HABERLER>SPOR
25 Eylül 2018 Salı - 13:03

Karşıyaka'da isyan vakti! O tarihte yürüyüş var

İzmir'de 20 yıldır stat sorunu yaşayan Karşıyaka'da taraftarlar kulübün kuruluş yıldönümü olan 1 Kasım tarihinde yapacağı yürüyüşe hazırlanıyor.

Karşıyaka da isyan vakti! O tarihte yürüyüş var

Tarihi borç yüküyle amatör kümeye düşmeye tek başına direnip, altyapı patentli sporcularıyla kurumlardan destek almadan ayakta kalmaya çalışan kulüpte taraftarların seslerini duyurup destek sağlamak için sosyal paylaşım sitelerinde, kampanya başlatmalarının ardından stat için en az 10 bin katılımlı yürüyüş planlanıyor.

Karşıyaka Taraftarlar Derneği, kulübün 106'ncı kuruluş yıl dönümü olan 1 Kasım'da Karşıyaka Çarşı'da başlayıp yeni stat inşaatı için yıkıldıktan sonra 3 senedir kaderine terk edilen İlçe Stadı'nda son bulacak dev bir yürüyüş organize edecek. Yönetim ve tüm camianın da katılacağı yürüyüşte kulübün statla ilgili mağduriyeti dile getirilip çözüm istenecek. İlçe Stadı, Yalı Tesisleri ve kulüp binası, ihale ikinci kez iptal olduğundan bir türlü yapılamayan yeni stat inşaatı için yıkıldığından bu alandaki gelirinden de olan yeşil-kırmızılılarda başkan Turgay Büyükkarcı, stat projesiyle ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan randevu istiyor. (DHA)

 
Bakan Pakdemirli'nin ailesi trafik kazası geçirdi!
 
Takvim belli oldu: Başvuruya 19 gün, istifaya 12 gün süre!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Srdr 26 Eylül 2018 Çarşamba 16:59

Suleyman bey... siz karsiyaka camiasina uzaksiniz sanirsam... karsiyaka dan futbolcuda cikti.basketci de voleybolcuda cikti ve gumbur gumbur bir nesil geliyor.ilerleyen yillarda goruruz. hatta basketbolda nba ve avrupada oynuyan sporcularımız oldu ...suleyman bey gibiler cabuk unutur yada umursamaz ama biz sporcularimizin hepsiyle gurur duyuyoruz.biraz arastirirsan kimlerin bub kulupten ciktigini gorur de belki ozaman yazdiginiz yorumdan utanir ,birdaha karsiyaka spor kulubiyle ilgili yorum yaparken sehrini tum branslarda" sizin degiminizle 3 buyuklere karsi" mucadele veren.avrupada sehrini temsil etmekten gurur duayan ve 6 bransta israrla izmiri temsil eden basketbolda turkiye sampiyonlugunu iki defa yasayan tek takim hakkinda yannis,kucumseyici seyler yazmazsiniz.olay sadece futbol değil zaten belki birgun cocugunuz baskete voleybola yada baska bir spor dalina ilgi duyar... cocuklarimizin gidebikecekleri ve bir yerlere gelebilecekleri bir kapi birakin... iste biz buna talibiz ve 106 yildir bunun mucadelesini veriyoruz.... saygilar.

Yorumu oyla      9      5  
süleyman 26 Eylül 2018 Çarşamba 13:29

Butik stattan alt yapı sporcusu çıkmaz.Konu alt yapıya yatırımsa tamda Karşıyaka belediye başkanın dediği yapılmalı.Oraya alt yapı için tesis yapılmalı.Kaldıki bizden en zor futbolcu yetişir.

Yorumu oyla      9      5  
süleyman 26 Eylül 2018 Çarşamba 08:46

AKP şakşakçıları 6000 kişinin ayakta maç seyredeceği ,girişi,çıkışı olmıyan dandik stadı wembley yaptılar.Karşıyaka insanı bu yaygaraya pabuç bırakmıyacak bir avuç en kibar dille avare katılacak.

Yorumu oyla      9      5  
Srdr 25 Eylül 2018 Salı 23:07

Bulent isik:o beyenmedigin butik stat bile yapilmiyor ki konu sadece stat degil. Tum branslarda alt yapidan oyuncularla sehrini temsil eden ,milli takimlara Bu sehrin evlatlarindan 25 sporcu yollayan 106 yillik spor kulubu sahipsiz... sirket takimi degil karsiyaka . Bir dernek.bu kulube yapilan destekler bir sahsin ozel mulkiyetine degil izmire yapilan bir hizmettir.bu sayede de bu sehrin evlatlari daha cok spor yapar ve milli takimlara 25 degil 50 sporcumuzu yollaya biliriz. Spor sadece futbol degil saygilar...

Yorumu oyla      9      5  
sezarın hakkı sezara 25 Eylül 2018 Salı 22:55

valla Karşıyaka da 20bin üzeri bir stadı dolduracak bir kapasite yok. bunun aksini diyenler hayal görüyorlar. Altay maçlarında bile 5-6bin kişiye oynayan ksk ya büyük stad istemenin """40 bin kişilik stad yaptılar yarısını bile dolduramıyor""""" dediğimiz malum anadolu klüplerinden bir farkı olmaz!!! hatta şöyle söyleyim göztepenin bile passolig li sistemde 40bin kişilik bir stadı dolduracagı şüpheli!! belki önemli maçlarda doldurabilir ancak devlet yada belediye, yada ikisi ortak artık aklınıza ne gelirse GÖztepeye 35.000 kapasiteli bir stad yapmalıydı. 2024 içinde listeye eklemeliydi. bu arada enbaşta yazan sezo isimli arkadaşa katılıyorum . göztepe stadı ilk projelendirildiğinde 15.000 di!! taraftar baskısı iel kapasite 20.000 e yükseldi. şimdi kale arkasız tribün yapıp 25-27 bin civarına çıkarmaya çalışıyorlar. ayrıca o stadı yalıya isteyen yine ksk taraftarıydı. ÖRnek köy projesine gelirsek. 40.000 kişilik proje oldukça eski bir proje. uzun zaman önce de tarihin tozlu raflarına kalktı! KSK belediyesinin örnek köye dalga geçer gibi 16.000 kapasitelik projesi vardı. tabi millet güldü buna ama genel olarak suçun belediye değil KSK klüp ve taraftarın da oldugu düşünüyorum. Birde lütfen artık dünya futbolun da yeri olmayan ortak stad konusunu kapatalım!

Yorumu oyla      9      5  
Bülent ışık 25 Eylül 2018 Salı 19:29

2024 euro futbol için maç yapılacak stadlar içinde İzmir'deki stadlar yok.Karşıyaka stadı yapılsaydı euro 2024 maçı mı oynayacaktı. İnsan butik stad için yürüyüş yaparken biraz sıkılır.

Yorumu oyla      13      6  
Ege 25 Eylül 2018 Salı 18:55

BİZ KARSIYAKALIYIZ...

Yorumu oyla      9      6  
Gürkan 25 Eylül 2018 Salı 17:23

"CEHAPE 'li belediye stat yapmadı, yapanları da engelledi. 2019' da oy yok " diye goygoy yapanlar, Örnekköy' e yapılması planlanan "40 bin kişilik" stadı kim engelledi ? 40 binlerden iş nerelere geldi. O zaman da federasyon başkanı şimdilerdeki İTO Başkanı , AKP'nin İzmir adayı diye adı geçen sayın Özgener' di. Örnekköy'e 40 bin, Atatürk Stadı'nın olduğu yere de 40 bin kişilik bir stat yapılsaydı bugün İzmir futbolu başka yerlerde olurdu. Koskoca şehirde stat yok. Yapılanlar da KÜÇÜK. Eskişehir , Konya , Trabzon gibi şehirler Euro 2024 için aday şehirler arasında ama 3 büyük şehirden sadece İzmir yok. İstanbul 'da stat dolu ancak hükümet Atatürk Stadı 'ni yıkıp dev bir stat yapacakmış. Ankara' ya aynı şekilde dev bir stat yapılıyor. Konu İzmir olunca büyük stat pahalı, gereksiz. Dünya futbolunda hangi dev kulüplerin 15-20 bin kapasiteli statları var. Amaç süper ligde başarılı olup Avrupa ' da bir yerlere gelmek değil mi ? Butik statlar ile mi büyük kulüpler ile yarışılacak?

Yorumu oyla      14      7  
ahmet 25 Eylül 2018 Salı 16:12

önümüz seçim..gene tıpış tıpış chp'ye verin..

Yorumu oyla      10      17  
sezo 25 Eylül 2018 Salı 15:49

KSK lı belediye başkanına isyan edeceğine bir zahmet bugüne kadar klüplerine sahip çıksalardı? 12.500 kapasiteli stada ragzı oluyorsunuz ondan sonra isyan ediyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay kupada gönül alacak
Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta evinde Giresunspor'a tek golle boyun eğip ...
Bucaspor'da yönetim devrede!
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta geride kalan 4 haftada sadece 2 puan toplayıp ...
Akhisarspor'un yeni teknik direktörü belli oldu
Teknik direktöt Safet Susic'le yollarını ayıran yeşil-siyahlı ekip, daha ...
 
Göztepe'den Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na ziyaret
Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Gençlik ve Spor ...
Rüzgar sörfünde Türkiye Şampiyonları Çeşme'de belirlendi
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ...
Karşıyaka'da taraftar isyanda!
İzmir'de yıllardır yolunu gözlediği yeni stada kavuşamayıp kentin bu konuda ...
 
Yasin, Göztepe'de yeniden doğdu
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-1 yenerek aylar sonra deplasmanda ...
Bucaspor kenetlenecek
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta evinde Serik Belediyespor'a 2-1 yenilerek ...
Çevik Kuvvet, İzmirspor maçını unutunca...
Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'a İzmirspor-Ödemişspor maçında ilginç bir olay yaşandı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva