HABERLER>SPOR
27 Haziran 2018 Çarşamba - 13:24

Karşıyaka’da iki yıldız tamam!

TFF 3. Lig’de mücadele edeceği yeni sezon öncesi 9 futbolcuyla sözleşme yeniledikten sonra takımın tecrübeli aslarından kaptan Mustafa Aşan’la anlaşan Karşıyaka, Tayfun Pektürk’ü de takımda tuttu.

Karşıyaka’da iki yıldız tamam!

Geçen sezondan kalan alacağında 100 bin TL indirim yapan yıldız sol kanat oyuncusuyla 2 yıllığına yeniden anlaşıldı. Yeşil-kırmızılılarda geçen hafta el sıkışılan Mustafa da 1 yıllık resmi imzayı attı. Kaf-Kaf’ın iki ası 1 Temmuz’da antrenmanlara başlayacak. Kariyerinde Süper Lig’de Başakşehir forması da giyen gurbetçi Tayfun 3 yıldır Karşıyaka’da oynuyor.

"AKPINAR'A ÇAĞRI VAR"
Karşıyaka’da sezon öncesi futbolda tarihte görülmemiş bir rekor olan 5 bin kombine satmayı hedefleyen yönetim kampanya başlattı. Hafta başında yönetim olarak 1000 adet kombine alarak kampanyanın startını veren yöneticiler, taraftarı sosyal medyada, “Ben kombinemi aldım peki ya sen" konulu videolarla birbirlerine çağrı yapmaya davet etti. Karşıyaka yönetimi ve Başkan Turgay Büyükkarcı ilk meydan okumayı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a yaptı. 

Yönetimin tam kadro yer aldığı kampanya için hazırlanan videoda Büyükkarcı, Akpınar’a, “Biz yönetim olarak 1000 tane futbol kombinesi aldık. Sen kaç bin tane alıyorsun. Sana meydan okuyorum" diye seslendi. Akpınar’dan çağrıyla ilgili yanıt ve meydan okuma videosu bekleniyor. Son haftalarda kadroda kalan 12 futbolcunun tüm alacaklarını kapatan, takımın FIFA’dan ceza almaması için eski yabancılardan Banahene ve Ofoedu’ya borçları ödeyip güncel vergi borçlarını yatıran yönetim, sezon öncesi gelir sağlamak için kombine kampanyasına güveniyor. (DHA)

 
Yeni vekil Çankırı'dan açıklama: Hedef yerel seçim
 
Kahramanmaraş'tan acı haber: 2 şehit!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Srdr 28 Haziran 2018 Perşembe 12:00

Karsiyaka spor kulubu başkanı hakkinda konusurken edep sinirlarini asmamak gerekir. Bulundugu ilceye renklerini veren ve karsiyalilik ruhunu yasatan.sehrini sporun her dalinda temsil eden 106 yillik kulubun baskanindan bahsediyoruz. iyi gunumuzde sampiyonlugumuzda boy boy poz verip kendini gosterenlere sozumuz .zor günümüzde de sizi yanimizda gormek isteriz . Sen paranla seciliyon gibi terbiyesiz lik yaparsan birileride karsiyaka belediye baskanini sahis olarak secime girseydi yuzde kac oy alirdi? Chp nin adayi olmasaydi karsiyakada kim tanirdi h.mutlu akpinari der.zaten kendiside karsiyaka ilcesini ilk etapta istememisti. Once konak ilcesini istedi sonra karabaglar o da olmayinica karsiyakaya aday gosterilmistir .... kendisi chp nin adayi oldugu icin secildi kabul edelim. Biz karsiyaka spor kulubu nun mevcut yonetimini ve baskanini destekliyoruz. Emeklerinin ve cabalarini farlindayiz.... Kombinelere yuklenecez.. Son olarak Karsiyaka spor kulubu =karsiyaka belediyesi. Bu ikisi ayrilmaz bir butundur. Belediye ile kulubumuz arasinda sorun yoktur. Olmayan bir seyi varmis gibi yansitmamak lazim.

Yorumu oyla      9      5  
süleyman 28 Haziran 2018 Perşembe 07:33

Bu espri ise ilginç.Yok ciddi ise terbiye sınırlarını aşmış.Bu lafın yarısını akp üyesi herhangi birine söyliyemez.Karşıyaka belediye başkanına söyliyebiliyor.Seni 100 kişi seçiyor.Hüseyin Mutlu Akpınar iktidar yalakalarına pabuç bırakmıyacaktır.Unutma kulüp başkanlığına paran seçiliyor sen değil.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bucasporlu gençler bedavaya gitti!
TFF 3. Lig ekiplerinden Bucaspor'da maddi imkansızlıklar yüzünden takımdan ...
Kemal Menemen'e, Samed Ali Bursa'ya
Transferde Düzcespor'dan Serhat Baştan, Osmanlıspor'dan Ali Özgün, Mersin ...
Göztepe'de loca satışları başladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, inşaat halinde olan Gürsel Aksel ...
 
İzmirliler 12'den vurdu, Türkiye kazandı
İspanya'nın Tarragona kentinde yapılan 18. Akdeniz Oyunları'nda ülkemiz ...
Altınordu'da yolcular belli oldu
Spor Toto 1'inci Lig ekibi Altınordu'da yönetim tecrübe kazanmaları için ...
Altay'a çifte Portekizli!
Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle ...
 
Göztepe'ye Roma'dan takviye!
Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'dan orta saha Alpaslan Öztürk'le 3 yıllık ...
Kaf-Kaf 24 puanı kurtardı!
FIFA Disiplin Komitesi'nin Ofoedu'ya olan borcunu kapatmaması durumunda ...
Yattara kime oy verdiğini açıkladı!
Trabzonspor'da teknik ekip ile izleme komitesinde görev alma konusunda ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva