yazıklar olsun........Çok sevdiğim İzmir'in böyle bölünmesini kişisel çıkarlar uğruna partiyi küçültmesini insanların gözünde kavgacı parti görüntüsü yaratılmasını kınıyorum.....Genel Merkezin buna el atmasını bekliyorum......

Yorumu oyla      4      5  
Hakan 5 Kasım 2019 Salı 11:44

Değişim bunun neresinde birisi söylesin. 40 yıldır siyâset yapanlar var. Yetmedi vakti zamanında rant kavgasına tutşanlar bile bir arada. Nerden baksan siyasetin kirli yüzünü görüyorsun. Yazık baktıkça üzülüyor insan.

Yorumu oyla      4      5  
Munzur 5 Kasım 2019 Salı 11:30

Belediyenin imkanıyla bunu yapmak.az edep utanma duygusunu öğrenmek gerekiyor.

Yorumu oyla      4      5  
vatandaş 2 5 Kasım 2019 Salı 10:31

Aynen gaziemir sıkıldı eski yüzlerden..

Yorumu oyla      4      5  
Siyaset 5 Kasım 2019 Salı 10:14

Bırakalım artık Cevat durak.emekli olmuş eski bir siyasetçi iki dönem yaptı.haydi gençler sürün gemileri maviliklere.sonra Ali engin ayrı kardeşi ayrı kişileremi destek veriyor.ilbaşkanlığında faklı düşünüyor olamazlar düşündürüc.

Yorumu oyla      4      5  
Karşıyaka 5 Kasım 2019 Salı 10:07

Evet mavi liste gövde gösyerisi yaptı.toplantıdaydım destek verenlerden daha çok toplantıyı başarı ile yöneten gençleri taktir etmek lazım .eski isimleri yazmışken neden eski milletveilliadayı şener Akdemir hem divanda başarılı bir şekilde tamâmladı hemde mavi listeyi destekliyor.ekilerden yazıyorsunuzya.

Yorumu oyla      4      5  
cemal tekin 5 Kasım 2019 Salı 09:21

Karşıyaka belediye başkanı bir kere sen belediyeki likayat sahibi olmayan müdürlerini değiş.Onadan sonra merak etme tabanda mutlaka ama mutlaka değişim olacaktır.Belediye başkanı dillere şenlik atadığı özel kalem müdürüne bir baksın.ne liyakat nede başka bir şey.Ve her şeye müdahale ediyor.Siyasete bulaşıyor.Sayın başkan bir an önce revizyonu ilk önce özel kalemde yaparsan seni sonuna kadar desteklerim.Ve doğruyu yaptığın içinde yanına gelip seni kutlayacağım.

Yorumu oyla      4      5  
YANLIŞ 5 Kasım 2019 Salı 02:29

SALONDA GENEL BAŞKANIN RESMİNİN OLMAMASINI ŞİDDETLE KINIYORUM

Yorumu oyla      4      5  
vatandaş 4 Kasım 2019 Pazartesi 21:13

İnşallah her yerde baştada Gaziemir olmak üzere dalga dalga mavi mavi masmavi.Güzel günler göreceğiz masmavi günler takaları MAVİLİKLERE süreceğiz inşallah. TEPEDEN TABANA KADAR DEĞİŞİM......

Yorumu oyla      7      5  
vatandaş 4 Kasım 2019 Pazartesi 20:07

Haydi Gaziemir sıra sende. Eskimişler gitsin yep yeni yüzler gelmeli.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen’de maaş krizi: Belgen varsa savcıya git!
İzmir’in Menemen İlçesi’nde yerel seçim sonrası eski Başkan Tahir Şahin ...
MYK Karabağ ve Şahin için karar aldı: Biri YDK’ya, biri geriye!
İzmir İl Örgütü’nün kesin ihracı istenen Bayraklı Belediyesi eski Başkanı ...
CHP’li Vekil Sındır: Bizde kavga olmaz yarış olur!
CHP’de yaklaşan kongre sürecini değerlendiren İzmir Milletvekili Kamil ...
 
Türkiye'den Avrupa'ya net 'DEAŞ' mesajı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında Avrupa’ya ...
CHP'li Kılıç'tan Anayasa Mahkemesi'ne 'SGK primi' tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, Sayıştay’ın ...
CHP’li Vekil Kılıç’tan kongre mesajı: Keşke kapılar seçimde çalınsaydı!
CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç partide delege seçimleriyle ...
 
'Kongre' ve 'tek aday' mesajı: Kavga edeni partide tutamayız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2020 Nisan’da 37. kurultayla sonuçlanacak ...
Karşıyaka'da 'kongre' tartışması alevlendi: Yıldırım'dan eleştirilere 14 maddelik yanıt!
CHP'nin İzmir'deki delege seçimleri öncesi tansiyon karşılıklı demeçlerle ...
Mehmet KARABEL yazdı... Yarın seçim olsa…
Mehmet KARABEL yazdı... Yarın seçim olsa…
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva